• Lisma18

    Ruvare i Göteborg

    Hej

    Någon som ruvar i Göteborg som vill följas åt? 
    Har gjort en ICSI i Spanien i Lördags med donationsägg.
    Har satt in 2 st 5 dagars :)

  • Svar på tråden Ruvare i Göteborg
  • swede

    Välkommen Sillavi (säger jag som varken har startat tråden eller bor i Göteborg,...men som har fått äran att vara här Är det ditt första IVF-försök eller har du gjort flera? När har du testdag? Jag gjorde ET i Riga, med hjälp av donator, i onsdags...så jag är på ruvardag 6. Känner absolut ingenting. Känner ni andra någonting? Mitt (vårt) första försök, så allt är nytt för oss...Så många känslor på en gång...och dagarna går lååååångsamt. Lycka till Sillavi!!

  • Sillavi
    swede skrev 2014-04-07 11:53:45 följande:

    Välkommen Sillavi (säger jag som varken har startat tråden eller bor i Göteborg,...men som har fått äran att vara här smile5.gif Är det ditt första IVF-försök eller har du gjort flera? När har du testdag? Jag gjorde ET i Riga, med hjälp av donator, i onsdags...så jag är på ruvardag 6. Känner absolut ingenting. Känner ni andra någonting? Mitt (vårt) första försök, så allt är nytt för oss...Så många känslor på en gång...och dagarna går lååååångsamt. Lycka till Sillavi!!


    Tackar vi har en son sen innan, nu ca 2 1/2 år. Vi gjorde 2 syskonförsök i våras med fet men misslyckades. Nu i feb/mars försökte vi oss på ett färskförsök men kom inte till ET.

    Så just nu är jag bara glad att ha kommit så här långt.

    Ja just det, jag läste om eran resa i tråden. Vilken grej. Kan man inte göra äd i Sverige?

    När hade ni td?
  • swede

    Hej Sillavi! Vad mysigt med en liten son Ska hålla tummarna för er nu. Vi står i kö för äggdonation i Umeå, men vi tycker inte vi har den tiden att vänta tyvärr...Jag är 40 år och vi måste därför betala allt själva hursomhelst och därför vände vi oss till Avakliniken i Riga (för där har de ingen kö). Man behövde bara åka till Riga en gång, eller min sambo åkte dit för att "göra sitt" och jag åkte dit 5 dagar senare för ET. Vi har testdag 15/4 OCH 17/4....vet inte varför vi fick två datum, men det är väl för att vara säkra. Så nu går jag /vi bara och väntar!

  • Sillavi

    Jaha men då förstår jag. klart man tar saken i egna händer istället för att bara vänta och vänta...det gör man ju hela tiden ändå. Nu håller vi tummen att det går vägen. Känner du ngt än?
    Vi fick testdag 20/4 dvs 2 v efter ET. Molvärker som attan i tjejmagen...vill bara sova ha ha

  • merjama

    Hej Sillavi; hej o välkommen till den mörka sidan😄. Ruvardagarna är en av den jobbigaste delen av IVF. Själv är jag på Rd10 och detta är min andra IVF

  • trina

    Jag testade imorse RD 10 med Testlagret och fick negativt... Men jag läste lite och de ger bara utslag efter 25 enheter i urinen. Ska testa med rfsu som mäter från 5 enheter istället. Förhoppningsvis visar det något annat. Om det blir plus med rfsu köper jag ett digitalt och ser vad det säger. Jag tycker mig känna att jag är gravid? Eller så är jag skengravid. Återstår att se.


  • merjama
    trina skrev 2014-04-07 17:52:40 följande:
    Jag testade imorse RD 10 med Testlagret och fick negativt... Men jag läste lite och de ger bara utslag efter 25 enheter i urinen. Ska testa med rfsu som mäter från 5 enheter istället. Förhoppningsvis visar det något annat. Om det blir plus med rfsu köper jag ett digitalt och ser vad det säger. Jag tycker mig känna att jag är gravid? Eller så är jag skengravid. Återstår att se.
    Superduperbitterfitta.blogg.se <-- Bitter och Barnlös

    Ge inte upp hoppet,testa på TD igen,blir det på fredag?. Har också td då och vågar inte testa tidigare. Swede; hur går det för dig?
  • Lisma18

    Hej på Så spännande att läsa era svar. Välkommen nya i tråden 😀. Har inatt tagit en annan sort urin HcG på jobbet. Man för in stickan i en maskin som ger svar efter 5 minuter. Det visade Positivt!!! Skall dock till vc och ta ett blid HCG imorgon. Vi är så glada, men det är långt kvar till man har lilla knytet i famnen. Detta är mitt första försök. Har sedan tidigare 3 pojkar som är nu 13,14,15 med min fd man . Min nuvarande är 13 år yngre och har inga barn. Jag är 41,5 år. Så om allt går vägen har man i alla fall tre villiga barnvakter . Dom har tjatat om vi inte kan skaffa barn☺️Har dock inte vågat berätta det ännu. När tycker ni det är läge att berätta för dom + svärmor som inte vet? Jag håller tummarna för er alla så vi kan ha ett fantastiskt 2014 framför oss

  • swede

    Lisma, blir så glad att höra att du testar plus, inatt också ! Du ÄR gravid !! Helt fantastiskt! Kanske blir det två !? Ska tänka extra mycket på dig nu,...det kanske blir en "gravidtråd" här istället!? Eller vad säger ni Trina, Merjama och Sillavi? Det tycker jag att vi satsar på! Jag blev så glad och blödig av ditt sista inlägg, Lisma...pojkar i åldern 13,14,15 som jättegärna vill ha ett syskon, det är ju fantastiskt att höra. Nu får de kanske två syskon på samma gång...! Hur gick det hos svärmor i lördags förresten? Gick det bra att "fuska" med alkoholen?? Själv kan vi tyvärr inte vara så hemliga med vad vi gör, inte för att jag direkt vill det heller, men skulle önska att vi kunde få...hur ska jag säga...att man kunde få "ta det lite lugnt" . Åh, jag vet inte hur jag ska förklara...men på mitt jobb kan alla gå in på varandras scheman och se vad man gör (jobbmässigt) och eftersom jag från dag ett inte kan jobba som jag normalt gör, så kommer ALLA med frågor. Så därför vet de flesta på jobbet att vi bara går och väntar på att ta en test nu...Hade önskat att man kunde få haft det lite hemligt någon månad i alla fall, som de gravida kan med "naturlig"graviditet/befruktning. Jag ber om ursäkt om jag skriver klumpigt ibland, ordval som riktiga barn, biologiska barn, naturlig, onaturlig hamnar ibland lite fel när jag skriver. Jag menar inget illa och jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag har aldrig varit gravid och har inga barn sen tidigare...så jag vet inte faktiskt inte när jag skulle ha berättat för svärmor. Men du har tre barn Lisma, du vet väl när man berättar ?? Min sambo pratar om allt med sin mamma, så hon har varit med från dag 1. Även resten av hans familj. Jag berättade för mina föräldrar just innan jag åkte till Riga. Ville de skulle veta att jag åkte dit, ifall det skulle ske någonting...samtidigt ville jag inte oroa de innan. Det är en svår avvägning. Vad säger din sambo? Det blir ju lättare när man berättat, då förstår ju omgivningen mer med hänsyn till illamående och att man kanske är trött och inte orkar jämt och såklart att man inte vill dricka alkohol. Så glad hon kommer bli Hur går det för er andra, Trina och Merjama det börjar att dra ihop sig nu. Inte länge kvar tills ni kan testa, eller har ni redan gjort det?? Och hur mår du Sillavi? Värker det fortfarande i magen? Jag är trött och har mycket ont i huvudet ibland, men när jag ser alla mediciner så är jag inte förvånad. Räknar ni insättningen/ET som ruvardag 1, eller är det dagen efter som är dag 1? Lisma, har du räknat ut datum än??? Du får berätta för mig hur man gör... Kram på er alla och förlåt ett litet svamligt inlägg

  • swede

    Oj vilken text...skriver från paddan, så kan inte dela upp i stycken heller...oj oj oj....

Svar på tråden Ruvare i Göteborg