Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Jooosen skrev 2020-02-21 15:12:19 följande:

    Berättade just för chefen. Hon började gråta haha. Hon vet om vår ivfresa så... men sån lättnad! Nu känns det inte hemligt för någon längre :) kram på er


    Vad kul! Tyckte det va så skönt när man inte behövde hålla det hemligt längre :)
  • MsSuzyLee

    Pratade med en kompis igår som ville bli av med sin barnvagn, så vi åkte och köpte den :D wiee! Hade inte en aning om vilken sort eller prisklass vi skulle välja innan, så det kändes jättebra att köpa en som man vet att någon varit nöjd med, och för ett bra pris.. :) Har ni börjat fundera på vagn?

  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-02-23 07:40:57 följande:

    Haha åh underbart!! Samma hände mig i veckan. En kollega o vän ville bli av med sin så vi får den! Ska hämta i veckan tror jag. Absolut använd men vafan gör det. Tänkte innan att ja minsann ska köpa en ny fräsch. Men man sparar ju massa pengar nu :D.


    Ja men gud vad bra! :D Dom är ju SÅ dyra nya. Och funkar lika bra begagnat för mig :)
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-02-23 09:02:11 följande:

    Precis tänker likadant :). När har du bf nu igen?


    22 augusti :) då du?
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-02-23 11:58:01 följande:

    Vad skönt att det löste sig så enkelt med barnvagn! Jag har kollat en del på blocket, men det är ju ingen brådska än. Så svårt att veta vad man ska ha och hur man ska tänka... Vill inte lägga för mycket pengar på det heller. 


    Ja, det finns ju en del att välja bland, hehe.. vi hade inte ens satt oss in i hela barnvagnsvärlden, men eftersom våran kompis var nöjd med den här vagnen kändes det kul att köpa den av henne :)
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-02-25 17:22:07 följande:

    Det förstår jag! Vad var det för modell? 

    Hur mår du nu? Jag har börjat känna av lite trötthet i höfter och rygg... Antar att det bara är början! 


    Det är en Britax go big :)

    Jag mår rätt bra faktiskt! Känner av i svanskotan vissa dagar om jag stått still eller setat för mycket. Då kan jag knappt stå på ett ben och ta på mig skorna utan att det känns som att hela svanskotan ska spricka. Men har börjat simma och yoga och det har blivit mycket bättre! Tränar du någonting? Jag va lite rädd för det i början, även fast alla säger att det är bra... men mår så mycket bättre nu när jag gör det :)
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-02-25 17:38:01 följande:

    Alright! 13 augusti


    Ok! :D Jag har fortfarande svårt att förstå att den dagen faktiskt ska komma... :)
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-02-25 18:23:45 följande:

    Ja, jag känner också av när jag suttit/stått för länge, vilket jag gör mest på jobbet (sitter) Jag har försökt komma igång med träningen lite igen, blev ett uppehåll där i början. Är så himla trött efter jobbet så det har varit svårt, hittills har det blivit lite enklare gympass nån gång i veckan. Har även laddat ner ett hemma-program jag kört några gånger. Men vet ju att jag mår bättre om jag tränar, det är bara den där tröttheten som kommer i vägen..... :P 


    Ja, man är ju helt slut efter jobbet och inte alls på humör för träning. Jag kör väldigt korta pass på vardagar, bara för att ha gjort något men som inte känns alltför jobbigt. Typ tio minuter och kanske varannan dag :) men känner skillnad, så det är kul!
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-02-25 19:05:49 följande:

    Men det är ju jättebra, tänker att det nog är det bästa, att köra ofta men det behöver inte vara så avancerat :)

    Idag hämtade jag ut ett par gravidbyxor jag beställt. Kan bara ha typ två byxor nu. Dom jag beställde är så sköna :) men lite tunna så får nog vänta lite innan jag kan använda dom.


    Haha, jag hade också två par byxor jag kunde använda innan jag fick lite kläder av en kompis, och ett av dom va sommarbyxor... nu lever jag i hennes gravidbyxor. Sååå sköna! Hoppas våren kommer snart så du kan använda dina :D
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-03-02 18:03:44 följande:

    Gjorde en storbeställning på tradera igår :) hehe. vissa saker är det kanske lite tidigt för, men svårt att låta bli! 


    Åh vad kul! Vad beställde du? :D
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL