• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Hej, allt bra? Du... Vad är det mellan oss? Var står vi? Hur tänker du? Jag vill inte vara någons kk men kan inte låta bli att tänka på dig. Är det bara sex för dig?

  • Anonym (E)

    Av erfarenhet säger den här tystnaden mig att du haft tre långa samtal med henne och att du behöver satsa på dem. Jag har funderat... Det känns som att jag ger första hjälpen men aldrig kommer kunna rädda dig, du dör bort från mig. Därför slutar jag, jag ger upp. Jag kommer inte längre försöka få dig att leva med mig. Jag raderar mig själv som störningsmoment i ditt liv. Jag överlever trots att jag ser min framtid med dig, jag ser oss! Älskar dig, kommer alltid älska dig! Precis som du alltid kommer älska mig... Vi ses!

  • Anonym (E)
    Anonym (Z) skrev 2021-05-16 20:02:28 följande:

    Oj, vilken igenkänning...ser det som ett tecken. Släppa taget osv. För gott.


    Och ändå kommer jag aldrig kunna släppa just taget...
  • Anonym (E)

    Ibland är du svår att läsa! Jag hoppas det var lite väl mycket alkohol inblandat, att du vågar ta snacket idag och att du hör av dig inom kort! Du vet att du är den jag älskar!!! Och jag vet att jag är den personen för dig...

  • Anonym (E)

    Du vet ju själv bäst vart hän det barkar men efter semestern... Sen lider det mot jul och sedan kommer massa firande. Så, nu är det upp till dig!

  • Anonym (E)

    Jag kommer alltid finnas här för dig, så är det! Du är min stora kärlek!!! Men, och det är jag galet ledsen för både för min- och din skull, jag kan inte leva så här i flera år till! Det är nu eller aldrig... Vi kommer alltid älska varandra, men hur ska vi stå ut på avstånd? Nej, jag behöver gå vidare! Med, eller utan, dig är upp till dig!

  • Anonym (E)

    Tåget står inne på perrongen, det tutar. Snart dags för avgång.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!