Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    alicia03 skrev 2012-02-08 16:52:04 följande:
    Testade för en timme sen, bim -4 och fick gravid 1-2 veckor!!!!
    Nu är det bara att vänta...
    Åh spännande :) grattis!
  • Vårväntanochlängtan

    Då verkar mensen vara slut så att man kan påbörja ett nytt försök för att få vår önskan uppfylld.
    7:e i ordningen 
    Nu är det bara väntan fram till ÄL och sen ännu längre väntan innan BIM
    Åhh denna väntan Obestämd 

  • Vårväntanochlängtan
    Grattis Småland {#emotions_dlg.flower}

    Jag är på väntan Mens-ÄL nu och ska köra igång med Äl test nästa vecka. Denna gången hade jag bara 10 dagar i lutealfas vad jag kunde förstå så nu ska jag försöka få koll på om den alltid är så kort.
    Eller vad är kort lutealfas egentligen (alltså när bör man söka hjälp)? 
  • Vårväntanochlängtan
    Söndermarken skrev 2012-02-17 09:14:03 följande:
    Jag funderade på detta med att man kan bli "imun" mot spermierna, är det någon som vet om det bara är påhitt eller om det finns något bakom det?
    Funderar på att skydda oss två månader
    Jag vet inte heller, har bara "hört" att det kan vara så här inne på Fl, men det kanske är värt ett försök? Jag funderar själv på att prova om det inte tar sig inom 3-4 månader
  • Vårväntanochlängtan

    Ont i ryggen idag och känner mig allmänt låg, kan inte ens glädjas åt att det skulle vara hormonellt pga graviditet för ÄL har inte ens varit ännu. Började testa med stickor idag och nu skriver jag datum på dom och sparar denna månaden så att jag verkligen inte missar stegringen sen om lutealfasen är kort denna månaden med blir det ett samtal till BM och hoppas på att hon/han då är villig att hjälpa mig.


  • Vårväntanochlängtan

    Min svärmor pratar ofta om hur lätt hon hade att bli gravid, att hon i princip kunde planera månad hennes 3 skulle födas i, well kul för dig då Rynkar på näsan Hon tyckte att 7 månader lät mycket för genomsnittsförsöket, hon skulle bara veta att det är minsann inte så lätt alla gånger & hur det tär på en att bara ser minus hela tiden.

    Min mamma hade också lätt för att bli gravid utom med min ena bror (då de försökte väldigt mycket).Då tog det nästan ett år. Med dom generna trodde jag ju att det skulle gå betydligt enklare men vi försöker & vill väl för gärna helt enkelt Obestämd 


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus