Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Shishii skrev 2020-04-07 20:15:48 följande:

    Hej!

    Ville bara berätta att vi idag fick veta att magnetröntgen inte visade på några avvikelser överhuvudtaget!! Våran läkare kunde inte förklara vad skuggan som syntes på RUL var men han menade på att om det hade varit något där så hade MR visar det till 100%! Nu kan vi äntligen andas ut lite Lycka!!

    Någon annan som har BF 24/8?


    Men gud vad skönt! :D

    Jag har BF 24/8 :)
  • MsSuzyLee
    Alehed90 skrev 2020-04-05 18:04:52 följande:

    Någon mer som inte har varit på RUL än eller har alla hunnit gå på det redan? Vi har ultraljud på onsdag och bf 28/8:)


    Hur gick det? :)
  • MsSuzyLee
    Alehed90 skrev 2020-04-08 22:16:14 följande:

    Det gick superbra! Allt såg bra ut och bebisen vinkade för fullt. Sån lättnad :)


    Vad skönt! :D
  • MsSuzyLee
    Shishii skrev 2020-04-08 21:28:27 följande:

    Ja, sååå skönt

    Va kul, har du börjat köpa och ordna med bebissaker?


    Det enda vi har köpt hittills är en vagn :D men det börjar klia i shoppingnerven nu, haha. Tänk att halva tiden har gått! Har du köpt något? Och har du börjat känna rörelser? Jag trooor att jag känner henne ibland. Men det är inte jättetydligt än...
  • MsSuzyLee
    Shishii skrev 2020-04-10 15:01:46 följande:

    Vi har faktiskt bara köpt lite bebiskläder, det va rea på Newbie så klickade hem lite smått men jag tänker att det börjar bli dags att börja köpa saker och ordna med rummet osv. Vill ju inte stress-fixa allt sen haha

    Jag känner lite, mer tydligt igår och idag. Råkade nysa imorse och då jäklar vart det liv i luckan men jag har moderkakan i framvägg så BM sa att det kan dröja lite innan jag känner honom ordentligt. Längtar!!


    Ja, det är kanske nu det är dags att börja förbereda på riktigt :D kul!!

    Jag har också moderkakan i framvägg. Men senaste dagarna är jag nog ganska säker på att jag börjat känna henne lite smått :) längtar verkligen tills det känns tydligt och utanpå magen också så att sambon kan känna :D
  • MsSuzyLee

    Vi har ett namn :) men inget är ju helt säkert förrän hon är ute, haha. Kanske hittar något ÄNNU bättre :D

    Har också moderkakan i framvägg och tycker att jag börjat känna lite svagt senaste dagarna. Borde vara hon tycker jag, men är inte hundra. Längtar tills det blir tydligt! :)

    Har gått upp 6kg än så länge och känns som att hälften av dom är senaste veckan typ, hahaha. Ökar fort nu :D är hungrig hela tiden! Alltså varje timme. Yogar och går promenader när jag inte äter... ;D

    Det enda positiva för mig som den här pandemin har lett till är att jag kan jobba hemifrån ganska mycket. Det är ju himla skönt faktiskt, speciellt när man vill äta hela tiden. Är helt slut dom dagarna jag varit fysiskt på jobbet.

    Hur har ni tänkt med föräldrarledigheten? Hur länge vill ni jobba innan BF?

  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-04-13 09:03:48 följande:

    Min plan är att jobba fram till 7:e aug (BF 28/8). Kommer också ha 3 veckor ledigt i juni/juli, jobbar några veckor och sen drar jag :P 

    Kan dock tänka att det kommer bli lite tråkig väntan där i slutet, men känner ändå att jag vill ta det lugnt innan förlossningen. 

    Hur tänker du? 


    Jag har tänkt att jag vill jobba så länge som möjligt, just för att det inte ska bli den där väntan. Men nu börjar jag tänka om. Det är kanske bra att vara lite utvilad innan förlossningen? :)
  • MsSuzyLee
    Shishii skrev 2020-04-13 14:35:48 följande:

    Jag känner väl lite men längtar som du efter att känna ordentliga rörelser så att min man också kan känna har du fått en synlig bebismage?


    Ja, den syns :D blir förvånade varje gång jag går förbi en spegel, haha. Eller om jag ska klämma mig förbi någonting och så tar magen emot. Har inte vant mig :) du då?
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-04-16 10:42:05 följande:

    Ni som bor i sthlm, har ni bestämt var ni vill föda? Väljer lite mellan sös och Huddinge... sen vet man ju ändå inte var man hamnar i slutändan så det kanske inte spelar så stor roll egentligen :p


    Jag väljer mellan huddinge och södertälje. Har hört bra saker om södertälje, men bor väldigt nära huddinge. Så det är svårt :)
  • MsSuzyLee

    Tänkte komma med ett litet tips :) det som funkar för mig när jag börjar känna av ont i bäckenet är yoga. Räcker med 15-30 minuter (gravidyoga) och dagen efter känner jag mig som helt återställd. Håller i sig i några dagar, så jag kör kanske 2-3 ggr i veckan och det gör verkligen underverk för mig.

    Här är några favoriter, om någon är intresserad :)

    15 min ?skönyoga?





    30 min ben och bäckenträning





    30 min stretch för nedre delen av ryggen



Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL