Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    intetnyttpåplusfronten skrev 2012-02-01 19:19:45 följande:
    Ja förstår hur du menar :)

    Men har flera gånger tidigare haft sex dagarna innan äl, tror att gubben min måste ändra några vanor han har (spermiedödande vanor;D) tex långa varma duschar varje dag, thedrickande, snusande, redbull intag dagligen och cola intag dagligen :p 

    Men får väl se.. Han får en paus efter denna månad tills i höst, sen jävlar! ;)
    Känner igen det där med vanorna, men min sambo vill inte lyssna på det örat att han kanske också behöver ändra på lite kostvanor och sådär.

    Jag fick honom i varje f all att börja med vitaminer- alltid en början :)
  • Vårväntanochlängtan
    intetnyttpåplusfronten skrev 2012-02-02 11:33:15 följande:
    Hur länge har ni alla försökt förresten?
    Vi har "bara" försökt sedan augusti, så är inne på sjätte försöket nu. BIM ca 9 feb
  • Vårväntanochlängtan

    Jag testade med ÄL tester denna månaden men jag fick inte alls lika starkt som dina ingetnyttpåplusfronten. Dagen efter största stegringen var det dock blankt igen ju så jag bara hoppas på att jag faktiskt hade ÄL då. Jag vill bara få regelbunden cykel igen nu det är jobbigt att inte veta riktigt när man har BIM eller ÄL.

    Men hade jag fått så starkt som ditt tisdagstest så hade jag nog utgått från det ;) 

  • Vårväntanochlängtan

    Fick en känsla imorse tidigt när jag vaknade att det nog inte är någon bebis i magen den här gången heller. Ingenting nytt eller spännande som känns i kroppen utan allt är lugnt. Trist! 

  • Vårväntanochlängtan

    Känner med er som har fått mensen nu :( lika tråkigt varje gång.{#emotions_dlg.flower} Livet med barn: Om det kan vara någon tröst så har jag hört att kroppen kan bilda barriär mot spermierna när den blivit "van". Alltså kan 2-3 månader med kondom göra att när man börjar igen går det snabbare. Ingen säker källa men tydligen var det en läkare som hade uttalat sig om det. Hur som helst, välkommen tillbaka när du är redo.

    Adnil76: Ja, jag har också fått för mig att jag kommer veta och ha alla möjliga och omöjliga symptom ;)

  • Vårväntanochlängtan
    Hoppas 2012 skrev 2012-02-06 21:22:54 följande:
    Fan vad trist =(
    Ja det känns riktigt trist och ledsamt den här gången :( även om det nästan var väntat, men jag hade ändå ett hopp om att det var denna månaden det skulle tagit sig. Jag tänkte att jag kanske undermedvetet visste att jag var gravid då jag denna månaden har köpt första babyplaggen och kollat bland det jag hade hemma. Men icke 
  • Vårväntanochlängtan

    Idag känns det lite lättare, det var soligt ute idag och jag fick lite vårkänslor trots att snön ligger kvar på marken. Men om en månad eller så är det ju verkligen vår och förhoppningsvis så får vi gå med put på magen i sommar :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus