• Lunne

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    Geranium skrev 2019-03-05 16:25:57 följande:

    Har kommer en liten uppdatering fran mig. Ar nu pa BIM-6 och har sedan tva dagar en redig, molande kanska i livmodern som kommer och gar, samt illamaende igar och idag pa morgonen som lugnade ner sig efter nan halvtimma. Sedan igar har jag aven fatt torra (!?) brostvartor. Lite skorpiga/fnasiga liksom, vilket jag aldrig haft forut. Kan tillagga att de aven ommar lite sa som de kan gora innan mens.

    Nagon annan som rakat ut for liknande brostsymptom?


    Jag är på BIM - 7 och har inga symptom alls. Hoppas att det är något bra då enda tidigare månaden jag inte tyckte mig ha några symptom sen vi började försöka, var den då jag faktiskt blev gravid (även om det tyvärr inte höll sig sen förra gången).
  • Lunne

    Hej alla! Roligt att vi är så många i tråden nu :) Det vore kul att lite översikltigt kunna se vilka alla är, så med inspiration från en annan tråd tänkte jag starta ett listinlägg där alla som vill kan skriva kort om sig själva och vart man är i sitt försökande för tillfället. Ni som vill vara med, kopiera texten (citera alltså inte, utan kopiera in texten) från det senaste "Listan-inlägget" och skriv till er själva längst ner. Och uppdatera såklart gärna er del av listan när något nytt händer :)

    Jag startar nedan;

    ------------------------------------------------------------

    Listan:

    Lunne -  31 år, försökt sedan sommaren 2018. Har PCO, fick ett tidigt MA i december 2018. Ätit min första Letrozolkur i feb 2019, inväntar BIM 13/3.

  • Lunne
    Listan:

    Lunne - 31 år, försökt sedan sommaren 2018. Har PCO, fick ett tidigt MA i december 2018. Ätit min första Letrozolkur i feb 2019, inväntar BIM 13/3.

    Ölandstoka - 35 år, försökt sedan mars 2018. Lätt pco men har äl (bekräftar genom tempning). Aldrig varit gravid, ska påbörja utredning i april. Bim ca 18/3

    Grumpycavat - 30 år, försökt sedan Juli 2017, regelbunden cykel med ÄL. Använder fertilitetsmonitor, Aldrig varit gravid. Bim 18/3


    Geranium - 32 ar (33 om tva manader). Bor i Frankrike och kanner att det skulle vara skont att anvanda FL som en ventilationskanal och stod pa den har resan. Har nyligen paborjat forsoken och har Bim idag! (test i morse visade negativt men ingen mens i sikte, bara latt vark). Om det ar mens eller molvark aterstar att se :) Har varit gravid en gang tidigare for fyra ar sedan som slutade i abort.
  • Lunne
    Längtar1984 skrev 2019-03-11 15:38:45 följande:

    Hejhej. Känner mig så lack idag, nästan hundra på att mensen är på g. Trodde verkligen det skulle bli nått denna månaden då vi fick till samlag flera gånger runt äl. Men känner mig lite yr, illamående och har lite molvärk. Brukar alltid känna såhär en till två dagar innan mensen kommer. Mensen är beräknad av min app till torsdag. Just nu känns det som jag inte orkar mer.

    Usch känner mig så gnällig men längtar såå efter en bebis och att vi ska bli en liten familj.

    Förra månaden kände jag nästan en lättnad när mensen kom för att bara vänta är såå jobbigt.

    Aja nu har jag gnällt så det räcker. Nu ska jag jobba och försöka och inte tänka på allt detta. Svårare sagt än gjort.


    Jag känner precis samma sak, har fortfarande 2 dagar kvar till mens/BIM men negativt test i morse och små mellanblödningar säger mig att det nog är kört =/
  • Lunne
    Ölandstoka skrev 2019-03-12 08:11:40 följande:

    Jag tror jag är på äl+11 men har redan spottings.. Inte för att jag trodde något speciellt den här cykeln men det är svårt att inte bli ledsen. Så jäkla segt att jag ska behöva ha spottings i förmodligen 3-4 dagar innan mensen drar igång. Snart utredning iaf, det känns bra!


    Jag får ofta spottings hela tiden från ÄL till mens :( Det kunde de inte göra något åt trots utredning förutom att konstatera att p-piller hjälper. Men det kan jag ju liksom inte äta nu...
  • Lunne
    Vasens88 skrev 2019-03-12 09:40:35 följande:
    Har du fått veta om spottingen beror på PCO? Eller finns det någon annan förklaring till det? Nej, p-piller nu är ju inte aktuellt, då får man helt enkelt stå ut..
    Nej, det skulle inte hänga ihop med PCO på något, utan "bara är" så för vissa. Inte ett svar jag är särskilt nöjd med :P Men de visst inte vad mer man kan kolla...
  • Lunne
    Ölandstoka skrev 2019-03-12 09:58:11 följande:
    Oj det låter kämpigt! Kom de inte på vad det beror på?
    Inte mer än att jag har lättare för att blöda än en genomsnittlig människa, vilket inte var någon överaskning då jag fått blåmärken bara man typ nuddar mig hela livet.
  • Lunne
    Clemmentina skrev 2019-03-12 22:06:46 följande:

    Kan det vara progesteronbrist?


    Vet ej, får fråga läkaren nästa gång, tack för tipset :)
  • Lunne
    BIM idag men varken mens eller något ens spökstreck i sikte =/ Eller, ja små mellanblödningar då, men det har jag haft i drygt två veckor nu. Då är BIM ändå beräknad på förra månades cykel, som blev med marginal den längsta jag haft sen jag började logga / slutade med p-ring. Och om jag hade ÄL så vet jag när den var, då läkaren såg att äggen var borta (släppt eller återbildats vet man ju inte), beräknat på det borde jag fått mens för flera dagar sen. Gaah, man blir ju lite smått galen på detta...
  • Lunne
    Clemmentina skrev 2019-03-13 12:34:56 följande:
    Ja väntan är olidlig. :( Konstigt att mensen inte kommer! Men om du inte fick ägglossning (ägget återbildades) blir det kanske ingen mens alls den här månaden. Håller dock tummarna för att mensen uteblir av andra skäl!
    Jag trodde att man får mens ändå, då slemhinnan ska ut inför nästa cykel även om inget ägg släppte? Men däremot att mensen kan bli sen när ÄL uteblir för att kroppen blir typ förvirrad, det var det jag gissade hända för mig förra månaden...
Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?