Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Känner mig något gråtfärdig idag, antar att mensen är påväg för jag hade som molvärk tidigare i morse. Men den får inte komma nu! Jag vill inte! Dels hade den kommit för tidigt om den kommer idag men mest av allt vill jag ha ett plus. Jag är 23 år gammal, lite övervikt men inte så det borde störa så mycket och försöker röra på mig & sova ordentligt. Vad är problemet liksom?

  • Vårväntanochlängtan

    Jaha det blev ingen bevia den här månaden heller. Nu ska jag inom stan på vägen hem och köpa bidrotrninggele och hoppas på att den hjälper vår önskan att gå i uppfyllelse plus att vi nu ska försöka ta det lite lugnt med snacket och fokuset kring ÄL dagar och allt det där.

  • Vårväntanochlängtan

    Jag tar också ett glas vin idag, har hållt på att fixa här hemma mest hela dagen så känner att det var gott att kunna unna sig det.
    Men annars har jag verkligen varit sparsam med alkohol under den här perioden vi har försökt och aldrig druckit från ÄL till mens. Men nu är mensen precis slut så är det ju ingen fara. Men jag förstår andra som lever på precis som vanligt, det är väl till och med dom BM som rekommenderar det.


  • Vårväntanochlängtan
    Ciccie86 skrev 2012-04-14 20:49:43 följande:
    Jag är också sparsam med alkoholen i vanliga fall, nog ännu mer nu. Här är det ÄL tider i veckan, fredag tror jag ungefär. Så vi börjar mysa nu och sen hela veckan, tills sambon åker till London på fredag (trolig ÄL dag). Har ätit BDG sedan mensens första dag och jag börjar känna konstiga känningar i livmodern. Har mått allmänt skumt på sistone.. Varit jättetrött, varit öm i nedre magen, extremt sötsugen och allmänt glad.. Min vän tycker att jag ska ta ett grav test, då man tydligen kan få mens även om man är gravid? Så jag tänker ta ett test imorgon bitti bara för att utesluta graviditet. Om 8 dagar är det dags att gå till läkaren och lämna tester igen, dag 21 i cykeln. Hoppas verkligen på att få svar på om något är fel med mig :) Oj vad jag babblar, lycka till allihopa! Kram
    Mys på ni bara och lycka till du också{#emotions_dlg.flower}
    Hoppas att där redan är en liten bebis i din mage och om inte att det blir en nu i veckan.
    Och hos läkaren håller jag tummar & tår på att allt står rätt till  
  • Vårväntanochlängtan
    Kravmärkt skrev 2012-04-15 14:17:22 följande:
    Hej tjejer! Hur har det gått för er som varit med i tråden ett tag? Lämnade ju er i januari då jag fått ett plus men var i dagarna tvungen att avbryta graviditeten efter man upptäckt att barnet var svårt sjuk när ul gjordes i v 13. Det var hemskt men jag har förlikat mig med tanken och nu när avslaget börjar ta slut (jag födde sonen för drygt två veckor sedan) så är jag så sugen på att försöka igen. Det känns konstigt men jag tror det är ett sätt gör mig att gå vidare och fokusera på något annat.

    Såg att det nyligen kommit ett plus - grattis till det!
    Usch ibland finns det ingen rättvisa, hemskt att ni har behövt gå igenom en sån sak{#emotions_dlg.flower} Håller tummarna stenhårt på att det snart ska bli er tur igen.

    För mig går det inget vidare tyvärr, försök nr 9 är vi inne på nu. Har börjat med BDG denna månaden så hoppas på resultat 
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-04-16 00:38:27 följande:
    Hej tjejer!

    Jag käkar ju som bekant BDG denna månad och hoppas ju på ÄL som borde komma när som helst nu, vilken dag som helst. Men typiskt nog har jag åkt på en riktigt vidrig version av vinterkräksjukan och jag tror att jag har sett ljuset flera gånger det senaste dygnet. Typiskt när man väl ska börja försöka igen! Men men, det kommer fler månader!

    Kravmärkt: Jag beklagar verkligen! Jag kan inte förstå hur det måste kännas. Stor kram!  
    Krya på dig!{#emotions_dlg.flower}
    Jag ligger också på sofflocket idag och mår illa, har dock inte kräkts eller något sådant utan det kommer och går.
    Blä 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus