Inlägg från: Eureka |Visa alla inlägg
  • Eureka

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hallå! Får man inte använda nässpray? Tror jag man fick sist jag var gravid ju. Är sjukt tät och förkyld. Panik, kan inte sova på nätterna.. Någon som har koll?

  • Eureka
    authentic skrev 2019-02-01 11:27:43 följande:

    Åhh vad roligt, grattis!!! Det är en fantastisk känsla att få se den lilla krabaten första gången ju.

    Själv är jag idag LIVRÄDD! Idag ska jag på ultraljudet inför vårt privata NIPT test och jag har inte sett den lille sen 9+6 så det är 3 veckor sen. Idag är jag 12+2.

    Är oerhört orolig för att hjärtat ska ha slutat slå sen sist eller att övergången till moderkakan inte ska ha fungerat helt och hållet. Har haft ett MA tidigare så tankarna finns där.

    Är verkligen inne i spökveckorna nu också där magen känns som försvunnen. Däremot fortfarande illamående på morgonen och tröttheten är katastrofal.


    Hade också ett MA kort inpå denna graviditet. Det sätter sina spår. Men håller tummarna att det ser fortsatt bra ut för dig idag! Tycker jag borde vara i spökveckorna också men min mage är som en stor ballong! Kan knappt dölja den. Blev flyttad så vi är nästan exakt lika långt gångna då jag nu är i 12+3. Dock har illamåendet lättat iaf! Lycka till och uppdatera gärna sen! :)
  • Eureka
    authentic skrev 2019-02-01 16:06:05 följande:

    Det såg toppenfint ut, bebisen mätte nu 12+4, men han sa att han kanske fick med lite av benen så vi håller kvar vid 12+2. I och med att vi gjort IVF så håller man tydligen fast vid de datum som gäller från insättning av embryo.

    Nu känns allt tipptopp måste jag säga! :) Firade med att shoppa en ny tröja till mig själv som kan dölja magen lite sen när den väl dyker upp igen.


    Ååå så skönt! Så fantastiskt att se dem där inne. Vi såg allt hur tydligt som helst. Njut av den känslan i helgen nu :)
  • Eureka
    Aurora82 skrev 2019-02-01 22:14:23 följande:

    Det går bra att använda flera olika sorters nässpray. Bla Nezeril och Otrivin. Jag har just legat sjuk i veckor i ngt virus och kollade därför upp just detta med min BM. Vill man kolla själv så sök på den medicin det gäller på janusinfo.se


    Stort tack!! Har Otrivin hemma så då kör jag en dos ikväll så man får sova. Tack för du tog dig tid att svara :)
  • Eureka

    Hej tjejer!

    Har ni koll på om man kan ha sammandragningar såhär tidigt? Har kännts som jag har det både nu och igår kväll. Men är för tidigt eller? Hur mår ni? Mitt illamående är mycket bättre nu peppar peppar.

  • Eureka
    tjockobbe skrev 2019-02-06 17:44:18 följande:

    Nu var mitt tidiga ultraljud avklarat. Frisk liten bebis där inne som gärna gömde sig. Ingen calzone som vi har skämtat om, haha! Bra barnmorska som förklarade allt och visade allt. Kön ville hon dock inte kolla och hon aktade sig från att ens komma nära så man kunde tjuvkika själv. Vi får hålla oss till tåls några veckor till.

    Moderkakan i bakvägg vilket förklarar varför jag redan känner rörelser ibland. Blev flyttad en dag så har BF 14 augusti istället för 15e. Vecka 12+6 idag. ^_^


    Härligt med lyckat UL! Coolt att redan känns rörelser :). Nu blev jag faktiskt sugen på Calzone haha
  • Eureka
    HoppasPåEnTill skrev 2019-02-20 10:30:55 följande:

    Helt underbart att få se bebis på riktigt. Den dansade runt som en tok.

    Allt såg bra ut och bf flyttades från 26/8 till 22/8


    Ååå så mysigt! Grattis :). Seg väntan på RUL nu för mig.. men det kommer det också.
  • Eureka
    Glad81 skrev 2019-02-20 13:51:27 följande:

    Hur är det med alla? Mår ni bra/fortfarande illa. Är ni trötta? Känner ni bebis röra sig? Nu när mars kommer är det väl rul för många.

    Jag mår sämre än alla de andra graviditeterna, men det har ändå blivit bättre än vad det varit. Min foglossning börjar smyga sig på också. Det positiva är att jag har känt bebis nu sen en vecka tillbaka. Det är väldigt mysigt. Jag har rul den 26 mars. Känns långt dit. Men fy sjutton vad jag tycker tiden går fort. Antagligen har man så fullt upp med de andra barnen så jag hinner inte tänka så mycket på att man är gravid. Tycker veckorna rusar fram.

    Ska ut i solen nu igen. Är riktig vår i luften idag. Ha en fortsatt bra dag :)


    Jag mår ganska bra, bortsett från trötthet och huvudvärk. Inget illamående längre iaf så är glad för det :). Tycker mig ha börjat känna något suspekt i magen sista dagarna. Tror på bebis men svårt att avgöra då det också kan vara tarmar mm såklart. Har jättestor mage.. försöker vänta med att berätta innan RUL och gömmer mig under en halsduk haha.. får se hur länge det håller. Tråkigt att höra att du fortfarande mår dåligt, hoppas det ger sig snart! Mysigt att känna bebis!! Kände hur kärleken växte i mig när jag misstänkte en liten rörelse förut, underbart.

    Hur stora är era andras magar? Bara min som är en kula redan?
  • Eureka
    Glad81 skrev 2019-02-20 15:49:26 följande:

    Jag gick in i v16 idag. Foglossningen var väntad. Har haft det med dom två sista. Så har varit beredd på att de skulle komma. Min mage är nog varken stor eller liten, tror jag :) Här är en bild på den. Inte jättebra kvalitet men man får väl ett uppfattning om storleken :)


    Så fin! Tack för referens. Min är liknande, och svullnar på em/ kväll. Förstår att alla är olika och lika vackra i sin olikhet, trodde bara jag skulle kunna dölja min lite längre. Men så klart dumt att jämföra med sist då det var första grav. Tur det finns hårsnoddar till byxorna ;)
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL