Inlägg från: MsSuzyLee |Visa alla inlägg
  • MsSuzyLee

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    liloma skrev 2020-04-19 09:16:39 följande:

    Tack för tipset! Testade morgonyogan imorse. Usch vad stel jag känner mig, men jag får skylla mig själv som varit så dålig på att träna på sistone :P 


    Åh vad roligt! Hoppas det kändes bra ändå :D man ser ju inte ut som hon på filmen direkt, hahahahaha. Bad min sambo ta lite bilder så jag kunde se om jag gjorde rätt. Herregud. Det va inte snyggt! Men huvudsaken är ju att det känns bra i alla fall ;D
  • MsSuzyLee
    Shishii skrev 2020-04-19 17:36:44 följande:

    Jo jag märker ju att byxor o sånt inte passar längre men jag kan fortfarande dölja magen i vanliga kläder, längtar efter en redig kula, haha!

    Sen känner jag inte rörelser så ofta men BM sa att eftersom jag har moderkaka i framvägg så kan det vara så. Men jag tycker att alla pratar så mycket om att de känner av bebis hela tiden...


    Jag känner inte heller så mycket, men mer och mer för varje vecka. Känner som mest när hon trycker ner mot urinblåsan. Men nu har jag också börjat känna lite upp mot magen. Ibland tycker jag att den där borde ha känts på utsidan, men sen kommer det inget mer så hinner inte känna. Får se hur nästa vecka utvecklar sig :) längtar så mycket efter dom riktiga sparkarna.
  • MsSuzyLee
    liloma skrev 2020-04-22 17:17:02 följande:

    Haha, nä så såg inte jag heller ut direkt! 

    Idag var jag hos en fysioteraput och fick lite bra råd och övningar. Har inte så ont än men börjar känna och tänkte att det är bra att gå lite förebyggande. 

    Hon tipsade bla om att inte sitta med benen i kors (så lätt att det blir automatiskt), gå korta steg och använda stödstrumpor. Det där med stödstrumpor har jag ju hört men tänkte mer att det är om man har ont/problem men hon rekommenderade det verkligen oavsett, för problemen kan komma långt efter förlossningen. Så jag gick till apoteket och köpte ett par :D 


    Jahaa! Jag har också tänkt att stödstrumpor behöver man bara om man svullnar eller så. Men då kanske man ska dra på sig ett par då!

    Ja, sitta med benen i kors har jag också hört inte är bra. Men svårt att låta bli... :P
  • MsSuzyLee
    Anx123456 skrev 2020-04-27 10:09:57 följande:

    Hejhej! Hittade denna gruppen nu och tänker att jag hoppar in jag med! 

    Fyller 21 snart, väntar mitt första barn som har bf den 5/8! Är det någon mer som är lite yngre här?


    Välkommen! :D
  • MsSuzyLee
    Katta2020 skrev 2020-04-28 18:02:28 följande:

    Hej! Var ett tag sen jag skrev här. Är i vecka 23 och nu kan jag inte dölja magen längre! Haha! Känns overkligt att man har en växande människa där inne! =D

    Har börjat känna små sparkar och de syns lite utanpå, mest på ena sidan då min moderkaka ligger i framkant på vänster sida.

    Är det någon som ansökt om gravidpenning? Jag har gjort det och väntar med spänning om man ska få det eller inte!

    Tack för tipsen om yoga! Måste komma igång!


    Ja, visst känns det overkligt :D tänk när den lilla människan är utanför kroppen sen! Och ska bli en STOR människa :)

    Har inte ansökt om gravidpenning, men hörde nu att man kan göra det pga corona. Hur har det gått för dig? Har du fått svar?

    Hoppas yogan hjälper dig lika mkt som den hjälper mig :D
  • MsSuzyLee

    Hur går det för alla? Mår ni bra? :)

    Själv har jag mitt första (om man inte räknar inskrivningen) barnmorskebesök den 13e maj. Har gått upp 8 kg än så länge och magen börjar bli ett problem när jag ska ta på mig strumpor. Men mår bra och känner mig nästan som vanligt.

    Trevlig helg till er!

  • MsSuzyLee
    furelise skrev 2020-05-01 17:19:21 följande:

    Samma här med nästäppa... har nog inte andats genom näsan sedan v7 :). Mina läppar blöder trots mängder av läppsil på morgonen när jag vaknar.

    Annars mår bra! V26, gick upp 10kg, varav 9 under första trimistern. Fick total panik av att v12 +9kg... men nästan ingenting sedan dess, så nu börjar jag lugna ner mig. Idag köpte vi de första kläderna. Har ingenting annat för bebisen än tre pyjamas än, men vi har gott om tid. Har ni köpt redan allt?

    Att sova är tuff för mig. Varje position är obekväm. Jag vaknar mellan 3-4 varje natt och kan inte somna om innan kl 6-7. Då är det dags för jobbet...


    Vi har fått en massa kläder av kompisar, men det är mest storlek 50, så jag hoppas att hon inte är större än så när hon kommer ut, haha. Måste fylla på med lite större storlekar... :)
  • MsSuzyLee
    Jooosen skrev 2020-05-01 20:40:44 följande:

    Juste: hur mkt känner ni era bebisar? Vår sparkar typ 24/7. Verkligen konstant. Är första barnet så har egentligen inget o jämföra med haha ..


    Åh vad avundsjuk jag blir :D vår sparkar till nån gång ibland bara, och sen inget mer. Kanske en eller två gånger om dagen rör hon på sig en längre tid, och med längre tid menar jag typ 30 sekunder. Är i vecka 24 och vet inte om det kanske är moderkakan som dämpar fortfarande. Igår kändes hon starkare än nånsin iallafall :D då fick äntligen sambon känna en spark för första gången!
  • MsSuzyLee
    Lili158 skrev 2020-05-01 14:23:07 följande:

    Mår bra, oj första? Jag har varit på mitt tredje om man inte räknar inskrivning. Plus 3 ultraljud.. haha.

    Har gått upp 10 kilo och är i vecka 25. Mår också typ som vanligt bortsettt från en stääändig envis nästäppa..


    Tredje? :D hur kommer det sig? Men skönt för dig! Tycker det är himla lång tid fram till mitt första :)
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL