• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag har nog gett sken av att du kan behandla mig hur som helst, men nu börjar jag förstå att så inte är fallet. Jag börjar tröttna på att vara din spänning i vardagen, jag börjar tvivla på dina ord- att du vill mer än så. Det är nu du behöver visa var vi står, jag går hit men inte längre. Jag kommer stå fast vid mitt beslut även om det blir skit för oss båda. Vill du som jag så får det ske nu. Visa mig vad du vill i handling istället för ord!

  • Anonym (E)

    Nästa vecka är vår sista tillsammans, snyft. Snälla, låt oss ses varje dag!

  • Anonym (E)

    Jag cyklade förbi, hörde din röst och för ett ögonblick saknade jag dig. Men sen slog det mig hur jävla illa du behandlar mig, fy fan! Jag är värd bättre!!! 

  • Anonym (E)

    Jag måste jag vara rak och ärlig kring en sak... Jag tror aldrig det blir vi på riktigt! Jag tror du trasslat in dig riktigt ordentligt i något som du inte vet hur du ska ta sig ur. Jag tvivlar inte på dina känslor för mig, det vill jag att du ska veta, men jag tvivlar på att du vågar ta klivet. Så mina frågor är då, hur vågar du? Du har gett mig så mycket som skulle kunna sätta käppar i hjulet för dig för all framtid, är du inte rädd att jag ska göra det?

  • Anonym (E)

    Hej älskling, har du det bra? Hur går det? Pisseblött och svinkallt eller? Jag har öppnat en box vin och påbörjat middagen (utan dig, jag vet) så du kan väl ringa när du är på väg hem så gör jag klart det sista! Älskar dig ?

  • Anonym (E)

    På tisdag eftermiddag, förmodligen, kommer jag länka dig en låt på Spotify. Jag vill att du noga lyssnar på texten och förstår innebörden av den! Det är mitt sätt att säga hej då, trots att jag älskar dig och vill vara med dig för evigt! 

  • Anonym (E)

    Det faktum att jag denna gång lyssnade på mig själv gör att det gör mindre ont, än så länge i alla fall. Någon stolthet fanns det ändå inom mig :) Men, jag saknar dig redan!!! 

  • Anonym (E)

    Vi hade knappt hunnit innanför dörren innan jag hade knäppt upp dina byxor, gått ner på knä och gett sig en riktigt blöt, kladdig och djup avsugning. Bara som ett trevligt sätt att inleda kvällen på. Du hade inte haft vare sig tid eller lust till att sitta med mobilen på hela helgen... Vi hade, efter god middag, lite shopping och en promenad hand i hand, avslutat på rummet med en flaska vin för att sedan somna tätt i varandras armar. Idag hade vi sovit ut, fortfarande nära varandra, jag hade väckt dig med en facesitting och vi hade fortsatt tillsammans med en dusch innan vi intog frukost! Bara så du vet älskling, fast det vet jag att du gör <3

  • Anonym (E)

    Jag har ljugit för dig, om samma sak igen. Förlåt! Men jag vet hur fel det är, hur dåligt jag mår av det så jag har försökt att ge sken av att jag äntligen tagit tag i det. Jag träffar honom än... Jag älskar honom och vill leva med honom! Jag kommer att vänta på honom. Du tycker jag är dum i huvudet pga detta, men se till allt annat som du gillar med mig istället! Vi lämnar honom utanför våra diskussioner framöver. Jag ville bara du skulle veta, du behöver inte ens kommentera det! Du är en av mina bästa vänner och så vill jag fortsätta ha det! Puss

  • Anonym (E)

    Jag tycker det verkar extremt konstigt med NOLL egentid! Funderar snarare på om du har en baktanke... Vet du, jag tror den funkar. Det börjar sakta men säkert gå upp för mig vilken idiot du faktiskt är! Du har spelat dina kort väldigt bra hittills, men du har inte fler ess. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!