Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Söndermarken skrev 2012-01-24 06:47:26 följande:
    Tack alla För supporten. Hon sa faktiskt ingenting om vad det kunde vara men tryckte rejält på att jag kunde räkna med att få stora problem att bli gravid.

    Fick iallafall en tid på torsdag och då tänkte jag berätta om det dåliga bemötandet jag fick.

    Hejja ni andra, bör jag kommer till dator skall jag lägga fram bimlistan :)
    Hoppas kärringen får sig en rejäl känga utav ledningen för den skiten hon matade dig med...usch och fy för henne!
  • Vårväntanochlängtan
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-01-24 11:40:17 följande:
    Hoppas kärringen får sig en rejäl känga utav ledningen för den skiten hon matade dig med...usch och fy för henne!
    och självklart att det går bra på torsdag {#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan

    Väntar & väntar på min ÄL, full stegring uteblir trots symptom. hmm.. Jag som tänkte åka hem till päronen på torsdag men vill ju inte åka om jag inte fått ÄL och lyckats pricka med lite mys ;) 
    Man blir ju lite nipprig i alla trådar med där det pratas om kort lutealfas och att det skulle försvåra chanserna för grav. Det kanske är så det ligger till eftersom jag haft så långa cyklar det senaste?
    Åh att man inte bara kan stoppa sig själv med alla tankar och slappna av! 

  • Vårväntanochlängtan

    Jag har börjat få ont om test så har inte kunnat testa 2ggr om dagen som jag hade velat börja med nu, har beställt nya idag så förhoppningsvis kommer de inom kort.
    Jag har haft 2 cyklar på 40 dagar vardera och en på 34 dagar så det börjar gå åt rätt håll nu iaf, hade på 30-31 dagar innan.
    Vet tyvärr inte hur lång min lutealfas är, rätt så nytt begrepp för mig överhuvudtaget och detta är även första månaden men äl-stickor då jag ville ta det lugnt de första månaderna. Men nu är jag desto mer angelägen om att det ska ta sig snart-längtar ju så mycket, ja du vet känslan :)  

  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-01-24 23:16:06 följande:
    Vårväntan: Lutealfasen (tiden från ÄL fram till mensens första dag) är något som man mer eller mindre föds med. Eller det lärde åtminstone läkaren mig på kvinnokliniken. Den är så gott som samma hela livet, +/- någon enstaka dag. Att hela menscykeln däremot blir kortare eller längre är något annat och kan bero på olika saker, exempelvis ålder eller helt utebliven ägglossning. Bara för att läkaren sa så behöver det ju inte betyda att det är skrivet i sten, så jag kanske sitter här och ljuger, men jag fick lära mig det i alla fall. Alltså: tiden mellan mensen fram till ÄL kan variera ganska mycket, men från ÄL fram till nästa mens brukar vara mer eller mindre konstant.

    Hoppas det är rätt information. Tyst 
    Tack för svaret, då slipper jag fundera över det så mycket iaf.
    Något som däremot är lite konstigt är att jag hade börjat få tydligare streck på ÄL testen men när jag testade idag var det nästan helt blankt igen.
    Kan jag ha missat den fulla stegringen bara eller kan det bero på att jag inte haft någon ÄL överhuvudtaget?
    Jag var hos gyn senast i juni och gjorde vul och då sa han att allt såg bra ut :S 
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-01-25 16:55:18 följande:
    Vårväntan: Ja du kan ha missat den fulla stegringen. Så sätt igång och mys innan det är för sent! :) Har ni myst nåt de senaste dagarna? För i så fall kanske ni lyckats pricka. Det tar ju ett tag innan spermierna tar sig upp till äggledaren, där ägget ska befruktas. Så nån dag innan ÄL är också bra att få till. Men kör på nu också om ni kan!

    {#emotions_dlg.flower} 
    Ja vi fick till det igår och jag ska se till att få lite mys ikväll och kanske imorgon med Glad så hoppas jag på att vi lyckas pricka. Innan dess har vi haft sex ungefär varannan eller var tredje dag så nu är det bara att hålla tummarna. Får jag lika blankt imorgon så får jag väl se det som att jag har haft ÄL.

     
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-01-25 19:07:05 följande:
    Jaha, nu kommer det lite ljusbruna flytningar. Typiskt. Med alla symptom som ökat den senaste veckan, och som ALDRIG visat sig förut, så trodde jag verkligen att det tagit sig denna gång. Efter ett ÅRS kämpande...

    Nu tänker säkert många av er: "Men herre gud, det är ju bara flytningar och behöver inte betyda nånting alls. Ryck upp dig kvinna!" - Ja, det är bara flytningar och jag ska rycka upp mig och bli hoppfull igen. Men jag måste bara få krascha i fem minuter och bli riktigt besviken på flytningarna (som trots allt är ett tecken i fel riktning), en liten liten stund. Så jag säger såhär nu: FY FAN OM DET INTE TAGIT SIG OCH OM KROPPEN HAR LURAT MIG DEN HÄR GÅNGEN!!! Då måste jag nog ligga under ett riktigt gammalt och fult täcke ett tag.

    Nu så... nu har jag fått tyckt synd om mig själv. 
    usch förstår att det är jobbigt, men i en annan tråd här på FL var det en tjej som hade haft en annorlunda mens än vad hon var van vid och när hon tog test senare var hon trots allt gravid, hur fina streck som helst (hon la upp bild) Så ge inte upp hoppet men krascha du på en liten stund och så hoppas jag det känns bättre sen {#emotions_dlg.flower} Unna dig något extra också kanske, tycker jag om att göra när jag är lite down, typ bad, film eller lite godis :) Kram
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer, har inte varit inne på ett tag då jag har varit hemma hos mamma & pappa på besök. Kul att man ser pluss i tråden i alla fall när man kommer tillbaka :) Grattis till det! 
    Ser att ni pratar utredningar, men hur fungerar det med sådant egentligen? Kan man få vanlig undersökning för allt det där med pco, vikt, för låga halter av något ämne osv redan tror ni? (vi är på försök 6) och vart vänder man sig i så fall?

  • Vårväntanochlängtan
    Maramina skrev 2012-01-31 19:08:17 följande:
    Jag satt och var väldigt omotiverad till att jobba idag så jag satt och småsurfade på gynekologer här i Göteborg då jag funderar på att söka hjälp pga mina problem med mensen och så nu med illamående och allt det andra. Vad jag har hört innan så kan det skilja något mellan landstingen, men såg idag att här i Västra Götaland är det ett år man måste försöka själv innan man får utredning. Är man 35 eller äldre så kan man få snabbare. sedan så kan man ju alltid få hjälp snabbare men då måste man nog ha problem av något slag, tex mensrubbningar eller liknande. Jag kan även tänka mig att vissa privata kliniker gör utredning tidigare
    Tack för svar :) Tror nog att det är ett års gräns på de flesta ställen. Jag har ju haft lite mensstrul men det verkar som det börjar återgå till det normala nu iallafall. Hoppas du kan få hjälp med ditt menstrubbel{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus