Inlägg från: Eureka |Visa alla inlägg
  • Eureka

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Stradi skrev 2019-07-07 11:43:46 följande:

    Jaha okej, märkligt. Men det var inte direkt så min bm ställde jättemånga frågor innan hon rekommenderade så kan ju inte vara så allvarligt direkt. Men man kanske vet för lite. Men må ju räcka med att ringa bm o checka, om man vill va säker. Jobbigt varje sekund med halsbränna ju!


    Tänker att jag käkar dem när jag behöver och stämmer av med BM nästa gång jag ska dit. Ibland behandlas en som glas bara på grund av graviditeten. Är inte själv speciellt orolig :). Får väl be någon köpa ut haha!
  • Eureka

    Va hos BM idag och nu var bebisen fixerad :). Vi gjorde sammanfattning av graviditeten och pratade lite om tiden efter, amning osv. Bokade tid för efterkontroll. Nu börjar det närma sig på allvar! Max 3 veckor kvar nu på måndag. Ska ta en semester-tripp i helgen så hon skrev ut min journal och skickade med för säkerhetsskull. Tror dock inte att något kommer hända redan men är väl bra att ha med :). Hur mår ni?

  • Eureka
    Akira Öken skrev 2019-07-12 17:26:45 följande:

    Vad spännande att det är så nära nu (för oss alla)! Skönt att den var fixerad också. Känner du dig redo?

    Var hos bm idag och min bebis är fortfarande inte fixerad, dock ligger jag några veckor efter dig. Jag mår ok, men inte jättebra. Rätt ont i ryggen och i sätet, mycket halsbränna och känner mig mest ledsen. Dock ser jag mycket fram emot förlossningen och efter att få träffa den lille som ligger i min mage.


    Jag är såååå redo och klar med att vara gravid. Längtar efter en lättare kropp och att bli av med diverse symptom! Så det gör mig inget att snittet är förlagt en vecka för BF. Sist jag var på kontroll var bebisen rörlig så det kan ändras fort :). Nu kör vi upploppet! Snart har vi våra små på utsidan. Kämpa på! Kram
  • Eureka
    Stradi skrev 2019-07-14 17:16:02 följande:

    Var på tillväxtultraljud i veckan och fick en 3D bild på vår lilla son! Så nu är längtan enorm när man fått se vem som är där inne och bökar runt. Men han var inom normal storlek vilket är skönt att veta.

    Allt verkar se bra ut och det är bara att vänta. Men idag har jag börjat få klåda! Det bröt ut en massa röda utslag på magen idag och det börjar klia överallt. Är det här gravidklådan jag har hört talas om? Nån som vet?


    Har också varit på tillväxtultraljud pga avstannat SF mått. Men mätningarna visade normal storlek för mig också :). Min förra vägde 4500, puh, men räknar med en mindre denna gång då jag slipper gå över. Fy vad jobbigt med klåda! Har inte haft det någon gång så har tyvärr inga bra tips..
  • Eureka
    Hoppasnu123 skrev 2019-07-14 17:50:03 följande:

    Förstår inte att de kan va så svårt för dej att få ut! Jag ha varit utan nån dag å de är ju förfärligt! Ätit Novalucol som godis istället.. tror inte det är bättre.. Tog upp de m barnmorskan sist om det är ok att äta regelbundet, å de gjorde inget sa hon...

    sen är de såklart bättre man kan va utan men halsbrännan ha lätt varit ett av de jobbigaste symtomen med graviditeten!

    Beställde via apotea idag å hoppas få i morgon.


    Väldigt märkligt, frågade min BM nu sist jag var där och hon såg förvånad ut. Lät självklart att det va ok att äta. Så nu har jag iaf frågat för sakens skull. Tänker inte lida i onödan när det finns bra läkemedel! Räcker med att vara höggravid.
  • Eureka
    Hoppasnu123 skrev 2019-07-14 21:34:19 följande:

    Verkligen! Skönt att få ordning på..

    När är du beräknad?


    Är beräknad 12:e men har planerat snitt 5:e. Så tre veckor till! Shit kanske borde se över baby sakerna och tvätta upp lite kläder. Kändes väldigt snart helt plötsligt. Hela tiden tänkt att det är långt kvar. När är du beräknad?
  • Eureka
    Hoppasnu123 skrev 2019-07-14 22:52:25 följande:

    Skönt å ha ett datum! Är beräknad 28/7.. bytte månad efter ultraljudet men kan lika gärna bli i augusti.. max 5 v iaf:) hoppas dock det blir betydligt mindre... tycker jag kan de här med graviditet nu...


    Förstår din känsla! Jag är också där och räknar mest ner. Känner mig otymplig och saknar min kropp. Håller tummarna att du slipper gå över!
  • Eureka
    Stradi skrev 2019-07-14 23:57:21 följande:

    Uj uj. Ja man har nojat lite för att få stort barn men so far so good! Ja skönt för dig att ha ett datum! Måste kännas som Julafton!

    Ja lite besvärande är det. Får ringa bm om det håller i sig. Så märkligt att det bara dyker upp tvärt, men verkar kunna hända vad som helst under en graviditet. Det är lite rysk roulette på symtom haha


    Det gör det! Samtidigt som det känns lite märkligt att veta också. Men bara bebis kommer ut säkert så är jag nöjd :). Tycker absolut du ska ringa BM om det inte ger med sig inom kort. Kan tänka mig att det inte är någon fördel med värmen ihop med klåda heller.. lider med dig!
  • Eureka
    Aw920 skrev 2019-07-15 08:34:25 följande:

    Jag har 2,5 vecka kvar till mitt snitt nu. Galet vad fort det gått! Allt är redo här hemma för bebisen nu och jag har börjat packa väskorna lite smått, ska nog göra klart det idag. Funderar på hur mycket kläder man ska ha med sig till bebis.. :)

    Sista tiden har jag verkligen ?boat? och rensat hela huset och fixat, nya gardiner, storstädat och putsat fönster o.s.v. Fick plötsligt en massa energi, vet inte vad som hände haha.

    Känns skönt att ha det gjort i alla fall.

    Nu är det bara att ta det lugnt och vänta på att dagarna ska gå. :)


    Kan du inte dela med dig lite av den energin ;). Jag är som en zombie på dagarna haha. Men får jag bara vila 15-20 min så är jag med igen :). Började plocka fram lite baby kläder igår. Har inte jättemycket men tror det räcker. Vet att jag hade förra barnet mest i bara blöjan under tiden på BB. Jag har mer börjat fundera på vilka mögelostar och parmaskinka mm jag ska köpa hem haha!
  • Eureka
    Norrlandsmamma skrev 2019-07-16 11:54:47 följande:

    Hej fyller 28 i år och väntar fjärde barnen som beräknas den 28/8. Tror däremot att något kan vara på G redan spc med tanke på att mina förlossningar tidigare startat allt ifrån 5vevkor till 2veckor tidigt :)

    Någon som känner igen sig med pulserande smärta i ländrygg samt lite svagt i nedre delen av magen?

    Ryggen e de som är jobbigast och inte haft detta tidigare så e fundersam om de kan va något på gång.


    Spännande! Jag har lite värk till och från men inget som tyder på att det är på gång. Gick över 10 dagar sist så är snällt inställd på att vänta tiden ut, till snittet då vill säga. Hur går det för dig?
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL