Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Varför hatar folk MP?

    Kung Markatta skrev 2016-02-18 21:58:56 följande:
    Är det samma person som dömdes för grovt rattfylleri härom året?

    www.barometern.se/oland/rattfull-politiker-korde-i-diket/

    nyheter24.se/nyheter/politik/761693-mp-politiker-atalas-stoppades-med-over-tva-promille-alkohol-i-blodet

    www.barometern.se/oland/politiker-atalas-for-rattfylleri/

    MP-politiker åtalas - stoppades med över två promille alkohol i blodet

    ...

    En kommunpolitiker i Mörbylånga har dömts till en månads fängelse för grovt rattfylleri.

    Politikern togs vid Ölands Köpstad sedan hon kört i diket när hon skulle svänga in på parkeringen. Hon hade en alkoholhalt på 2,15 promille i blodet.

    -------------

    Att vingla omkring på vägen med över 2 promille är hur som helst inget som rubbar förtroendet, i alla fall inte inom mp:

    Gruppledaren ser ingen anledning att åtalet skulle leda till någon åtgärd. Förtroendet är orubbat. Däremot ska partikamraterna stötta på alla sätt de kan för att det inte ska hända igen.

    - Det kan hända den bästa och det är precis vad som har hänt här. Livet blir lite knaggligt ibland, det kan bli för mycket, säger gruppledaren.

    --------------

    Det tål att upprepas: Det kan hända den bästa och det är precis vad som har hänt här!

    Jag tog dig på orden och kollade hur ofta politiker för Sveriges tredje största parti under de senaste åren har gjort sig skyldig till rattfylleri genom att googla SD + rattfylleri och MP +rattfylleri. På flera olika sätt så verkar det som att det här med rattfylleri inte bara är något som händer för faktum är att man får dubbelt så många träffar på Sverigedemokratiska politiker som har åkt dit på rattfylleri som motsvarande för miljöpartister och då bildades ändå Miljöpartiet flera år före Sverigedemokraterna. Vad tror ni? är Miljöpartisterna malliga för att de tydligen har färre rattfyllerister än vad Sverigedemokraterna?  


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2016-02-20 10:58:29 följande:
    Är inte du lite malplacerad i den här tråden, som om Flash, Rataxes och Lagge får vara hyfsat oemotsagda inte bara har ett stort underhållningsvärde utan också utgör ett pedagogiskt exempel på hur sverigedemokrater och skrikhöger formerar sina sanningar.

    En av mina absoluta favoriter här på FL iallafall.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Jo jag vet att jag är malplacerad men när jag insåg att Sverigedemokraterna kanske tycker att Miljöpartisterna är mallgrodor (eftersom de inte verkar vara lika kriminellt belastade sett till rattonykterhet som Sverigedemokraterna) så postade jag ändå ett inlägg.
  • KillBill
    lagge2 skrev 2016-02-27 09:34:25 följande:
    I Aftonbladet igår skrev Lena Melin att 20 % av svenskarna tycker "invandringsvänliga" partier har bästa flyktingpolitiken.

    Det hon glömde att nämna är ju alltså att 80 % vill ha en hårdare flyktingpolitik.

    Dessutom var detta ju i Aftonbladets egna undersökning och jämför detta exempelvis med en undersökning (med 15 000 svarande) på Aftonbladet där 95 % tyckte flyktingpolitiken varit naiv.

    Jag tror de flesta svenskar läser någon dagstidning, ser på nyheter eller besöker badhus ibland. Så att 95 % har insett vilka problem "utmaning" som Sverige står för är nog snarare i underkant.

    De partier som står upp för den mest liberala invandringspolitiken; Vänsterpartiet, Centerpartiet och Miljöpartiet uppgår till drygt 20 %? Underkänner du även dessa siffror? Det är tom så att Vänsterpartiet och Centerpartiet som sluppit ta ansvar för en hårdare migrations politik ökar i opinionen.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-03-28 18:09:47 följande:

    Miljöpartist som antagligen skulle må bra av alkolås på datorn...

    http://www.expressen.se/kvallsposten/krav-pa-kommunalrad-att-avga-efter-tweets/

    Åtminstone skulle hans omgivning må bättre.

    Han kommer knappast att få avgå, det enda han kommer att få är antagligen diabetes typ 2.


    Expressen skriver inte hela sanningen om det inträffade. I går kväll pågick det ett s.k. drev på Twitter mot Nils Karlsson och han och hans familj fick bl.a. ta emot dödshot. Nils spårade ut och har bett om ursäkt men han var inte ensam om att spåra ut under det s.k. drevet och det finns andra som också gick för långt. (bl.a. Niklas Svensson på Expressen). Det är många som tycker att även han borde be om ursäkt.  För den intresserade så kan man kolla upp vad som hände genom att idag söka på ordet drev på Twitter.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    anna2016 skrev 2016-04-09 22:27:43 följande:
    Tänk om det hade varit skratt, det är väl snarast gråt över miljöpartiets verklighetsfrånvända politik.

    Hur många IS-sympatisörer vill egentligen MP släppa in i landet ?

    NAIVT = miljöpartiet
    Nuförtiden så är det inte Miljöpartiet som representerar den mest liberala flyktingpolitiken i riksdagen utan det görs av Centerpartiet och Vänsterpartiet.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2016-04-11 08:17:58 följande:
    Alliansen i minoritet kommer att hitta stöd, fråga för fråga, hos S och SD omväxlande, som 2010-2014.

    Ibland kommer allihop att vara överens.

    Men tråden handlar om MP och resonemanget går ut på att deras inflytande kommer att försvinna då de är onödiga i samtliga frågor som Alliansen driver nu när de(*) till slut anpassat sig till SD i invandringen.

    .

    * = ja, jag vet att C envisas, men huvuddelen av Alliansen - vilket förmodligen gör det till gemensam politik för Alliansen.

    Du har i en mängd inlägg svartmålat enskilda politiker från MP. Vad tycker du om att SDs biträdande partiledare Mattias Karlsson tycker att det är mycket glädjande att SD i EU parlamentet kommer samarbeta med det tyska högerpopulistiska partiet, AfD:s vars vice ordförande hertiginnan Beatrix Amelie Ehrengard Eilika von Storch har propagerat för att den tyska polisen borde få använda skjutvapen mot kvinnor och barn som "olagligt" tar sig in i Tyskland? Ett av många uttalande som resultaterat i att AfD blivit utslängda ur EU parlamentets konservativa grupp.

    Tror du på allvar att partier som Centerpartiet eller Kristdemokraterna (som idag representerar en mer liberal flyktingpolitik än vad regeringspartierna gör) skulle acceptera att Alliansen sökte stöd hos ett SD som med glädje ser fram emot att samarbeta med ett parti som står upp för att skjuta kvinnor och barn och tror du att Moderaterna vill samarbeta med ett parti som blivit utslängd ur EUs konservativa grupp?


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2016-04-12 00:01:52 följande:

    Är det någon av MP-politikerna som det skrivits om här i tråden som du tycker fått oförtjänt kritik eller håller du med om allt som skrivs?


    Du kan väl börja med att svara på min fråga?

    Vad tycker du om att Mattias Karlsson utrycker glädje över att SD ska sammarbeta med en högerextrem politiker som blivit utesluten ur EUs konservativa grupp efter att propagerat för att den tyska polisen borde tillåtas att skjuta mot kvinnliga flyktingar med barn om de "olagligt" försöker ta sig in i Tyskland?
  • KillBill
    JTA skrev 2016-04-22 23:57:27 följande:
    Samma rubrik i DN. Herregud alltså, jag trodde inte jag skulle få leva till den dagen en sådan rubrik sattes i DN. Nog för att islamisternas aktiviteter i Sverige varit kända några år, men den senaste veckans utveckling övergår mina värsta farhågor. Eller vildaste förhoppningar.

    www.dn.se/nyheter/sverige/forskare-tror-att-islamister-infiltrerat-miljopartiet/
    MP infiltrerat av islamister och SD infiltrerat av Ryssland. Det känns inget vidare det här. eublogg.wordpress.com/2014/09/19/putins-svenska-vanner/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2016-04-23 11:37:33 följande:

    Om vi nu ska bryta mot trenden och försöka säga något positivt om Miljöpartiet... Vad har exempelvis Kaplan åstadkommit som bostadsminister?
    Frågan är seriös, jag har dålig koll på vad Kaplan försökt driva och vad han åstadkommit.


    Dagens Industri tyckte att Kaplan var en klok bostadsmisister och att han borde få ett ökat mandat i regeringen. www.di.se/artiklar/2016/2/16/ledare-gor-mehmet-kaplan-till-bostadsminister/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Varför hatar folk MP?