• Anonym (E)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    God morgon älskling <3

  • Anonym (E)

    Hej Älskling (får jag fortfarande kalla dig det?) ♡

    Jag saknar Dig! På något sätt känns det så orättvist att du får kalla mina ord skarpa och hårda och välja att ta avstånd pga dem... Jag då? Ser du inte din del? Jag har gjort allt jag har kunnat för dig i fem års tid! Om du bara visste vad jag tackat nej till för att kanske, kanske, få en glimt av dig. Det har gått ut över vänner, familj, barnen, mig. Jag har ljugit för folk om så mycket under så lång tid. Du har däremot tagit det i din takt- nu kan/vill jag eller, nu passar det inte. Jag har trott det varit värt det, jag trodde vi älskade varandra!!! Jag trodde jag skulle gifta mig med dig och dela livet med dig, men så sätter jag mer foten och då blir JAG den elaka och DU ska höra av dig "när du vet mer". Ungefär som en jävla vara man beställt... Nä, jag ska verkligen försöka denna gång! Du är inte snäll mot mig. Men det gör så sjukt jävla ont i hjärtat, tårarna bara rinner och tankarna är ständigt på dig! För jag älskar dig, oavsett vad, så älskar jag Dig!!!

  • Anonym (E)
    Anonym (Kanske borde) skrev 2023-03-25 11:47:26 följande:

    Jag vill att vi skiljer oss


    Det där är ju väldigt viktigt att säga till personen i fråga! Jag håller tummarna för dig!!!
  • Anonym (E)
    Anonym (Over again) skrev 2023-03-25 13:25:37 följande:
    Det gäller egentligen nog många av oss som skrivit här Glad
    Absolut! Kände mig bara så träffad av just denna, från andra sidan...
  • Anonym (E)
    Anonym (Kanske borde) skrev 2023-03-25 13:20:49 följande:
    Har skrivit en annan tråd om det imorse. förmår mig inte :( 
    Vill du länka?
  • Anonym (E)

    Jag menade det jag sa, den resan blir slutet på oss! På riktigt...

  • Anonym (E)

    Det blev en väldigt bra helg, bättre än jag anade! Att du finns i mitt liv får mig att må så mycket bättre ♡ Jag hoppas att det "snart" kan bli på heltid. Att vi kan höras och ses när som och på sikt också visa omvärlden vad vi känner för varandra! Min framtid är med Dig och jag älskar Dig så otroligt mycket ♡♡♡ 

  • Anonym (E)

    Din vardag retar mig som fan! Jag har tänkt ge upp, men har lovat oss båda att orka... För oss! Och så får det bli! Så många grejer stör mig, retar upp mig, men jag vill inte besvära dig med dessa! Det enda jag kan säga är att framtiden kommer se annorlunda ut... Vår framtid!

  • Anonym (E)

    Jag kommer avsky att sitta på samma tillställning som dig imorgon! Jag kommer bli nedstämd av att se henne bredvid dig och låtsas som att vi knappt är vänner. Samtidigt kommer jag älska att vara i din närhet!
    Två saker kvar, sedan ses vi kanske inte mer... Men jag hoppas jag har så extremt fel i det! Jag må vara naiv men jag litar på dig och dina ord.

  • Anonym (E)

    Det kan vara så att jag ändå står för mina ord nu, de jag tidigare backat och bett om ursäkt för! Det här tog hårdare än jag trott, hoppats eller önskat. Vem är du? Vad vill du? Jag trodde jag visste! Jag trodde jag älskade dig! Jag tror jag älskar dig... Jag älskar dig! Men jag behöver älska mig själv nu, inse mitt värde och leva livet fullt ut. Hej då älskling, jag kommer alltid sakna dig ♡

  • Anonym (E)

    Det börjar nog sakta sjunka in och bli verklighet, du kommer tvingas välja! Det blir nu i sommar...

  • Anonym (E)

    Hej älskling ♡ Det blir tältet ikväll, en kort sväng, och sedan middag hemma hos dem. Kommer du hit innan, ansluter du hos dem eller ses vi där? Älskar dig!

  • Anonym (E)

    Hej ♡
    Såg ditt meddelande för sent och vågade inte svara... Tror du verkligen det? Inte ens en särskilt bra bild ju! Dessutom vill jag inte skicka en med ansiktet!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!