Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2012-04-21 15:20:47 följande:
    Jag har bestämt för att åka till Afrika i september! För att jobba som volontär på ett barnhem. En resa som jag har funderat på att göra i jättemånga år, men det har liksom kommit annat i vägen som gjort att jag inte kommit iväg eller vågat ta steget. Men nu känner jag att det är nu eller aldrig, för när vi väl har blivit en familj lär det aldrig bli av..

    Så nu känns det ganska lugnt om det inte blir bebis på ett tag, jag ska ju passa på att göra mitt livs resa! Skulle det bli graviditet innan dess blir jag ju inte ledsen heller, men det blir som det blir. Ett spännande år helt enkelt! :)
    Wow vad spännande :) Tror att du kommer få en otrolig upplevelse. Modigt gjort dessutom, ska du åka helt själv och hur länge? 
  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2012-04-22 13:03:31 följande:
    Det blir en månad i Ghana, åker helt själv. Det ska bli så himla spännande!

    Spännande och roligt med stundande bröllop JZ79!

    Jag längtar tills denna tråd kan byta namn till "Vi som försökt länge och äntligen fått plus!" och senare "Vi som försökt länge, nu är våra bebisar äntligen här!". :)
    Ja vad underbart det kommer vara när tråden får nytt namn :)
  • Vårväntanochlängtan
    Hoppas 2012 skrev 2012-04-23 20:51:58 följande:
    Jag har haft så ont i magen idag och uppsvälld, åt nästan ingen lunch och fick inte i mig middag. Blödde ju igår och lite idag men sen bara lite brunt.
    Jäkla skit att ha så ont i magen. Bokade tid hos gyn idag också. 
    Provat att ta ett grav. test? Du kan ju faktiskt vara gravid trots blödning. Hoppas för din skull{#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan

    Idag var jag på mitt cellprov som jag fasade så för men det gick ju snabbt och enkelt som tur var, så nu hoppas jag bara på att allt är bra när jag får svaret inom 6 veckor. Hon sa i alla fall att allting såg bra ut "där nere" och att det ju var bra förutsättningar om man försöker bli med barn som vi gör. 
    Hon sa också att jag ska försöka släppa tankarna men om det har gått ett år så gav hon mig förslag på vart jag skulle vända mig för att det ska gå så snabbt som möjligt så det var ju bra. Men jag hoppas verkligen att det ska gå vägen inom de här 4 månaderna som återstår{#emotions_dlg.flower} 


  • Vårväntanochlängtan

    Oj här händer det grejer{#emotions_dlg.flower}
    Jag beklagar verkligen era missfall tjejer, hoppas ni snart orkar ta nya tag.
    Och så vill jag säga grattis till bröllop hoppas ni fick en fantastisk dag!
    Igår fick jag onda och konstiga stickningar i livmodern när vi promenerade med vänner på stan, var nästan tvungen att stanna men lyckades bita ihop. Hoppas bara på att detta är något positivt för min sambo börjar ge upp hoppet Rynkar på näsan 


  • Vårväntanochlängtan
    Hoppas 2012 skrev 2012-04-29 14:02:29 följande:
    Åh spännande (vill dok inte du ska ha ont såklart). Vilken dag efter ÄL är du?
    Dag 4 eller 5 efter vad jag tror var ÄL dag. Åt ju bidrottninggelé denna månaden så verkade som att den eventuellt var tidig  (om jag litar på kroppen)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus