Inlägg från: Eureka |Visa alla inlägg
  • Eureka

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Leezi skrev 2019-07-31 17:56:26 följande:

    Var idag på eventuellt "sista mötet" med BM då vi är beräknade imorgon som berättade att om det inte hänt något innan 16 aug så lär vi bli igångsatta. Det kändes extremt långt bort och hoppas verkligen att liten kommer ut på eget bevåg snart haha. 


    Hoppas hoppas det kommer igång av sig självt. Kan ju verkligen bli närsomhelst nu! Packat väskan? ;)
  • Eureka
    Leezi skrev 2019-08-01 07:35:05 följande:

    Haha ja tror jag har kläder för två månader åt bebis i väskan, kläder till sambon enda jag inte har packat är åt mig själv. Intalar mig själv att jag gör det senare men har inte kommit så långt än då det av någon anledning känns så långt bort fast vi är beräknade idag haha! 


    Haha! Jag har inte packat något än.. måste ta tag i det i helgen. Inbillar mig att jag ska hem asap efter hon är ute så jag kanske inte behöver så mycket hehe. Kanske något naiv, men sambon får väl hämta grejer annars om det saknas. Wohooo BF för dig idag!! Ändå en milstolpe även om varje dag från nu är tung :)
  • Eureka
    Stradi skrev 2019-08-01 01:16:30 följande:

    Men va spännande nu när det är igång för vissa här och närmar sig för oss andra! Som förstföderska är det såklart lite nervigt! Man har ju ingen aning om vad man ska förbereda sig på, eller när, men det märks snart :)

    Lycka till nu alla som är på g!


    Visst är det spännande! Nu är det äntligen våran månad :). När har du BF?
  • Eureka
    Persi91 skrev 2019-08-01 17:56:53 följande:

    BF idag och ingen bebis i sikte... Igår tog vi oss en liten tur till förlossningen efter att ha varit på besök hos vår BM först. Jag hade högt blodtryck och protein i urinet. Så fick info om att vi eventuellt kunde bli igångsatta pga misstänkt havandeskapsförgiftning. 

    Vi åkte dit och där hade jag varken för högt blodtryck och bara lite spår av protein i urinet. Märkligt... men skönt!! 

    Första barnet här så jag räknar typ med att gå över... Ni andra som har barn sedan tidigare.. hur länge gick ni över tiden? 


    Skönt att värdena såg bättre ut, hoppas verkligen du slipper havandeskapsförgiftning! Jag har en sedan tidigare och gick över 10 dagar..
  • Eureka
    Stradi skrev 2019-08-01 21:11:51 följande:

    Ja det känns helt galet fantastiskt! Jag har bf 8/8. Så prick en vecka nu. Men jag ska på bröllop imorrn som vi sett fram emot länge så det vore ganska typiskt ifall man kommer igång inatt haha. Men vad gör väl det? :) Är det nu på måndag det gäller för dig?


    Haha de små brukar ju välja sina tillfällen så bli inte förvånad. Kul med bröllop :). Kan ju faktiskt komma igång precis när som helst nu. Spännande! Japp nu på måndag gäller det, börjar nästan förstå att det faktiskt kommer en ny liten människa till oss då. Då börjar nästa fas. Har så mycket kraftiga sammandragningar nu, vaknar på natten av det. Så kroppen gör sig redo även om det inte är den vägen bebis kommer förlösas.
  • Eureka
    Stradi skrev 2019-08-02 09:14:39 följande:

    Vill bara säga det att jag kommer inte sakna att leta kläder som passar både kropp och personlighet! (Särskilt finkläder för v 39! )


    Haha, inte helt lätt att hitta finkläder nu! Jag går mest i mysshorts men det passar nog inte så bra på bröllop ;). Hoppas ni får en fin dag! Jag tvättar bebiskläder för fullt!
  • Eureka
    Aw920 skrev 2019-08-03 09:33:40 följande:

    Så kom hon då i torsdags, en helt perfekt liten tjej. :) Mitt planerade snitt var verkligen en helt fantastisk upplevelse och allt har gått jättebra.

    Svävar på moln just nu, så kär i denna lilla tjej!

    Lycka till ni som fortfarande väntar på era små! :)


    Grattis grattis till guldklimpen! Härligt att höra att allt gått bra. Det ger mig hopp! Har ni fått komma hem nu? Snart min tur :)
  • Eureka

    Imorgon är det dags för mig! Har packat och donat här hemma hela dagen nu så ska nog vara så redo jag kan bli. Tycker mest det ska bli jobbigt att lämna min fyraåring annars känner jag mig rätt lugn :). Hoppas orka åka hem relativt snabbt :). Sista dagen som gravid, förmodligen någonsin för mig, galet!

  • Eureka
    tjockobbe skrev 2019-08-04 19:09:48 följande:

    Vår tjej kom i fredags kväll. Igångsättning startade vid lunch i onsdags! Som jag bävade för så blev det en mardrömsigångsättning IGEN!

    Så glad att allt är över. Nu hålls jag kvar på BB så jag hade lätt feber under förlossningsarbetet och lite höjt värde på gulsoten... och jag är mest bitter över att inte få åka hem.

    Vår tjej är såklart superfin och så lik sina syskon i sättet. En mix av båda i utseendet. Men hon har HÅR! Båda de större syskonen var skallepär typ. Och ljust! Minstingen har flera cm hår och mörkt! Nästan så man funderar på vad jag gjorde den där helgen för länge sen egentligen haha!

    Hoppas att alla mår så bra det går och att ni kommer igång snart!


    Stort grattis!! Tråkigt med så seg igångsättning och att ni dessutom måste stanna kvar. Man vill ju bara hem, speciellt till sina andra små hjärtan. Håller tummarna att ni kan få hemgång snart. Haha gulligt med hår! Får se hur min lilla ser ut imorgon, jag tror på hår här också :)
  • Eureka
    Norrlandsmamma skrev 2019-08-05 04:15:57 följande:

    Klockan är nu 4 på morgonen den 4/8 och jag har varit vaken sedan tre med illamående, kraftig mensvärk i ryggen samt diarré. Har aldrig varit med om detta under tidigare graviditeter så vet verkligen inte om det är värkar eller vad som händer med mig kropp :/ men en sak vet jag å de e att man inte får sova :(


    Låter ändå som att det är på gång! Håller tummarna. Ingen sömn här heller på grund av konstant magknip, blir en lång dag. Men nu är det bara några timmar kvar.
  • Eureka

    Då var hon äntligen här! Vi kom till sjukhuset kl 07.00 och 08.41 var hon ute. Snittet gick enligt plan och nu ligger hon och sover i den berömda plastbaljan. Mot nya utmaningar som amning mm. Känns äntligen som jag kan andas igen! Stort lycka till önskar jag er andra :)

  • Eureka
    Jojjans skrev 2019-08-13 21:29:52 följande:

    Jag startade den hör tråden, men fick ett tidigt missfall så försöke gå ur, men familjeliv funkar inte riktigt så om man startat tråden så jag har hela tiden följt eran resa.

    Dock blev jag gravid direkt efter missfallet och väntade barn i slutet av sep. Men idag föddes en liten augustibebis som ville ut tidigt, så nånstans hörde jag ändå hemma i den här gruppen trots allt ^__^


    Stort stort grattis! Vi har ju följts åt lite halvt sedan ?missfallstråden?. Hur mår ni? Blir kvar ett tag på sjukhuset eftersom liten hade bråttom ut kanske? Ligger hemma och ammar min lilla nu. Kan knappt fatta att vi är i mål när jag tänker tillbaka på resan. Kram!
  • Eureka
    Akira Öken skrev 2019-09-04 20:18:55 följande:

    Min bebis kom 27 augusti (40+6). Efter två dagars försök med igångsättning kom han via kejsarsnitt. Jag är lite tacksam att det blev som det blev ändå, eftersom han vägde nästan 4,9 kg och var 54 cm lång.


    Ojoj ingen liten bebis! Min förra vägde 4500 och kom ut vaginalt. Skönt du slapp det med den storleken. Stort grattis! Hoppas ni mår bra och att du återhämtar dig fint :)
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL