• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vet inte om jag orkar mer, på riktigt denna gång...

  • Anonym (E)

    Trevlig midsommar älskling <3 Jag gör en krans till dig, en liten utan björk! Skickar bilder sen... Älskar Dig!

  • Anonym (E)

    Jag höll på att dö idag! Tänk om jag hade gjort det, tänk om jag vore borta nu. Efteråt tänkte jag på dig, det kändes inte detsamma. Jag vill inte att mina barn är olyckliga, de förtjänar bättre!!! Jag väljer själv olycka- varför? Är jag inte värd lika mycket som människa? Vad tycker min mamma? Tänk om jag dött idag... Ensam, väntandes, längtandes- olycklig! Fy fan för mig som valt detta! Jag måste ta mig ur det!!!

  • Anonym (E)

    Det känns så fel, och det här skriver jag inte för att vara självisk, men jag borde vara vid sin sida nu! Det måste vara extremt tufft och jobbigt för dig, det är en sorglig, och konstig, situation du är i! Jag vill bara finnas där för dig, underlätta!!!

  • Anonym (E)

    Har din man fått suga någon mer kuk på sistone? Eller träffar ni kanske mest par, tillsammans?

  • Anonym (E)

    Att vi är som gjorda för varandra, det vet vi! Men idag slog det mig plötsligt att den rädsla jag ofta känner för att göra/säga/skriva något dumt eller fel är helt obefogad- du älskar verkligen mig för den jag är!!! Precis så som jag älskar Dig <3

  • Anonym (E)

    Jag funderar på om det är fult av mig att bära en vit klänning på bröllopet. Vitt sägs ju vara oskuldens färg och vi är fan så fulla av skuld!

  • Anonym (E)

    Hej älskling <3 Mår du bra? För mig känns det som att något ändrades igår... Jag hann tänka massor när jag satt där i bilen. Jag klandrar dig inte för någonting, jag klandrar mig själv. Det borde aldrig fått gå så här lång tid. Men vi kan ju inte vara utan varandra! Ändå är det nog där jag står just nu, jag tvingar dig att välja väg och jag kommer hålla den riktningen stenhårt.
    Klockan för imorgon är redan ställd, men jag kommer inte ringa. Kaffet är redan laddat, men jag kommer dricka det ensam. 
    Jag kommer logga in en speciell tid och sedan vänta på ditt meddelande. Jag tror du kommer förstå och samtidigt undra...
    Vi är på riktigt älskling och jag kommer älska dig för evigt, glöm aldrig någonsin det!

    Förlåt att jag inte svarat på ditt meddelande. Jag ska vara ärlig och säga att jag läst det men inte vetat vad jag ska skriva tillbaka. Men jag blev väldigt smickrad och glad över att du skrev. Livet är lite komplicerat just nu och även om jag vill, så vet jag inte om jag vågar!
    Jag hörde att vi kommer ses på den där festen, jag ska jobba, det kanske blir trevligt! 
    Hoppas allt är bra med dig, kram

  • Anonym (E)

    Något förändrades helt klart! Jag har sagt att jag aldrig kommer lämna dig, så jag tvingade dig att välja. Jag är helt förstörd över att du inte valde oss. Helt ärligt förlorade livet helt sin mening! Du säger att du kommer tillbaka, du lovar, men jag tvivlar... Dessutom vill jag ha dig nu!!! Snälla älskling, tala bara sanning till mig! Jag vill ringa dig, jag vill skriva till dig och jag vill ta sovmorgon med dig, men denna gången tänker jag stå pall. För evigt du och jag, men vi förtjänar mer än så här!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!