Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Adnil76 skrev 2012-03-16 18:38:28 följande:
    Brukar vara tapper och ta besked om mens med fattning men nu får det fanimej vara slut på dethär!!! Det räcker nu! Vad fan funkar det inte för. Blir spyfärdig av blotta anblicken av en gravidmage just nu. Måste bryta ihop ett tag för att kunna komma igen denna gång. Helvetes jävla skit rent ut sagt. Så!
    Jag kände likadant den här gången när mensen kom, det tar på krafterna och man ifrågasätter sig själv så mycket tycker jag om vad i helskotta man bör göra annorlunda och vad är det för fel på mig? Även om det som sagt inte måste vara något alls. 
    Det är tur att vi har varandra att luta oss mot{#emotions_dlg.flower} 

    Stora kramar tjejer! 
  • Vårväntanochlängtan

    Hej på er tjejer, fick läsa ikapp en hel del nu.
    Håller tummarna för er skull som har ÄL symptom och förbannar tantjäkeln tillsammans med er som fått besök av henne denna månaden också{#emotions_dlg.flower}
    Jag har ÄL på måndag skulle jag tro om allt stämmer nu efter ÄL testandet 2 mån i rad. Denna gången testar jag icke. Vi ska väl mysa på imorgon när jag kommer hem efter min lilla tripp och ett par dar framåt och sen hålla tummarna stenhårt! Jag var på kalas idag och min bonuskusins fru är gravid med 2:an i 6 månaden och det kommer bara skilja ett år lite drygt mellan barnen. Bara lite avis där. Dessutom hade dom bara varit ihop i 3 månader när hon blev gravid första gången. Suck! Jag vill också bli gravid nu! Denna gången är det försök nr 8.


  • Vårväntanochlängtan

    Fick ett litet sammanbrott här hemma igår, det är inget kul längre att ha rutinmässigt sex tycker sambon och jag håller fullständigt med. Det ska väl vara kul att skaffa barn? Men så känns det tyvärr inte längre. Vi har bestämt oss för paus med helskydd nästa månad om det inte blir något nu. Känns lite uppgivet men bättre att fokusera på sig själv och oss en period kanske sen komma med nya tag.
     


  • Vårväntanochlängtan
    Inelg skrev 2012-03-26 20:43:52 följande:
    Vårväntan.. Jag förstår dig. Jag har själv just kommit tillbaka från en paus på 2månader för att fokusera på förhållandet sambo och jobbet. Var super skönt verkligen och nu när jag är tillbaka känns allt bra igen och jag har ny energi och sexlust ;)
    Lycka till. Jag tycker du gör helt rätt i det. Kraaaam
    Ja det känns som rätt beslut även om det känns tråkigt samtidigt, men skönt att veta att man kan komma tillbaka med ny kraft efteråt{#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-03-26 21:56:14 följande:
    Vårväntan: Jag skriver samma som Inelg. Jag har haft paus i några månader efter ett års försökande, och jag mår mycket bättre nu. Och jag känner mig redo att börja försöka igen efter kommande mens. Pausen var ett mycket bra beslut som har varit väldigt nyttig för vår relation och för mitt välmående. :)

    Ta god hand om varandra! :) 
    Ja nu blir det bara fokus på oss ett tag bara så att man får lite andrum från allt som kretsar
     kring bebis.
    Inelg skrev 2012-03-26 21:54:34 följande:
    Ja så var det verkligen. Åk på en resa el nåt. Boka in med vänner gör saker ihop!
    Ja en resa hade verkligen inte suttit fel :) ska bara försöka hitta utrymme och pengar för det fast det behöver ju klart inte vara något avancerat.
  • Vårväntanochlängtan
    Maramina skrev 2012-03-27 22:03:06 följande:
    Varför inte en romantisk weekend? Let's deal och Groupon har bra erbjudanden emellanåt. Jag och maken ska tex iväg på en romantisk hotellövernattning med tre rätters i påsk. Jag tror att det hela gick på runt 900 för oss två, inklusive mat! Här har du länk till groupons del med resor:

     www.groupon.se/deals/travel
    Ja vi brukar vara inne där och spana imellanåt. I december var vi på weekend i Prag & det var ju supermysigt Glad
    Helst vill vi kunna åka på solsemester en vecka så innan vi vet om vi kan ha råd och tid med det så avvaktar vi nog. Annars hade det ju varit läga att åka till Stockholm antingen nu i vår eller tidig höst. Jag har aldrig varit i huvudstaden vilket ju är rätt illa faktiskt Flört

    Jag har haft ont i äggstockarna nu ett par dagar så jag kan inte annat än att försiktigt hoppas att jag  har haft  en dunder ÄL och att det är vår tur nu{#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan

    Ont i korsryggen till och från sen igår och ont i sidan av magen och ut i ryggen idag, man kan ju önska att det betyder något
    BIM -4 idag och jag hoppas så innerligt att det är vår månad.

    Har i alla fall lite annat att tänka på om det inte skulle vara så, 5 veckors praktik och lite kalas hit och dit{#emotions_dlg.flower} 

    Kramar om alla er som kämpar med mig!! 


  • Vårväntanochlängtan

    Jag har inte fått ett enda fullt positivt utslag på ÄL sticka men dagen efter har det varit blankt så jag antar att det har blivit starkare under dagen.

    Jag har haft jätteknepiga värkar idag med i korsryggen och ute i sidan som små hugg. Inget skönt men om det är en liten bebis på G så kan jag ta det alla gånger. 


  • Vårväntanochlängtan
    JZ79 skrev 2012-04-05 20:16:02 följande:
    Vårväntanochlängtan, testar du nått före BIM? Ciccie86, skönt att du satt bollen i rullning! Förstår om det känns läskigt, men ändå spännande och ett steg närmare bebis! Håller tummarna! Hoppas, grattis till glad gubbe! Här verkar ÄL vara på gång, kör inga tester denna månad..Efter alla månader av bebisförsök känner jag nu väl igen alla äl-symtom, blir att fira påsk i sängkammaren Nu är det försök 10 å det SKA bli bebis denna gång!! Kram å glad påsk tjejer!!

    Nä jag har slutat med det, testar bara ifall mensen skulle vara sen fast jag kan inte neka att jag är sugen på att tjuvtesta ;) men kom på att efterso februari var en kortare månad har jag inte Bim förrän om 4 dagar från idag
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus