Inlägg från: Eureka |Visa alla inlägg
  • Eureka

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Glad81 skrev 2019-02-20 16:56:51 följande:

    Ja hårsnoddar e bra :) Men det börjar även sitta tight ändå, speciellt om jag sitter. Jag måste köpa några gravbyxor. Gjorde mig av med allt sist för vi skulle ju inte ha några fler, haha!

    När har du rul? Hoppas att det är snart då, om du inte vill berätta förrän efter de. Tror inte att jag hade lyckats dölja det tills dess. Jag har ju nästan fem veckor kvar. Hur långt har du gått?


    Beställde ett par gravbyxor nu faktiskt för har också gjort mig av med allt. Tänkte att i sommar sen blir det väl mest att gå i mjukis shorts och sånt. Men kan väl behöva några ordentliga kläder iaf, även om jag inte tänkt köpa så mycket denna gång. Har RUL 19 mars tror jag så är ju ett tag kvar. Är 15+1 idag. Inser att det kanske inte kommer gå att vänta så länge haha. Inte hela världen, mest jag som tycker det är skönt att ha det för mig själv lite :)
  • Eureka
    HoppasPåEnTill skrev 2019-02-21 08:57:01 följande:

    Inget TUL?


    Jo det har jag gjort, allt såg bra ut. Så det känns väldigt skönt. Sist jag var gravid så erbjöds ju inget före RUL. Men längtar ändå dit då det känns som en milstolpe :). Är väl lite skadad efter ett MA att man vill se eller känna så det blir verkligt.
  • Eureka
    Emmsis1990 skrev 2019-02-27 07:35:05 följande:

    Jag stressar ofta upp mig över allt som ska köpas in till barnet (väntar mitt första barn).

    Jag googlar och googlar och vill hitta "färdiga" listor. Självklart vet ju jag att de inte finns såna som innehåller allt. Blir nervös över allt som ska köpas in och tankarna går runt runt... Börjat köpt lite kläder men inget annat. Tänkt och vänta tills efter Rul.

    Hur gör ni andra? Stressar ni upp er över allt som ska köpas in?


    Hej!

    Förstår din stress. För mig är det andra barnet och kan bara säga såhär, det ordnar sig. En bebis behöver inte så mycket i början. Saker går också att köpa sen i efterhand. Lite kläder, babyskydd, vagn och filtar kommer man långt på. Bärsele tyckte jag va toppen, kanske en babysitter, men inget måste. Du får gärna fråga om det är något du funderar över kring inköp :). Jag har exempelvis inte tyckt mig behöva skötbord utan använder bara skötbädden.
  • Eureka

    16+1 idag och har definitivt känt fosterrörelser, kände dem till och med på utsidan nu ikväll. Så häftigt att få känna såhär tidigt! Antar att jag känner tidigare för att det är andra gången. Eller så bakar jag en helvild unge haha!

  • Eureka

    Gick in på babyproffsen för att ?reka? lite. Gick ju bra, not, köpte visst en vagn haha. Tidigt men men då är det klart. Den var nedsatt så ville ju passa på hehe.. Någon annan som börjat fundera på märke och sådär?

  • Eureka
    Emmsis1990 skrev 2019-03-03 18:40:54 följande:

    L

    Åh vad spännande! Haha förstår dig! Hade nog inte kunna hållt mig heller. Jag köpte faktiskt en spjälsäng idag!

    Vi har också börjat fundera på vagn ska dock köpa en av min bror. En Emmaljunga med både ligg och sittdel, begagnad men mycket bra skick!


    Perfekt med begagnad ju! Den jag köpte var inte årets modell och nedsatt. Bryr mig inte så mycket om ifall det är årets eller inte ;). Var också en Emmaljunga med både ligg och sittdelen. När det gäller spjälsäng tänkte jag försöka köpa tillbaka min gamla som jag sålt till en kompis. Så förhoppningsvis går det smidigt :)
  • Eureka
    Melanes skrev 2019-03-04 10:58:58 följande:

    Köpte en begagnad Brio av killens kusin i vecka 15. Kändes väldigt tidigt men priset var så bra så kunde inte låta bli. Jag funderar på spjälsäng nu som man kan ställa brevid sängen men det känns nästan för tidigt att börja handla allt innan RUL. Har RUL den 12/3 så inte så långt kvar men det känns som att det är så mycket att handla att det kanske är smart att dela upp det. Så inte all kostnad kommer på sista månaderna. Jag är student också så ekonomin är inte överflödig så att säga


    Kul med vagn! Så bra när man kan köpa av bekanta, klart man ska passa på då. Tycker också det är lite skönt att sprida ut inköpen lite. Ska iof inte köpa så mycket då jag har kvar sedan sist. Spännande med RUL nästa vecka!! :)
  • Eureka
    Plill skrev 2019-03-06 10:29:44 följande:

    Vad härligt med sparkar. Själv känner jag ingenting. Va lite illamående i början men nu är det ända jag känner lite ont i brösten. Haha så väldigt lindrigt än så länge. Mina barn är 7 år 4år och 3år. Den yngsta hade varit 7 månader men han dog plötsligt i mitten av januari. Ska ha begravning på fredag så känner en enorm oro och stress över det. Måste försöka fokusera på det posetiva i livet. ???? Hoppas ditt illamående går över snart. När har du Rul?


    Stor kram till dig! Tänker på dig på fredag.
  • Eureka
    Anonym (orolig) skrev 2019-03-19 12:49:34 följande:

    Okej, tack för lite lugnande svar. Ska försöka att inte vara allt för oroliga. inte helt lätt alla gånger. 


    Min förra graviditet vill jag minnas att jag inte känt minsta lilla misstanke till rörelse ens före RUL. Tror inte du behöver oroa dig!
  • Eureka

    Då var mitt RUL också avklarat. Allt såg fint ut. Moderkaka i framvägg vilket förvånade mig då jag känt rörelser så tidigt dennna gång, började smått i v 15-16. En busig krabat kanske, haha. Det var lite svårt att se och BM kollade många gånger. Sa att hon inte vågade garantera men skulle tippa på tjej till iaf 80%, vågar man lita på det tro eller vad är era erfarenheter?

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL