Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Jooosen skrev 2020-05-24 16:35:29 följande:

    Okej, ja på tvättmaskinen är ju svinbra. Hur många kvadrat bor ni på?


    Ja, jag har förstått det nu :D när min kille föreslog det skrattade jag och trodde att han skämtade, haha. Men det är ju asbra :) vi bor på 45 kvadrat.
    Jooosen skrev 2020-05-24 16:36:20 följande:

    Jag o min kille har förmodligen corona. Är på ett sätt lättad att vi får det nu och inte i augusti!!


    Oj! Hur mår ni? Ska ni testa er?
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-05-25 08:57:34 följande:

    Okej! Nästan som oss då - 41 här! Man löser det! Jag hoppas man kan testa sig sen iallafall. Vi mår ändå ok. Men tappat helt smak o lukt sen flera dagar tillbaka. Känslan av att det aldrig kommer komma tillbaka heller. Otroligt skumt...


    Ja men precis, man löser det :)

    Gud vad obehagligt att inte känna smak eller lukt. Hoppas det går över snart!
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-06-02 10:30:23 följande:

    Hej vänner hur mår ni? Vilken vecka är ni i nu? Själv är jag i vecka 30! Börjar få tillbaka lite illamående och en jobbig halsbränna. Lillan trycker på blåsan jämt oxå haha. Plus att det strålar ner mot fiffi ganska ofta. Börjar tycka det är svårare att gå promenader och hålla igång. Sorry för klagande. Kommer bli en låååång sommar :p. Ska på picknick nu o vet inte hur ja ska kunna kissa varje kvart haha!


    Är i vecka 29 och känner också av halsbränna, om jag äter något som är lite för starkt. Och samma med blåsan och fiffi, haha. Inte så skönt med sparkar ner dit!

    Men annars mår jag bra. Har konstiga drömmar om att barnet är en hundvalp eller en kattunge och jag blir besviken för jag vill ju ha ett människobarn, hahaha.
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-06-02 17:31:16 följande:

    Beställde ett par jeansshorts som var något längre och lite tighta, får se om de passar! Vissa var så korta. Beställde även en klänning, t-shirt och gravidtrosor, haha de vanliga funkar men börjar bli lite små :p

    Skönt att ha checkat av det! Det skulle ju göras nån stor studie nu i Sverige om gravida och förlossning och covid, kanske blir vi en del av den!


    Ååh, köpte HMs gravidhipsters och dom va så sköna. Men sen va dom slut när jag skulle beställa fler. Kanske skulle ta en walk on the wild side och prova trosorna... :D

    Har typ bara klänning nu. Dör av värmeslag annars. Och jag älskar värme i vanliga fall.
  • MsSuzyLee

    Jag vaknar nästan varje natt av kramp i vaderna. Har typ lärt mig att sträcka bort det i sömnen nu. Men får inte ont efteråt. För min del tänker jag att det beror på att jag dricker för lite vatten. Är himla dålig på att komma ihåg att dricka.

    Ont i svanskotan har jag lite då och då, men det brukar gå över om jag stretchar eller gör squats :) jag sitter ner kanske halva dagarna på jobbet, med många pauser där jag går omkring, så skulle nog vara värre om jag satt en längre tid.

    Ja men det känns helt overkligt, och samtidigt mer och mer verkligt, att det snart finns en bebis här! Magiskt.

  • MsSuzyLee

    Går in i vecka 32 på tisdag. Mådde så himla dåligt för någon vecka sedan. Så ont i bäckenet att jag knappt tog mig ur sängen och jättejättetrött. Trodde inte att jag skulle klara av fredagen på jobbet efter en hel vecka av detta. Men så fick jag höra av min bm att jag behövde äta järn. Och efter att ha ätit 200 mg om dagen i nån vecka nu mår jag hur bra som helst! Jag var livrädd att jag skulle må sådär dåligt i två månader till...! T om foglossningen blev bättre! Kanske för att järnet gjorde att jag faktiskt hade ork att träna lite :)

    När jag var på mitt ultraljud sa hon också han, flera gånger, även fast det sen visade sig vara en hon. Vi hade kanske samma person, haha.

    Ah, halsbränna. Det får jag om jag äter minsta kryddad mat. Så himla tråkigt! Det är så sjukt oskönt! Men något som hjälper för mig är att tugga tuggummi :)

  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-06-28 07:27:32 följande:

    Vad skönt att det blev bättre med att äta järntabletterna! 

    Vad brukar du träna? Känner att jag helt kommit av mig med träningen, speciellt i denna värme :/ 


    Ja men precis, det va så det blev för mig också. Slutade helt träna och efter det blev det som en ond spiral neråt. Och värmen gör det inte lättare direkt. Men jag går promenader och yogar mest. Och nu har jag kollat upp bäckenbottenövningar som jag tycker är jättesköna. Gillar den här tjejen:





    Dom här övningarna gillar jag också:





    Tåhävningar gör jag också, typ när jag borstar tänderna. Har hjälpt lite mot vadkramperna om nätterna :D
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-06-28 19:11:50 följande:

    Jag har också gjort knipövningar, men min rutin har varit att göra det på tunnelbanan på väg till jobbet och nu när jag haft semester kom jag av mig med det också..! Får försöka komma igång igen. Annars blir det mest promenader men knappt orkat det i värmen, ska försöka ge mig ut på en kvällspromenad idag så det blir nånting! 

    Jag har haft tur och inte haft någon mer kramp i vaderna *peppar peppar*, men känt att det varit på gång några gånger men liksom lyckats stoppa det. Men fick tips från fysioterapeut att göra tåhävningar så försöker göra det ibland när jag kommer ihåg. Att använda stödstrumporna i denna värmen känns ju inte aktuellt..! 


    Nä, det känns lite för varmt för stödstrumpor just nu, haha.

    Jag har kramp minst en gång per natt, men det konstiga är att det inte gör ont alls. Det är bara som att vaden låser sig och foten fastnar liksom framåt. Och sen jag börjat med tåhävningarna är det bara högervaden som låser sig. Får hoppas att den också blir krampfri snart :)

    Blev det någon promenad? :) Jag ska försöka ta mig för att göra lite övningar. Men det är fortfarande så varmt i lägenheten.

    Det verkar iaf som att det ska bli lite svalare nu i veckan! Hoppas...
  • MsSuzyLee
    Sarabanan skrev 2020-07-14 22:38:58 följande:

    Hej alla! Tips mot krampiga ben är att ta magnesiumtillskott. Jag tar brustabletter varje dag i kanske tre dagar och då försvinner kramperna helt, sen glömmer jag bort det några dagar och då kommer det tillbaka osv :)


    Ja, jag testade också magnesium, blev bättre! Men jag glömmer också bort att ta det, haha. Dumt!

    Tåhävningar funkar också för mig. Inte om jag gör dom på kvällen, men om jag gör dom på morgonen/dagen ;)
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-07-22 14:53:30 följande:

    Visst hade du också BF i slutet av aug om jag inte minns fel?! Hur mår du nu?

    Här är det ett himla bökande just nu och börjar blir trångt! Känner mig spänd om magen och allt svårare att få i mig mat, vill bara småäta, men blir helt fullt så fort jag äter :P

    Ändå ett antal veckor kvar... 


    Ja, 24e augusti! :D Ja men gud vad det bökar i magen nu. Är så glad för det, för det tog ett tag innan jag kände något alls med moderkakan i framvägg. Tycker det är så kul att sitta och titta på magen när den åker omkring! Men det är mindre kul när lungorna pressas ihop och man inte får någon luft, haha. Jag vill också småäta. Det är väldigt sällan jag får plats med en hel portion mat, även fast jag är jättehungrig. Brukar göra en smoothie som jag sippar på under morgonen, himla praktiskt :)

    När jag var hos barnmorskan senast sa hon att hon har fixerat sig, och jag har känt ett ganska starkt tryck neråt på senaste. Så det känns himla skönt!

    När var det du skulle gå på ledighet? Har tre veckor kvar på jobbet och längtar sååå mycket efter att få vara hemma. Längtar efter förlossningen och att äntligen få träffa vårat barn. Så kort tid kvar, men ändå så lång!
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL