Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan
    Ciccie86 skrev 2012-02-28 17:28:15 följande:
    Jag känner mig konstig idag, eller har gjort det i ett par dagar. Ont i ryggslutet, uppsvullen i magen, trött hela tiden, lite smått öm i brösten samt konstant Hungrig/sötsugen. Jag är på BIM-8 tror jag, så det kan ju lika gärna vara mens på g eftersom min mens är lite oregelbunden fortfarande. Har ingen aning, känner mig bara konstig. En kollega påpekade mitt glada humör igår genom att säga "Är du gravid eller?"... Vilket jag absolut inte vågar tro.. Kram
    Jag håller tummarna hårt! {#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-03-01 00:21:49 följande:
    Vårväntan: Ja det ska bli spännande att testa. :) Hoppas att det funkar lika bra för mig som det verkar göra för alla andra. Testar vid nästnästa ägglossning och hoppas på januaribebis! Hoppas att du slipper testa BDG och att det tagit sig redan! Uppdatera!!! :)
    Ja det hoppas jag med såklart Glad Än så länge är det ingenting nytt men så har jag ju inte heller BIM förrän runt den 8 mars så än finns det tid {#emotions_dlg.flower}
    Adnil76 skrev 2012-03-01 16:58:17 följande:
    Hittade finfina (påsk?)-ägg. Ett på gång från ena äggstocken och ev ytterligare ett från den andra. Så vi har alltså (möjligen) två chanser att bli gravida denna månad! Nu jävlar ska här gökas!
    You go girl!
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower}, beklagar mens för er som har fått det. Skittråkigt! rent ut sagt. Jag har BIM om 2 dagar men känner inget direkt annorlunda i kroppen så jag tror tyvärr inte det har blivit något den här gången hellerRynkar på näsan Det enda konstiga är i så fall att jag inte har ont i brösten som jag brukar ha vid denna tiden


  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-03-07 19:30:05 följande:
    Vårväntan: Hur har det gått? BIM idag väl? Testat?

    LTL: Välkommen hit! Jag tror att nästan alla i den här tråden har frågat sig samma sak som du. Hur pallar man att misslyckas hela tiden? Jag tror att alla måste hantera det på sitt sätt. Jag och min sambo tog en helpaus efter ett års försökande, vi har fortfarande paus och det kändes verkligen som att kliva ur en bubbla. Ska börja försöka igen nästa månad tror jag, och vi har rätt till hjälp om vi vill. Sedan vi startade pausen har jag mått MYCKET bättre. Jag är gladare, piggare och njuter av allt härligt som finns i mitt liv. Det var länge sedan vill jag lova!

    En paus är något som Jag kan rekommendera att testa. Man måste vila från all press ibland, bara rå om varandra, göra sånt man blir glad av och bara leva och vara människa ett tag. Det kanske inte funkar för dig, men det är mitt tips. Annars, prata med någon om det. Du kanske behöver få hjälp att sörja lite?

    Jag hoppas du får ditt plus snart! 
    Ingen mens ännu i alla fall, men trådiga flytningar och metallsmak i munnen under dagen plus ett kraftigt stick i ena äggstocken idag. Har inte vågat testa idag, ska testa först när/om mensen är ett par dagar sen. Men som jag hoppas! !
  • Vårväntanochlängtan

    Grattis till era pluss tjejer!
    Jag fick dessvärre mensen inatt och känner mig lite slagen i magen faktiskt Rynkar på näsan 

    Ska tillåta mig att vara bitter ett par dagar nu innan det är dags för en ny cykel där jag ska försöka bry mig lite mer om mig själv och vårda vårt förhållande med massa kärlek 


  • Vårväntanochlängtan

    Nu är mensen slut här så nu startar försök nr 8. Jag hade ju missat att man skulle börja äta BDG från mensens första dag så det får bli ett "naturellt" försök denna gången också. Ska försöka att inte fokusera förmycket den här gången.
    Också försöka träna, äta & sova ordentligt & ha sex förstås ;) 


  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-03-16 09:57:37 följande:
    Söndermarken: Jag hyser hopp för dig ända tills mensen dyker upp! Heja heja!

    Hoppas: Det är ju väldigt tidigt fortfarande så ett minus betyder ju ingenting!

    Vårväntan: Du kan ju börja äta BDG nu också, det skadar inte. Men á la naturelle funkar ju också såklart! :) 
    Nej såklart inte förstås, kanske ska inom stan i helgen och köpa hem det då :) kanske kan boosta huden lite i alla fall.

    Adnil76: Jag beklagar den förbannade jävla mensen! {#emotions_dlg.flower} 

    Söndermarken:: Hur går det? {#emotions_dlg.flower} 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus