Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Blandbubbel skrev 2020-08-24 12:27:18 följande:

    Tack så mycket! :D

    Haha det var inte jättekul att tuppa av mellan värkarna, för de kom såpass tätt ändå. Hade värkstimulerande dropp och värkarna väckte mig 10 sek efter att jag tuppat av haha.


    Jahaa, haha! Jag tänkte att det skulle vara bra med micro tupplurer så att man orkar med, men tio sekunder är kanske lite väl micro :D
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-08-24 14:52:00 följande:

    Ja hoppas! Bara 5 av 100 behöver bli igångsatta, men tro fan att man säkert blir en av dom :p. Inte mycket! Är ingen pysslare direkt. En annan hade kanske bakat osv men jag ligger mest i sängen haha! Men har oxå träffat rätt mkt vänner senaste veckorna! Jag orkar typ inte gå längre pga trycker ner. Men lite försöker jag.. har du känt nån molvärk eller något alls ännu? Håll ut!


    Åh det är så få ändå? Det känns ju lite positivt iallafall :)

    Har haft lite molvärk då och då senaste två veckorna. Och tryck neråt och stickningar. Men senaste dagarna har det lugnat ner sig. Kanske för att jag själv lugnat ner mig?

    Du då? Något tecken?
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-08-26 10:50:05 följande:

    Ringde förlossningen nu. Händer inget innan lördag så blir det då. Plus 16 dagar då. Dom vill helst att det ska starta på egen hand. Vet inte vad ja vill. Inte så att man varit i denna sits innan heller.. håll tummarna att det startar snart !


    Håller tummarna för att du inte behöver vänta tills dess <3
  • MsSuzyLee
    Elle N skrev 2020-08-25 00:48:04 följande:

    Måndag förmiddag kom hon äntligen! (40+6)

    Blev kvar på förlossningen då bebis hade förhöjd hjärtfrelvens i över 2 h, och sen hade mina värkar kommit igång igen. Skulle skickats hem med morfin och sovdos, men blev kvar pga täta värkar och långt till sjukhuset. Tur var det för varken morfin eller sovtablett funkade. Fick mer och mer ont och fick till slut en epidural fastän jag hade 1 cm tapp kvar. Då öppnade jag mig dock rätt snabbt till 3 cm. Sen dog värkarna ut medan jag sov lite, så värkstimulerande dropp sattes in... öppen till 10 cm på strax över en timme!

    Sen hade jag en bra timme med lustgas, och sedan hade jag tre timmar ifrån helvetet då allt gjorde ont och jag mådde sämre och sämre och ville dö.

    Fick till slut hjälp att sätta mig i någon magisk position och hjälpte till att vrida hennes huvud lite, eller vinkla mig på något sätt, och sedan guida hur jag skulle krysta, och så var hon magiskt ute på typ 3 värkar!

    Så nu är jag i ätit-Brie-macka-klubben


    Åh grattis! :D
  • MsSuzyLee
    Lili158 skrev 2020-08-26 00:15:11 följande:

    Igår tisdag kom så äntligen vår son. Han kom på bf +6. Tanken var ju att bli igångsatt igår på förmiddagen men han hade andra planer. I måndags 23 började mina värkar av sig självt. Vaggade runt i huset till 01.21 då jag väckte mannen och ringde förlossningen. Då var värkarna hanterbara men var 3 minut. De sa åt mig att äta och ta ett varmt bad. Tog en timmes bad och sen låg jag i sängen en stund med vetekudde.

    05.20 orkade jag inte riktigt och mannen sa ring förlossningen igen. Ringde med starkare värkar de sa åt mig att hålla ut lite till och äta frukost. Orkade en halvtimme till. Åkte vid 06. 20Till förlossningen kom in vid 07.00, mannen fick vänta ute i en timme, jag undersöktes och var öppen 4cm, fick stanna och mannen fick komma upp. Efter en snabb öppningsfas sjuk trötthet, eda och krystvärkar blev det tillslut sugklocka då bebis inte mådde så bra. Ut kom han vid 13.00 så 5 timmar på förlossningen.

    Sen hamnade jag på operation med en andra gradens bristning i slidan som behövde sys. Sen efter 1,5 timme fick jag äntligen komma tillbaka till bb. 2805 gram och 46 cm var han vår lille plutt, trots en vecka över tiden. Så vi får vara kvar ett tag och även jag är rätt mör. Han matas med ersättning var tredje timme då han är så liten. Har även ont efter sugklockan. Men söt som socker och vi är så glada. Nu ska jag läka ihop och längtar efter att gå utan smärta.


    Grattis till er! Vad skönt att det känns bättre i kroppen såhär dagen efter :D
  • MsSuzyLee

    Trodde att det skulle sätta igång idag då jag vaknat ungefär en gång i timmen hela natten med molvärk och ilningar i ryggen. Men sen försvann det och hela dagen har bara varit som vanligt. Suck! Hoppas att det är en start på något ändå.

  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-08-27 21:50:23 följande:

    Men åh samma här! Trodde oxå inatt att det va på gång. Lurade haha.... börjar undra om det är någon bebis där inne.. hur många dagar har du gått över nu?


    Ååh! Ja man känner sig verkligen lurad, haha!

    4e dagen idag. Känns som en livstid, haha. Måste kännas så otroligt länge för dig..! Men nu är det bara en dag kvar va? Om inget händer innan :)

    Min slempropp släppte imorse! :D äntliiigen. Och samma molande i magen och ilande i ryggen under sammandragningarna igår kväll och lite då och då nu på morgonen. Tänk att smärta kan göra en så förväntansfull!
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-08-28 09:41:11 följande:

    Åh ja vet! Men va skönt att något verkar hända! Är det någon som föreslagit hinnsvepning för dig? Ungen verkar vara fastkedjad där inne... så imorn lär det bli. Gick liksom in i vecka 43 idag enligt appen haha. Gud kommer aldrig kunna sova inatt!! Jag hoppas ditt sätter igång snart :)


    Nej förstår det! Spännande! Måste kännas skönt efter all den tiden att något äntligen ska hända?

    Ingen har sagt något om hinnsvepning, men om jag fortfarande är gravid på måndag ska jag på ul och kolla att allt ser bra ut. Om inte ska jag bli igångsatt då, annars vänta en vecka till.
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-08-28 10:05:22 följande:

    Spännande! För mig släppte slemproppen typ dagen innan vattnet gick så vem vet! Jag tänkte dock att det skulle dröja länge, att det kan lossna flera veckor innan. Håller tummarna för dig!


    Det låter lovande! :D

    Det är så lugnt under dagarna att det känns som att nattvärkarna är en dröm. Och att jag bara hittat på att jag såg slemproppen, haha.
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-08-28 18:45:24 följande:

    Sådär nu har vi laddat upp med ost o chark samt lite bubbel till hemkomsten haha! Ikväll blir det nån ritkigt fettbomb till middag. Imornbitti får vi samtal när vi ska komma in. Surrealistiskt..!


    Lycka till idag!
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL