Inlägg från: Chianti |Visa alla inlägg
  • Chianti

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    81missan skrev 2015-07-05 22:18:11 följande:

    Häromdagen drog jag med barnen ut på balkongen i skuggan för att gå igenom deras lådor i hallen. Våren har ju haft skiftande väder så där låg fortfarande varma mössor, fodrade vattentäta handskar m.m. Nu har det åkt till tvätt och ska väl förhoppningsvis till förrådet är tanken.
    Nu är det dags för köket igen. Jag vet inte riktigt vilket projekt jag ska ta tag i. Skafferiet är ok, golvet torkades i förrgår. Sommargardinen är uppe... Tips?


    Jag ska rensa kastrullskåpet! Kanske nåt för dig också?
  • Chianti
    FrökenAvig skrev 2015-07-12 10:43:09 följande:

    längesen jag var in i tråden här (längesen jag hade städat hemma också). För nån dag sen fick jag ett ryck i alla fall. sorterade ut en säck med kläder som ska slängas ur min garderob och två stycken kassar med kläder som jag ska sälja på second hand.


    Hur funkar det att sälja på second hand, blir det några pengar över till dig efter att butiken tagit sitt?
  • Chianti

    Idag regnade det så jag gick ut och skrubbade balkongen, tänker måla balkonggolvet så fort solen kommer tillbaka.
    Sen rensade jag och rengjorde kastrullskåpet. Usch så mycket gamla fettfläckar som fanns där. Och vad mycket kastruller och pannor man har som man inte använder. 5 st åkte ut tillsammans med ett lock som inte hade partner.
    Tänker ta och rensa ett köksskåp om dan nu under semestern, det blir lagom.


  • Chianti

    Idag har jag målat balkonggolvet, och släpat in balkongmöblerna i duschen och skrubbat dem. Kuddarna är nytvättade. Nu ska golvet målas en gång till och sen blir det fint på balkongen. Tyvärr ska det regna i flera dagar så jag vet inte när jag kan måla igen och få jobbet klart. Tills vidare får alla blommor och balkongmöbler husera i vardagsrummet.


  • Chianti

    Ojddå. där fick ni lite att göra, honmotströmmen. Hoppas du hinner med inne också.
    Jag kämpar på med att städa ett köksskåp om dagen, lite lagom tempo för mig. Om ett par timmar ska jag rolla balkonggolvet för sista gången och sen kan jag äntligen tömma vardagsrummet på alla balkongmöbler imorgon.


  • Chianti
    Ms H skrev 2015-07-27 10:25:04 följande:

    Wow, efter flera månader har FL äntligen "lagat appen" så att det går att skicka meddelanden med den igen! Undrar om det är ett tecken på att jag borde återuppta zon-andet ;)


    Definitivt! :)
    hon mot strömmen skrev 2015-07-28 15:29:21 följande:
    Lagårn är ett planerat projekt likaså inne men måste passa på medan det är väder så färgen torkar innan hösten kommer. Dessutom så var det bra pris på färgen, Inne kan jag ta när det är dåligt väder.
    Dåligt väder brukar inte vara en bristvara! Själv är jag klar med målandet balkongen, skönt att ha det klart.

  • Chianti
    Astarte skrev 2015-08-23 08:25:50 följande:

    Hej alla!

    Jag har varit ifrån tråden ganska mycket nu, men nu vill jag komma igång igen.

    Idag måste jag verkligen storstäda! Det är så att de två senaste veckorna har varit de värsta i hela mitt yrkesliv! Jag har varit sååå mentalt slut att det har inte liknat någonting. Vi har ätit pizza, Donken, plocksallad. .  . + att hemmet bara har förfallit.

    Nu ska jag ta tag i hemmet och få fint igen! Det känns såå skönt!

    Någon mer som städar idag så vi kan hålla ihop lite?


    Jag ska måla mitt uthyrningsrum idag så jag har fullt upp. Det är kaos i resten av lägenheten där alla rummets möbler står utslängda. Men nästa vecka blir det fint igen.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!