Inlägg från: Superfurry |Visa alla inlägg
  • Superfurry

    ivf / äd 2016/ 2017?

    smurfen 11 skrev 2017-05-25 19:46:23 följande:
    Ok ja känns som min sambo alltid har en breakdown med allt detta:(

    Målarfärg är precis vad han klarar nu känns det som! Som jag nu skrev till Maran så känner jag mig dock deppig då vi inte kommer nån vart...

    Jag förstår ju att äd är ända utvägen om vi ska ha barn, men ju mer man läser om det så förstår man att det inte heller kanske funkar på en gång. Jag vet ju inte varför vi inte lyckats. Tänk om man liksom inte ens KAN få barn. Jag känner att man blir ( eller jag ) väldigt ego utan barn,

    Så hur går det för dig? Ul imorron? Åh vad spännande! Hoppas nu det syns sex fina blåsor, håller alla tummar :) Har ni köpt trepack ?
    Hej Smurfen! Nej jag har också tänkt på det att det kanske inte funkar alls. Men den dagen den sorgen tänker jag. Om det inte funkar så flyttar jag till tahiti och lever på kokosnötter i min hydda på stranden :)

    Ju hag var på UL idag och trots den längre dosen så har jag exakt samma resultat. 1 blåsa på 17, två på 16 och fem på tio. Alltid dessa som inte växer till sig!! :/

    Så det blir nog 3 ägg sa dem. Man kan ju hopasp på att dessa sega växer, men ja de ger det inte så stor chans sa dem.. äggplock på tisdag!
    Jessy01 skrev 2017-05-26 08:57:13 följande:

    Smurfen- hoppas sambon ändrar sig och att om ni genomgår ÄD att det går bra!!

    Furry- hoppas d gått bra för dig idag!!!!

    För mig gick d åt he....te idag! 1 ägg som såg fint ut 16 mm....resten

    för små....kanske skulle tagit mer medicin ändå....jaja gjorde d jag

    trodde på Tillbaks på måndag för nytt UL. Han hade inte höga

    förhoppningar...knäckt :(

    Kram på er allihopa!!!


    Åhl nej Jessy!! Men hur små var de "små" som du ser ovan var mitt resultat en smula bättre, men inte mycket... Alål dessa små som bara stannar i växten. Så irriterande!!!

    En massa styrkekramar kära Jessy! och hopasp att nån av de små vill snabbv¨xa till sig!!!

    Kramar alla tjejer nu ska jag ut i solen! Synd att man inte kan dricka nu såååååååå sugen på ett glas rose!!!!

  • Superfurry
    Jessy01 skrev 2017-05-28 08:23:14 följande:

    Furry- låter ku ändå bra med 3! Nu hoppas vi på guldägg :) 

    När ska du plockas? Mitt blir nog på onsdag....ska på ul imorgon 

    bitti igen... såååå nervös! Tack Maran o Smurf för pepp! 

    Lycka till med den som fått blasto! Grymt bra! 

    Kram allihopa!


    hej! Ja hoppas att nån av de fem segungar växer ifatt dock så att det blir 4 eller kanske tom 5!! Men ja mest hopasp jag ju så klart på kvalitet och guldägg! Jag ska plockas på tisdag insättning på torsdag (om vi kommer så långt vi får se!)

    Håller tummarna för oss!
  • Superfurry
    Jessy01 skrev 2017-05-29 10:35:43 följande:

    Ååååååh ett litet egoinlägg!! De hittade 4 mogna ägg idag tjooohoo Äggplock onsdag! Glad för det lilla!

    Furry lycka till imorgon!!!!

    Kram alla!


    Hej Jessy! Åhl grattis!!! Vilken lättnad :) Tack tack då hoppas jag att några av mina sega också har växt till sig!!! Hade ju varit drömmen :) håller tummarna hårt för oss båda!!!!

    Kram Furry
  • Superfurry

    Hej tjejer!

    Egoinlägg coming up ;) !

    Nyss hemkommen från äggplock och fem ägg blev det!! Rekord för mig :) Men nu nojjar jag att de inte ska vara mogna då dem fick ut de flesta (4) från, hör och häpna höger sida, den sidan som var seg! bara ett ägg från vänster där det var 3 fina blåsor men ja. Jag e glad över resultatet! :)

    Har också fått immunförsvarsnedsättande, de ska göra hatching, vi får den där vätskan för att kicka igång delningen och ICSI. Så tunga artilleriet nu ska detta gå! Vi sa jag o sambon, när de frågade om allt detta: bara kör på all hjälp vi kan få de bara skrattade. också att en kvinna en ny i kliniken plockade mig och hon var så mjuk i handen. Så denna plock var den som gjorde minst ont av alla andra ggr.

    Så jag e glad och sitter mitt hopp till äggen och spermierna!!! Nu kan vi ju inte göra nåt mer.... Så naturen och karman och universum ska göra sitt :) Så håll tummarna! :)

    Jessy min vän stort lycka till imorgon!! 

    Kram alla

  • Superfurry

    Tack tjejer!!! Hjärta Nu har jag sovit två timmar. Så glad att jag tog ledigt!

    Wow mina smileys funkar nu! Har ominstallerat datorn i helgen och massor med saker funkar nu som inte funkat innan :) {#emotions_dlg.flower}SoligKatt

    Maran: ja jag förstod att det var allt ;)

    Ju Jessy det är något som heter Calcium ionophore som man sprutar in i ägget vid ICSi så att det ska kicka igång delningen av ägget. Det används i en del kliniker faktisk. I Danmark gör de det i alla jag varit i kontakt med, i Sverige så svarade bara IVF Kliniken här i Malmö att de gör. Fråga hos din klinik! Det används dock enbart vid ICSI så om man gör vanlig IVF funkar inte denna. Stort lycka till imorgon!!!

    Smurfen: ju jag bara frågade hos CFC och de gav mig för en vecka. Bara en vecka så vi får se om det funkar eller om jag kan få tag i det nån annanstans.

    Ni som kan, Tänkte mest på Undrande, när startar man med Trombyl? Tänkte köra igång idag, men är det lönt eller ska jag vänta kanske? Hoppas allt är bra med dig också Undrande!

    Ska dricka kaffe nu och göra något vettig av denna dag: titta på gamla avsnitt av Game of Thrones :)

    Kram alla

  • Superfurry
    Jessy01 skrev 2017-05-30 19:54:39 följande:

    Ok Furr nä det tror jag inte min klinik har :( Trombyl börjar iallefall jag med dagen efter äggplock.

    Även börjat direkt efter nån gång....ska ju vara genomblödning till insättning :)

    När börjar du m kortisonet? Dos?

    Jag har börjat idag! Hör av dig imorgon om hur många befruktade :) Tummar o tår som vanligt!

    Kram alla!!


    Jessy! Fråga det skadar ju inte? Vi betalar iaf inget extra för det utan de gör det bara! Men gör du ICSI? Sorry minns inte! Kortisonet börjar jag med imorgon 16 ml av nåt som heter medrol. Vi får inte veta hur många som blir befruktade förrän man kommer på ET. Vi brukar ringa tidigt samma dag jag och sambon dock så att vi slipper deras samtal när man sitter på tåget på väg till Köpenhamn... Har hänt en gång nämligen!!! Man kan ju inte be tåget vända tillbaka då det inte blev några embryon hehe mitt i bron! Skrattande
    Maran73 skrev 2017-05-30 20:53:20 följande:

    Kom igen, Furry och Jessy, nu får jag väl snart mer (utöver Flisan som ju kommer plussa den 8 juni) gravidsällskap i tråden?? Jaaaa!


    Maran!! Jag jobbar på det  Flört

    Shrigley: ja det måste man när man har uppnått den värdiga åldern 40+ :) Jag går på Copenhagen Fertility Center :) och vad skönt att du också e på g! 3 äggplog i tråden denna vecka!! håller tummarna hårt för dig med Shrigley!!

    Hopoas på fina nyheter imorgon då Jessy!! och Shrigley på torsdag för dig! loggar in så snart jag kan skriv gärna när du vet!

    Kram alla
  • Superfurry
    Maran73 skrev 2017-05-31 08:23:37 följande:

    Härligt Shrigley!! Ja nu händer det mycket på en gång, superkul! Och såååå spännande! Heja allihopa.

    Själv har jag inskrivning på spec mödravården idag, lite av en milstolpe. Och UL nr två imorgon hos min vanliga gyn. Hoppas hoppas att allt ser bra ut!

    Kram alla mina hjältar. <3


    Oj!! Grattis till milstolpen! Hoppas verkligen att allt ser bar ut, men det gör det!!! Ellerhur? {#emotions_dlg.flower}

    Jessy!!! Hur går det! skriv snart till oss nyfikna :)

    Ego: sovit riktigt dåligt inatt sitter nu med en kopp kaffe men kommer inte igång. Har inte gjort nåt på hela dagen känns det som och jag har fortfarande massor att göra.... Obestämd Pratade precis med sambon och vi diskuterade om vi ska ringa kliniken för att höra om ägg blivit befruktade. Å andra sidan så vill man inte veta riktigt utan leva på hoppet lite till... Varför utsätter man sig själv på detta? Känner verkligen för att rymma iväg nu och bara vara på nån solig plats helst vid stranden bort från IVF, Icsi, ET  befruktning eller icke befruktning på ägg.... AHHHH. Men nu så ska man tanka positivt ellerhur? Förvånad
  • Superfurry
    Jessy01 skrev 2017-05-31 10:53:41 följande:

    Åååååh Furry! Den väntan är olidlig! Tänker på dig! Uppdatera :)

    Maran -ååååh för dig med! Nu händer d saker :) :) :)

    Så mycket som händer i tråden...lycka till alla!!!

    Ego- heeeelt otroligt de hade i fredags viljat avbryta mig...och

    idag nu fått it 6 blåsor med 6 ägg!!! Whoohoo. Fast vågar inte ta

    ut nåt o förskott denna gången....nu sitter sambon bredvid o undrar

    surt vad jag gör...skriver mer sen. Kram alla!


    Grattis till fin skörd Jessy! Jag tror stenhårt på lägre doser ger bättre ägg! Funkade fint på mig iaf. är fortfarande lite chockad av att den gången jag tar minst hormoner är den gången jag får flest ägg. Det ska gå för oss!!! Haha säg till din sambo att ligan sig ;) vi e ju nyfikna så du måste skriva till oss :D
    shrigley skrev 2017-05-31 11:43:53 följande:
    Vad är nu detta med Trombyl? Har hört om det, men glömt. Varför o när skulle man ta det? Väntar du på återföring nu Furry? Hoppas allt går vägen!
    Trombyl tar man för att slippa proppar och för att få mer blodtillförsel till livmodern (har jag förstått det som). Har själv varit anti mot alla piller för men eftersom det har funkat för några här på tråden så har jag nu bestämt mig för att prova allt. Fick det utskrivet av min gyn. Du kan också ta barnalbyl eller en tredjedel av en albyl minor, det ska motsvara en trombyl. Vet ej ifall trombyl har ytterligare andra verkningsämnen i sig. Någon som vet? Eller är det bara acetylsyra precis som albyl? :) Ja shrigley väntar på att besked om äggen har blivit befruktade och delat sig. Om du läst i tråden så har vi bara kommit till ET en gång förr och haft mycket problem med ägg som befruktas men inte delar sig.

    Lycka till imorgon Shrigley!!!!!

    Sitter fortfarande på jobb och får inget gjort.... :/ Denna väntan!
  • Superfurry

    Hej tjejer! Tack för all stöd och uppmuntran! Dessvärre blev det inget denna gång heller så nu ger vi upp ivf svängen och tar sommar. Sitter på jobbet på möte och skriver. Fick beskedet när jag var på väg hit. Gråter inombords och går sönder känns det som men jag pratar och ler till kolleger. Känns som om jag svävar utanför min kropp just nu och tittar ner på mig själv. Tunga grejjer detta!! men måste vara kvar då jag har tagit em ledigt för en ev. Insättning som nu alltså inte blir av.

    Håller mina tummar hårt för ert shrigley och Jessy! Maran hoppas det gick bra på ditt ul idag :) Tuttis hoppas att blödningarna stannar av helt! Undrande vi kanske får diskutera äd och annat i höst när ni är igång igen! Och smurfen, ja detsamma gäller dig! Hoppas jag inte glömde någon?

    Stort kram från mig!

  • Superfurry

    Hej tjejer

    Hoppas alt är bra med er. Måste bara säga tack för stödjande ord efter den sista misslyckande. Har varit i en ganska svår period nu och inte orkat skriva, läsa eller ens tänka på bebisverkstad just nu. Både jag och sambon tog hårt på sista försöket och vi har varit ja ledsna, besvikna, arga och väldigt uppgivna. Tänkte bara säga hej och att jag tar en paus från tråden nu. Känns trist att bara försvinna utan att tacka för alla stöd... har skumläst och sett at teet hänt lite saker...

    Grattis till plus för er som plussat!

    Grattis till fina UL till er som är gravida och fortsätter att vara gravida!

    Grattis till ruvarstatus för er som blivit ruvare!

    Kraft och mod till er som fortfarande kämpar!

    och en speciell tack till Jessy som har tänkt på mig och undrat hur jag mått <3

    Jag kanske kommer igen med förnyade krafter i höst. Ska försöka läsa och se hur det går för er, men får se om jag finner styrkan. Nu behöver vi bara ta det lugnt och rå om oss själva utanför bebisverkstan...

    Kramar alla!!

Svar på tråden ivf / äd 2016/ 2017?