• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Ett samtalsrum för oss som äntligen plussat genom olika donationsprogram i Europa o Sverige. Riskgraviditet i en del av landets landsting. Hur bemöts vi? Vi stöttar varandra att ta ansvar för vår hälsa. 
    Många av oss är både 40+ och 45+, där ålder är en riskfaktor. Och hur puffar vi vår självkänsla kring vårt val att skaffa barn och hanterar omgivningens reaktioner. 
    Här finns utrymme att ventilera oro och tankar kring graviditeten, blödningar, immun, blodtryck, mediciner, relationer , och allt mellan himmel o jord.

    När vi inte har någon annan att prata med som finns detta rum att sitta i en stund och dela eller bara vara. 

    Vi gjorde det! Här är tråden där resan fortsätter mot målet...Baby

  • Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus
  • Snart lycklig

    Jag har inte hunnit kommentera, men läser och gläds med era positiva besked, att allt löper på som det ska. Ingen nämnd, ingen glömd. Kramar.

  • Missne
    zaq1234 skrev 2015-08-08 13:53:03 följande:

    Blev så otroligt glad när jag kände en svag värk vid 6 tiden igår. Mer vid 9-10, åkte in till sjukhuset vid 11.30, började bli lite jobbigt då. Kl 13.30 kom det en flicka!! Gick pytte lite sönder. Använde tens hemma o sedan lustgas på sjukhuset. Nu ligger vi på bb hotell o har det toppen, är så enormt tacksam.


    Stort grattis till flickan och vad skönt att det kom igång av sig själv och gick så smidigt och snabbt och att du slapp bli igångsatt.
  • JZ79
    Snart lycklig skrev 2015-08-09 20:48:28 följande:

    Hej, nu gör jag ett försök att skicka en bild på vår Lille Plutt! Hoppas det funkar. Detta foto är från 22 juli.


    Åh en sån fin liten plutt <3
  • Redan47

    SL- helt underbar ! Va fin han är! Så mkt hår! Ser inte prematur ut. Visst är det ett mirakel, så glad du fick uppleva detta! Kram

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus