• 130214

    Ditt bästa tips för att piffa till pulvermoset?

    Stressiga dagar använder jag faktiskt gärna pulvermos (ve å fasa)

    Smaken blir ju såklart aldrig som hemgjort mos men den går ju alltid att förbättra lite!
    Brukar klicka i lite smör, gör stor skillnad, men någon annan som har ett bra eller bättre tips??


  • Svar på tråden Ditt bästa tips för att piffa till pulvermoset?
  • Närtan

    Näg jag äter pulvermos brukar jag blanda det med på tok för lite vatten och sedan spä ut med röd mjölk eller grädde. I med ett ägg och krydda med vitpeppar och muskot. Mums!

  • Fidelis ad urnam

    Bästa sättet att piffa till pulvermos är att hälla ut pulvret i komposten

    Ska du absolut äta det kan jag tänka mig att dill, persilja och/eller kryddor av olika slag kan göra det drägligt. Kanske en klick smör i moset? 

  • Fatheya

    Jag har alltid i en klick smör men om jag vill lyxa till den lite så blir det dill i. Men pulvermos med smör är ju så gott.

  • Nyfikna72

    Nåt som är konstigt är väl att alla de som har så lite tid över har tid att blogga, facebooka, skriva här osv osv.........mycket mat kan man ju faktiskt förbereda kvällen innan.......

  • 130214
    Nyfikna72 skrev 2013-01-13 19:18:42 följande:
    Nåt som är konstigt är väl att alla de som har så lite tid över har tid att blogga, facebooka, skriva här osv osv.........mycket mat kan man ju faktiskt förbereda kvällen innan.......



    Ok?

    Så inget oplanerat händer dig?

    Jag äter iaf hellre pulvermos någon gång i månaden i kristillfällen än förbereder mat flera veckor i förväg "ifall" nåt kör ihop sig.

    Och förresten, hur vet du vad personerna gör när de sitter bakom skärmen? Själv är jag i bilen på väg hem från en hel dag med uteaktiviteter.

    Här finns ingen möjlighet till matlagni g men du kanske menade att jag skulle tagit med stormköket och lagat storkok ute i snön?
  • finskaflikkan
    130214 skrev 2013-01-13 19:54:32 följande:



    Ok?
    Så inget oplanerat händer dig?
    Jag äter iaf hellre pulvermos någon gång i månaden i kristillfällen än förbereder mat flera veckor i förväg "ifall" nåt kör ihop sig.

    Och förresten, hur vet du vad personerna gör när de sitter bakom skärmen? Själv är jag i bilen på väg hem från en hel dag med uteaktiviteter.
    Här finns ingen möjlighet till matlagni g men du kanske menade att jag skulle tagit med stormköket och lagat storkok ute i snön?
  • floppan2008
    130214 skrev 2013-01-13 19:54:32 följande:
    Ok? Så inget oplanerat händer dig? Jag äter iaf hellre pulvermos någon gång i månaden i kristillfällen än förbereder mat flera veckor i förväg "ifall" nåt kör ihop sig. Och förresten, hur vet du vad personerna gör när de sitter bakom skärmen? Själv är jag i bilen på väg hem från en hel dag med uteaktiviteter. Här finns ingen möjlighet till matlagni g men du kanske menade att jag skulle tagit med stormköket och lagat storkok ute i snön?

    Hahaha!!! Så jävla rätt.
  • bitte67
    130214 skrev 2013-01-13 13:22:28 följande:



    Det finns ju mos som INTE innehåller det du skriver. Det jag köper innehåller 99% potatisflingor.
    Vilket märke är det då? Tipsa mig gärna! Jag valde ett av de vanligaste märkena som jag hittade. 
  • 130214
    bitte67 skrev 2013-01-13 22:45:09 följande:
    Vilket märke är det då? Tipsa mig gärna! Jag valde ett av de vanligaste märkena som jag hittade. 



    Nu vet jag inte vilket vi hade senast men både Coop och Ica har egna märken av denna variant!
Svar på tråden Ditt bästa tips för att piffa till pulvermoset?