Inlägg från: Eureka |Visa alla inlägg
  • Eureka

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Anonym (Snart fyra) skrev 2019-07-23 12:03:10 följande:

    Idag är det max 2 v kvar, jippiii! Snittas den 6/8 men ev en vecka tidigare om det blir en ledig plats. Nu är det tungt vissa dagar och vissa dagar sprudlar energin. Dock så har jag svullnat upp i benen... binder massa vatten nu. Tur att de tär sommar och man kan ha tofflor????. Ser inte klok ut... har inte haft det så todigare:/


    Wohooo 5/8 har jag! Nedräkning :). Ska ju bli sjukt varmt nu också så bara väntar på att svullna upp, klarat mig än så länge. Är galet varm på nätterna och svettas dock!
  • Eureka
    Anonym (orolig) skrev 2019-07-23 13:55:51 följande:

    Hej allihopa!

    Inte varit så jätteaktiv här men läst allt. Nu är det inte så långt kvar för oss. Men en fråga, hur mår ni rent psykiskt?

    Jag har bara någon vecka kvar och sista veckorna har jag blivit oerhört deppig. Har ju gått hem nu och varit hemma en del. Allt är inte klart inför bebisen men mycket är inhandlat. Bara att tvätta upp/fixa rum och så. Men kommer aldrig till skott med det, allt ligger där i en hög och blir aldrig fixat. Men känner ingen glädje, går hemma hela dagarna och känner mig deppig/ledsen,har ingenting att göra, ingen lust att träffa folk eller känna någon glädje över hemmet som har lite renoveringsbehov som jag absolut skulle kunna/orka ta tag i nu, men det tar bara stopp. Har längtat så länge efter det här barnet. Tog oss över ett år att ens lyckats bli gravida. är ju såklart glad över bebisen. Men tankarna kan ibland flyta iväg och jag känner/tänker: jaha, ska jag gå hemma i 1-1,5 år nu? Hittar inte glädjen till nått, tycker synd om min sambo som inte ser mig glad.. dock är han inte hemma jättemycket nu då han driver eget företag och vill fixa en massa nu innan så han kan vara hemma i början med oss. Så händer att jag många kvällar/förmiddagar ligger och gråter. ursäkta långt inlägg. Men behöver skriva av mig och höra om någon känner liknande?


    Låter jobbigt! Har du pratat med din BM om detta? Annars rekommenderar jag att du gör det. Det är slitit på slutet och hormonerna flödar. Även första tiden efter förlossning kan vara något av en bergochdalbana. Inte konstigt alls att man inte är på topp. Jag är trött som en zombie mitt på dagen och humöret pendlar en del. Det är inte konstigt om det känns tungt nu! Men som sagt, lyft det med din BM. Förstår att det är jobbigt för dig!
  • Eureka
    Anonym (orolig) skrev 2019-07-24 10:57:22 följande:

    Tack för dina ord, behövde höra det! nej jag har inte pratat med henne om det, sist jag var där hade det inte varit så länge tänkte att det skulle gå över. men ska dit på fredag igen, så ska nog prata med henne. men förhoppningsvis är det något som går över, men är nog bra att lyfta det hos Bm så man kanske ska vara uppmärksam efter förlossningen också. 


    Jag är trött men samtidigt rastlös så inte bästa kombon. Sambon jobbar denna veckan ut och jag är hemma med min fyraåring. Så jag måste ju bjuda på en viss stimulans, på gott och ont. Vi leker mest att han är doktor och jag patient haha! Jag försöker fokusera på vin och mögelost inom kort. Låter väl helt knäppt men det hjälper mig haha.
  • Eureka
    Leezi skrev 2019-07-26 14:51:09 följande:

    Hur går det för er i denna hemska värme? Jag sitter mest med fötterna i en hink med iskallt vatten och en fläkt så nära mig som möjligt.


    Det går sådär.. helt slut bara jag rör mig. Har en AC i sovrummet så är där en del. Och kylklampar under fötterna. Puhhhhh säger jag bara!
  • Eureka

    Puh, haft någon typ av värmeslag inatt. Känt mig febrig och överhettad utan dess like. Lite foglossning och magknip på det också. Fortfarande sliten efter nattens pers.. må denna värme vända snart.

  • Eureka
    Leezi skrev 2019-07-29 05:57:06 följande:

    3 dagar kvar till bf och håller på att bli tokig, vaknar en gång i halvtimmen för att ben och armar domnar bort och liten är helt galen i magen. Så upp och promenera runt i lägenheten för att försöka få henne att lugna sig och ben och armar att vakna, naej nu hoppas jag verkligen att det sätter igång, helst nyss!


    Fy så segt! Tungt nu på slutet. 3 dagar, håller alla tummar för att du slipper gå över och att det sätter igång vilken sekund som helst nu.
  • Eureka
    Leezi skrev 2019-07-29 11:16:57 följande:

    Ja jag har dock en känsla av att hon lär stanna där inne så länge som hon får! 


    Jag gick över 10 dagar sist så vet hur segt det kan kännas.. Men håller ändå tummarna att hon vill komma ut snart! Exakt en vecka till mitt snitt idag. Snart får vi träffa våra små :)
  • Eureka
    Aw920 skrev 2019-07-30 21:39:03 följande:

    Jag har bara en dag kvar till mitt snitt nu, så spännande! Längtar så efter vår lilla nu och nu är det verkligen NÄRA :)


    Spännande! 5 dagar kvar för mig nu. Stort lycka till och uppdatera gärna sen om du vill hinner och orkar :)
  • Eureka
    tjockobbe skrev 2019-07-31 13:31:52 följande:

    Nu är vi inne på förlossningen! De ringde i morse och det var dags att sätta igång! Ska snart få andra dosen Cytotec. Känner redan efter första att det har ökat med mensvärk och lite sammandragningar och värkar. Hoppas det går fort. ^_^


    Lycka till!! Håller tummarna att det går fort :)
  • Eureka
    Aw920 skrev 2019-07-31 19:50:03 följande:

    Åh tack! Imorgonbitti är det dags :) Är konstigt nog inte ett dugg nervös ännu inför snittet. Men det kommer säkert imorgon. Hur känner du? Lycka till till dig med när det är dags! :)


    Jag känner mig väldigt lugn. Tror det kommer lite samma dag för mig också. Vill mest att det ska bli dags :). Och funderar lite över hur jag kommer må efteråt. Men finns ju smärtstillande. Och orkar inte med denna otympliga kropp länge till.. Ska tänka på dig imorgonbitti!
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL