Inlägg från: Chianti |Visa alla inlägg
  • Chianti

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    skrutto skrev 2015-02-27 16:12:59 följande:
    Jag var på Åhlens i Stockholm. Igår.
    Det kostar 695:- men handlar man för över 7000:- så kostar det inget. Man kommer dit och svarar på lite frågor i ca en halvtimme och sen får man vänta ca en timme medan shopparen plockar ihop en ställning med kläder. Man behöver inte sitta på plats och vänta men jag satt och läste. Sen provar man mha shopparen. Vissa saker gillade jag, andra inte. Mot slutet gick hon och bytte lite storlekar och kom tillbaka med några nya förslag efter att hon sett vad jag ratat och gillat. Totalt skulle det ta 3 timmar, men det tog 3,5.
    Jag tror att det finns på NK och i gallerian i Stockholm också, men jag har bara provat Åhlens.
    Och nu sitter jag på jobbet i nya byxor och ny topp
    Asså, ett sånt där inlägg KRÄVER ju bildbevis!!! Skrattande
  • Chianti
    Ms H skrev 2015-03-08 17:43:24 följande:

    Ingen som får nått gjort som är värt att dela med sig av?


    Inte än, tvättat och plockat lite, men jag är nöjd ändå.

    Ensam hemma, jag hade det som du. Jag började med att kasta in allt i lådor och skåp utan att bry mig om ordningen. Men det gjorde att de öppna ytorna blev fina. Sen gjorde jag som Ms H skrev, tog en låda i taget och rensade. Jag fick göra om det några ggr innan jag fick till vad som skulle ligga i vilke låda, men så småningom blev det bra.
  • Chianti
    Ms H skrev 2015-03-08 20:10:25 följande:

    Nu när vi går in i kökszonen igen har jag gett mig själv en utmaning: varje kväll när jag går och lägger mig ska det vara tomt på skitig disk här. Ja, förutom i diskmaskinen då, den kör jag inte förrän den är full. Om jag misslyckas blir det chips- och popcornförbund från den dagen till söndag 22 mars.

    Någon annan som vågar ge sig en utmaning? 


    En utmaning som gäller denna vecka? Ok, jag har fortfarande lite lokala röror kvar i mitt rum, så jag kör på en hotspot per dag i mitt sovrum denna vecka.
  • Chianti
    81missan skrev 2015-04-02 21:51:01 följande:

    Jag har varit hemma med dunderförkylning, tackat ja till nytt jobb men även hunnit gå igenom en massa barnkläder. Åkte faktiskt till second hand igår med 4 påsar och en stor kartong. Nu är det tomt under trappen så det blir nog att dammsuga imorgon. Perfekt att vi är i vardagsrummet!


    Grattis till jobb!
    Jag har rensat ut lite skor och behöver också gå till second hand-butiken, synd att de inte har öppet imorrn.
  • Chianti
    hon mot strömmen skrev 2015-06-22 21:27:05 följande:
    Jag har börjat kasta kläder som är äldre och slitna, har varit ganska hänsynslös det sista året och det har nog blivit minst 10 sopsäckar som har åkt till tippen. Nu börjar det bli greppbart med kläderna.
    Om du har ett H&M i närheten kan du lämna kläderna där och få 50 kr i rabattkupong på nästa köp.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!