Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    furelise skrev 2020-07-22 23:27:40 följande:

    Finns det någon här som redan fick sin bebis?

    Vi är beräknade 11/8 i BB Stockholm, skulle vara skönt om ni delade med erfarenheter, hur gick det, läget i olika sjukhusen osv. Jag kommer att rapportera när det är väl dags :)

    Än så länge ingenting, ingen slempropp, barnet har huvudet nere men det inte är fixerad än. Gud vad jag längtar delvis för att äntligen träffa min lilla tjej, delvis för att få tillbaka min kropp. Jag vill vara själv när jag bajsar! Brukar ni undra också vad hon tycker därinne när mamman är sjukt förstoppad och kämpar för timmar på toan? :)


    Än så länge är bebis i magen, men nu kan hon ju faktiskt komma närsomhelst :)

    Längtar också både efter att få träffa henna OCH att bli mig själv igen. Tänk att kunna ligga på mage! Ahhhh... och kunna springa... och lyfta tungt... och gå fort... :D
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-07-23 12:36:33 följande:

    Exakt 3 veckor kvar till bf nu! Börjar bli sååå nervös nu alltså. Dock känner jag liksom ni att jag saknar min gamla kropp och lite mer smidighet. Har dock en väldigt liten mage så vissa ser inte ens att jag är gravid trots v 38 imorn haha... börjar bli något trött på dom kommentarerna! Vilken vecka är ni i nu allihopa? Själv är jag i skärgården o stannar tills 2 veckor innan bf.


    Vad härligt det låter att vara i skärgården. Njuuut! :)

    Jag är i vecka 35 (eller 36, beroende på hur man räknar) och jag blir chockad varje gång jag ser mig själv i spegeln. Så enormt stor! Min plan att bara gå upp 15 kg misslyckades totalt.

    Det är väl jättebra att du har liten mage, betyder väl bara att du har bra fysik? :) folk säger så mycket som dom inte fattar kan vara stötande. Jag får höra att det är en 4 kilos bebis därinne. Tack för den... :P
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-07-24 07:40:09 följande:

    Nej egentligen inte. Kollar lite filmer o har läst på lite bara. Min sambo har läst om dom olika förlossningsskedena men vi har inte direkt gjort några övningar ihop. Borde kanske öva på andningen o så...! Hur har du/ni förberett er? Har skrivit in i min journal att jag är ganska rädd o gärna tar lustgas, epidural och eventuellt bäckenbottennedövning. Så typ allt :p


    Jag och min kille gjorde Föda utan rädsla kursen (på internet då) och den gjorde mig lugn. Lyssnade även på boken på Nextory, som man fick ha gratis i två veckor :) tycker också att det hjälper att lyssna på förlossningsberättelser på typ YouTube.
  • MsSuzyLee
    GästenT skrev 2020-07-23 14:17:15 följande:

    2 veckor kvar till bf här. Kanske blir igångsatt på måndag om kroppen ser redo ut och förlossningen har plats. Känns märkligt. Tror dock inte kroppen kommer att vara redo. Har knappt haft sammandragningar den här graviditeten.


    Oj vad spännande! Lycka till! :D
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-07-25 22:36:44 följande:

    Juste, och jag har 28e :) 

    Ja eller hur, ibland rör sig hela magen! Haha, känns tryggt. Men när han trycker mot revbenen eller blåsan är det inte lika kul :P 

    Vad skönt att hon är fixerad! Hoppas på det jag med, ska till BM på torsdag, får se då! 

    Jag jobbar två veckor till nu, så 7 aug är sista dagen. Men nu har jag kunnat jobba en del hemifrån (och det har varit suuuperlugnt), så är väl kanske 3-4 dagar till jag faktiskt kommer åka till jobbet! Galet! 

    Längtar också både till förlossningen, även om det såklart känns nervöst också men ser ändå fram emot det! och såklart att träffa bebis!! Håller med, känns både kort och långt tiden som är kvar nu. Galet att det är max 7 veckor! Men förhoppningsvis kortare. Hela min familj har slagit vad och satsat 10kr var vilket datum han ska komma :D 


    Nej det är inte så skönt med sparkar på dom ställena, haha. Har en punkt nere ovanför högra ljumsken där hon gillar att trycka, känns nästan som att jag har ett blåmärke där nu. Oskönt! :)

    Då håller jag tummarna för att han fixerat sig till torsdag! :) det blir ju en sak mindre att oroa sig över.

    Vad skönt att kunna jobba hemifrån! Vi har haft det lugnt på jobbet fram till för nån vecka sen. Nu är det väldigt mycket att göra helt plötsligt. Så nu börjar jag nästan tänka att jag skulle ha tagit ledigt lite tidigare. Men samtidigt är det skönt att kunna tjäna så mycket pengar som möjligt. Och jag var lite orolig över att tiden skulle gå så långsamt om jag skulle vara hemma och inte ha något att göra hela dagarna. Men nu känner jag att det inte skulle vara helt fel, haha. Är helt okej med att sitta i soffan och streckkolla serier. Eller sova :D

    Haha, vad kul att ni slagit vad. Vad tror du? Jag har hela tiden av någon anledning känt på mig att hon ska komma tidigt, men samtidigt räknar jag typ med att gå över tiden.
  • MsSuzyLee
    furelise skrev 2020-07-26 11:37:19 följande:

    Låter som en dröm, att sova på mage.... äta sig full utan att man mår dåligt för timmar för det finns plats i magen... Dyka med huvudet före i stranden... Det var en sommar utan kayak vilken för mig är helt bisarr. :) Jag är väldigt orolig nu då vi har knappt 2 veckor kvar, men hon har inte fixerat sig än, inga slempropp och i princip inga sammandragningar under hela graviditeten. Jag hoppas hon inser att hon måste flytta ut och vi inte behöver vräka henne. :)


    Haha, ja det hoppas man ju :D

    Har du barn sen innan, eller är det första nu?
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-07-26 17:53:57 följande:

    Ja, det känns som man behöver ta det lite lugnt nu på slutet, eller jag är iaf så himla mer trött och slö nu och vilar flera gånger om dagen, haha. Är också lite orolig att tiden kommer gå långsamt, men känns samtidigt skönt att snart inte behöva tänka på jobbet alls, eller åka dit. Ska försöka hitta saker att sysselsätta mig med här hemma så jag inte blir alltför uttråkad. Läsa böcker, sticka en babyfilt, rensa bilder på datorn - typ lite såna projekt! 

    Har mer eller mindre redan bosatt mig i soffan! 

    Jag har gissat på 6/9, ganska inställd på att jag kommer gå över BF :P 


    Det låter helt underbart med dom projekten :) Jag somnar varje dag efter jobbet, haha. Men nu är det bara två veckor kvar. Yay!

    Hur gick det hos BM?
  • MsSuzyLee
    furelise skrev 2020-07-26 19:19:43 följande:

    Första. Jag vet inte om det räknas, jag själv kom i tid men min man ville inte alls komma ut. Det låter helt omöjligt men v41+5 (!!!) han vände sig och satt därinne med rumpan neråt. De var tvungna att skära ut honom. Jag hoppas vår dotter är snällare mot mig än han var mot sin mamma. :)


    Jaa, det hoppas jag med! :)
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-08-01 10:14:44 följande:

    Ja nu är det verkligen inte långt kvar! En veckas jobb för mig, men ska bara in till jobbet sista dagen för att lämna dator och telefon och sånt, galet! 

    Det gick bra! Allt såg bra ut och han var nästan fixerad :) 

    Har börjat få ont i ljumskarna på nätterna, typ som att det ilar. Är väl kanske nån typ av foglossning gissar jag? Men det gör inte lika ont på dagen! 

    Hur mår du förutom trötthet efter jobbet? 


    Åh vad skönt! Både att allt såg bra ut och att bara behöva åka in till jobbet en gång till! :)

    Jag mår bra, förutom lite ont på olika ställen i bäckenet, beroende på om jag suttit eller stått eller legat ner. Så jag försöker variera :D har svullnat upp, samlat vatten antar jag, i händerna och fötterna så det ser ibland ut som när man blåser upp såna engångsplasthandskar. Tänker att jag ska stretcha och träna bäckenet, men det är omöjligt. Finns ingen energi över. Vill bara ligga i soffan såfort jag får chansen, haha. Eller i badet!

    Har du nån kudde eller nåt mellan knäna när du sover? Det hjälper mig lite. Får inte lika ont som när jag sover utan.
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-08-02 12:40:30 följande:

    Känner igen mig i det där med att jag tänker att jag borde träna och göra lite övningar, men sen blir det lätt att hamna i soffan ändå... Tänker att jag får vara snäll mot mig själv ändå. 

    Flyttade för 2 månader sen och nu har vi inget badkar längre, saknar det! 

    Har en gravidkudde mellan benen, en kudde bakom ryggen och ibland en till kudde under armen typ, haha. Hela sängen är full och det blir varmt de här varma dagarna :P 


    Jaa visst blir det varmt! Har inte haft täcke på evigheter, kudden värmer så det räcker :D

    Ja, jag tycker också att man kan vara snäll mot sig själv nu. Man har krav nog som det räcker just nu känner jag :)
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL