• Forumvärd

    "Vippisar" se hit!

    Nu är det dags igen för en ny grupp med "vippisar"
    Då behöver ni en tråd där ni kan diskutera, peppa och tipsa varandra, eller hur? Solig

  • Svar på tråden "Vippisar" se hit!
  • anouk86

    Jag är också svullen under dagen och "gasig"... Men det kan säkert bero på att man skakar ner en massa luft i shakarna, tror ni inte? Det lägger nog sig...


     


    På morgonen e man smal iaf:D
    -0,8 i morse igen. -3cm till. :D:D

  • Pluffsan

    Jo det kanske det är! Men jag tyckte att jag mådde lite illa igår med... :(

    Ska också mäta och väga idag.. :)

  • ninadockan

    Jag har inte märkt några sideffekter men så äter jag ju middag och byter bara ut de andra måltiderna.
    Har även införskaffat knäckebröd, kalkonbröstspålägg, keso och frysta hallon&blåbär som jag kan ha ifall jag skulle vilja äta ett "vanligt" mellanmål, men jag tycker faktiskt att det är "lättast" att hålla sig till Allevoprodukterna, skulle nog ätit bar på kvällen också om jag inte skulle ätit tillsammans med familjen. Sen är det ju så praktiskt, eftersom jag går på universitet är det jättesvårt att luncha utan att spendera massa pengar i matsalen, och matlåda känns lite sådär...men en bar eller färdig shake är så lätt att ha med! Gjorde en nybeställning med blandade bars och de två godaste shakesen att ha i skolan, så håller jag mig till pulverpåsarna när jag äter hemma.

     

  • Pluffsan

    Ninadockan: funkar det bra med att äta ett vanligt mål om dagen? Går du ner bra i vikt ändå? Funderar på att göra det med för min mage verkar ha stannat av helt...

  • anouk86

    Jag har börjat märka av dålig andedräkt nu... har ni också det? Försöker dricka mkt o äta tuggummi imellanåt...

  • Forumvärd
    anouk86 skrev 2011-09-07 13:57:43 följande:
    Aha... Så man har en tredjedagarsgråt även med Allévo? haha... Makes sense faktiskt. Är väl samma när man slutar röka. Då gäller det att kämpa i lite uppförsbacke idag då. Men det grejar vi!!!
    Det kirrar vi!
    Det som är bra med den här gruppen är att vi kan stötta varandra. Det betyder otroligt mycket och det kommer ni säkert också att märka framöver.
    I början är man så peppad och kilona rasar och det är roligt men i perioder så kommer det att bli tufft och motiveringen rasar. Det är DÅ det är så bra att ha varandra och någon att ventilera med
  • Forumvärd
    Pluffsan skrev 2011-09-07 14:13:38 följande:
    Haha! Tredje dagen vid amning brukar ju också vara jobbig.. ;)
    Ja det minns jag
    Tredje dagen när mjölken riktigt rann till så var i vartfall jag ett gråtande, hulkande vrak
  • Forumvärd
    Snoffsan skrev 2011-09-07 20:27:28 följande:
    Det går fortfarande bra med ätandet. Har bara två problem. Jag klarar dagen bra, men jag är väldigt hungrig på kvällarna. Jag har ju valt att äta lunch för att klara mina långa dagar på jobbet. Men kanske ska börja fundera på att äta middag istället. Har bara så svårt att hitta på nåt nyttigt då. Mina barn behöver ju extra fet mat och det är jobbigt att laga olika maträtter varje kväll. Men jag får fundera lite. Sen så är jag otroligt svullen i magen. Nån mer som har de problemen? Min mage är verkligen som en ballong. Är det vanligt med det här? Nån som har nåt bra tips som kan avhjälpa det?
    Kvällarna kan vara kniviga Tyst
    I mitt fall så beror det nog på att jag tidigare var så dålig på att äta regelbundet. Vilket betydde att jag åt mesta delen av maten på eftermiddagen och kvällen. Tyvärr så ligger den vanan och spökar i bakhuvudet och ibland blir jag superhungrig på kvällen.
    Mitt tips är att du dricker vatten regelbundet. Det tar bort hunger och det kan även vara så att kroppen misstolkar törst som hunger. Det hjälper även bra mot spänd mage. Det är mycket fiber i den nya kosten och är inte magen van med det så kan den bli trög och svullen- så drick

    Du kanske också ska äta en middag?
    Sallader är superbra!
    Kött/fisk med en god sallad vid sidan om är enkelt att göra och det mättar bra.
  • Pluffsan

    Ja jag var också ett vrak då.. :)

    Jag tror att jag ska testa det i helgen i alla fall när jag ska jobba. Annars kör jag på med drinkarna tills dess. Kanske att jag äter ett ägg. Gjorde det igårkväll. Tror aldrig att ett ägg varit så gott som då! :)

Svar på tråden "Vippisar" se hit!