Inlägg från: neongirl |Visa alla inlägg
  • neongirl

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Hatamig skrev 2021-04-12 17:12:41 följande:

    Hej,

    Jag väntar mitt första barn den 16/12. Har ett tidigare missfall i bagaget och fick i samband med första graviditeten reda på att jag har under produkt i sköldkörteln så just nu äter jag levaxin.

    Jag har inte varit medlem här innan så jag tycker det ska bli kul att följas åt här och läsa om varandras erfarenheter och stötta varandra genom detta.

    Är 34 år.


    Grattis och välkommen! :) Roligt att vi börjar bli några stycken som följs åt här nu.

    Vi är fler med missfall i bagaget så vi får försöka stötta och peppa varandra. <3
  • neongirl
    H3JH3J skrev 2021-04-12 17:28:19 följande:

    Var på gyn idag. Försenad mens så dom gjorde ett test för att se varför. Jag skulle börja en utredning då jag inte lyckats bli gravid, så det var ju lägligt just idag att passa på tänkte jag innan att snåla mig till ett test. Var övertygad om att mensen var sen bara.

    Hoppar upp i stolen efter jag lämnat kisset i luckan. Efter en stund sticker sköterskan in huvudet och säger "positivt". Jag fatta ingenting? Läkaren svarade då "Grattis! Du är gravid!" Så vi gjorde ett UL och mycket riktigt såg han att det var en pågående graviditet. Jag har försökt att bli gravid i 4 år.

    Vågar inte riktigt ropa hej än dock. Så rädd för MF.

    Jag är 34, sambo 49.

    Symtom: trött, illamående, ont i brösten, molande mensvärk och lite yrslig.

    Beräknad 9/12

    Hjälp. Haha. :D


    Wow, vilken historia haha! Så härligt att läsa. :) Stort grattis!

    Håller tummarna för att alla våra frön stannar kvar och att vi snart kan slappna av lite! <3
  • neongirl

    Okej, nu kom nog min trötthet. Började känna lite redan i helgen, men nu känner jag mig helt däckad. Tungan ute

    Symptom än så länge:

    - Känsliga bröst
    - Molvärk till och från
    - Svagt illamående
    - Trötthet
    - Ökade flytningar

    Någon som känner igen sig? Eller har andra symptom att dela med sig av? Glad

  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-04-12 21:44:00 följande:
    Jag och min sambo pratade ikväll, vi har varit lite avvaktande för att känna glädje om ifall att det skulle sluta i missfall. Men ikväll kom vi nog fram till att vi måste få vara lite glada ändå, för tänk om det faktiskt lyckas denna gång. Då, har vi ju gått miste om lyckan den första tiden :)
    Bra tänkt. Vi är också oroliga och har väl inte riktigt vågat glädjas helt än. Samtidigt kommer vi ju bli lika förkrossade om det missfall igen oavsett om vi varit glada eller inte. Så ska nog försöka tänka om. :)
  • neongirl

    Uppdaterar listan igen. Har jag glömt någon så lägg gärna till er själva. :)


    Sellerin, 32 år, BF 16/11
     
    Grapefrukt89, 31år, BF 1/12.
     
    Hjzxmjyr, 27 år, BF 2/12
     
    KNAS, 31 år, BF 7/12
     
    MrsXy, 31 år, BF 7/12
     
    jksk, 34 år, BF 7/12
     
    Bananmilkshake, 35 år, BF 8/12
     
    H3JH3J, 34 år, BF 9/12
     
    Neongirl, 38 år, BF 10/12
     
    Litalu, 26 år, BF 14/12
     
    Emjol, 25 år, BF 15/12
     
    Hatamig, 34 år, BF 16/12
     
    BFdec2021, 32 år, BF 18/12
  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-04-13 17:46:41 följande:
    Haha den där tröttheten är inte att leka med :D suttit hela dagen på kurs (distans via Zoom). Det var så ansträngande att hålla ögonen öppna! Jobbigt när kameran måste vara på, men ärligt talat lite smått tortyr att sitta still rakt upp och ner och försöka hålla fokus! :D Skönt med en vanlig dag imorgon när jag är uppe och far runt som vanligt!

    En annan grej som hänt mig är avsmak för kaffe. Blir helt illamående bara av lukten! Sen har jag ju lite konstigt ont i magen. Vet inte om det är halsbränna som typ stannar i magen. Det är min egen lilla teori :D
    Haha ja extra jobbigt att hålla sig vaken när man jobbar hemma. Jag är inne på jobbet vissa dagar, vilket hjälper just nu.

    Intressant med kaffet. Dricker inte kaffe själv, men var beroende av Pepsi Max tills jag blev gravid haha. Tyckte att jag fick lite konstig magont efter jag druckit Pepsi Max, så vågar inte dricka det mer. Har konstigt nog inget sug heller. :)
  • neongirl
    MrsXy skrev 2021-04-13 18:41:49 följande:
    Enormt trött. Minimalt illamående som kommer och går. Andfådd?!/känsla av dålig kondition. (hade bra innan :) 
    Täppt, svullen i kroppen. Drömmer extremt mkt, varje natt. En definitiv skillnad från normalläge hehe 
    Känner också av det där med dålig kondition, fattar dock inte hur det kan komma så fort haha. Hade ju tänkt att det skulle komma mycket senare. Tungan ute

    Drömmer också extremt mycket. Har drömt mycket i perioder tidigare också, men inte som nu att det kommer varje natt under så lång tid.
  • neongirl
    Mckera skrev 2021-04-13 19:01:39 följande:

    Hej! Har fått två likadana nu, i förrgår var det supersvagt, igår och idag tydligare och såg ut som på bilden. Jag är gravid va? ^^ vilken julklapp de blir isåfall????


    Ser också ett svagt streck. :) När har du BIM?
  • neongirl
    VirrePirre06 skrev 2021-04-15 10:39:55 följande:

    Har precis plussat trots att jag förra månaden vart diagnostiserad med pcos, är helt i chock haha. Haft molande värk till och från, samt haft spottings i 6 dagar nu, och det är något jag alltid har innan mens, så trodde det var helt kört. Men har ju läst mycket om just pcos och risken för missfall är ju tyvärr stor, men får hålla alla tummar :D


    Grattis och välkommen! :)
  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-04-15 20:27:36 följande:
    Jag som i normala fall aldrig dricker läsk (ok. 2 ggr om året kanske) har plötsligt börjat sukta efter det! Tycker det är en riktigt dålig vana jag är påväg att sätta igång med :D Jag har framförallt inte gillat Pepsi Max, tyckt att det smakar riktigt illa, men nu dricker jag det gärna! Jättemärkligt.
    Haha vad roligt att det är så olika. Har också hört om fler som suktat efter läsk under graviditet, så tror det är vanligt. Det ska ju inte vara någon fara så länge man dricker måttliga mängder. Mitt magont var säkert bara graviditeten i sig, men lite nojig efter missfallet i höstas så tänker att det kanske är bra med en detox. :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET