• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Jenny 28

    Hoppas ni alla får en härlig midsommarhelg med mycket god mat och trevligt sällskap och snälla barn!

    Kraaaam!

  • LadyLee

    Hej här inne!

    Märks att det är sommar nu, ännu mindre aktivitet här inne och tid vid datorn. Hoppas att alla hade en bra midsommar, även om vädret kunde varit lite bättre. Fast det var iallafall sol om vartannat så vi kunde både vara ute och grilla och leka lite. Vi var hemma hos oss och fira med lite kompisar som bor nära. Sen har Vickans badplats här i närheten firande varje år, så det blev lite dans runt stången med barnen.

    Tulpan, vad skönt att ni börjar få in lite rutiner nu. Hela tillvaron blir så mycket enklare och lättare att planera. Och det är ju bara roligt att sömnen fungerar så bra Nu till helgen åker vi till Sthlm men sen ska vi vara hemma en längre period så då får vi se om jag orkar ta tag i att försöka få henne att iallafall somna på egen hand, då brukar ju resten komma av sig själv. Vad skönt att Albins nya förskola verkade så bra!

    Katarina - jag som sa jag skulle skynda mig välja ut bilderna, förlåt. Det har varit så mycket, först långhelg i Mariestad och sen planerandet inför midsommar som vi hade här.

    Millou - vad roligt att höra lite från dig också Hoppas att du får en välbehövlig period nu att vila upp dig på!

    Jenny - hur går det med allt inför flytten? Känns det bra? Hur mår Vendel?

    Det är så härligt nu när vi fått lite sommarvärme. Vi har varit ute med båten så fort tillfälle ges. Igårkväll åkte vi ut direkt vid sex när Gustaf kom hem. Jag är helt såld, sån frihetskänsla att kunna göra något av kvällarna hela familjen. Sen är det kanske inte optimalt för Wilma med hennes sömn som blir lite hipp som happ, men den var ju inte så bra innan heller Hon är iallafall en glad och nöjd liten tjej, som snart kryper. Hon ålar sig fram i högsta fart, över hinder och ner för trappan ut...sen står hon ofta och väger i krypställning. Börjar också dra sig upp mot allt hon får tag i, snart är inget säkert här hemma.

    Kram till alla

  • millou

    Hej hej!

    Ja, nu är det verkligen sommar i tråden. Lite skönt för mig att det inte bara är jag som skriver sällan...

    LL: Vad skönt med egen båt!! Jag förstår att det känns underbart att hitta något som man kan göra tillsammans även på vardagskvällarna. Det är ju hopplöst när man känner att kvällen är slut vid Bollibompa annars. Tycker Julia om att vara på sjön? Fille älskar det! Det är JAG som är lite nojig när han springer på klipporna, men dom blir ju äldre så fort nu så snart kan jag nog slappna av lite. Kanske...

    Det låter som ni hade en skön midsommar. Kunde ni vara ute i trädgården eller regnade det? Vi var på landet och vädret var ganska ok. Det blev en mysig helg och Fille fick chansen att leka med sin kusin Viggo några dagar. Han är bara ett halvår äldre än Fille men det blir så sällan som dom träffas iom att dom bor i Stockholm.

    Jenny: Hur går det med huset? När flyttar ni in? När får man se bilder? Bara lite nyfiken. Hoppas det känns fortsatt bra, och försök släppa Hemnet ett tag nu.

    Patrik jobbar denna veckan ut så jag går här och väntar på att det ska bli helg så semestern kan börja. Vi pendlar lite mellan landet och stan nu när det är så fint väder men riktigt avslappnat blir det ju inte.

    Jag har fått ett nytt jobb på en gymnasieskola här i Gbg. Det känns så himla skönt att det är klart så jag slipper gå och undra i sommar. Det känns mer som en riktig ledighet när man vet vad man ska göra till hösten. Det bästa av allt är att skolan ligge rpå promenadavstån hemifrån. Jag kommer tjäna drygt 3½ timma/dag bara i pendlingstid. Förhoppningsvis kommer jag känna mig betydligt piggare fortsättningsvis!

    Det blev väldigt mycket om mig nu... igen!

  • Tulpan78

    Hej

    Grattis till jobbet Maria. Underbart att det ligger i Göteborg!

    Här hemma är det lugna gatan. Längtar till helgen när Jesper är hemma så att man kan hitta på lite. Känner inte riktigt för att åka med båda barnen till stranden ännu. Hade Olle varit lite äldre hade jag gärna åkt, men jag vill inte lämna honom i vagnen för att följa med Albin till vattnet och bada. Appropå att bada så badae Albin med glädje i havet igår. Första gången någonsin. Eller han har badat någon enstaka gång innan, men då har det varit varmt. Vilket det absolut inte var i går...

    Igår gick vi ner till stranden och badade när Jesper kommit hem. Så skönt att ha det så nära. Dock kom jag på mig själv med att "vi borde ha tagit bilen"

    Underbart med båtutflykt. Låter verkligen så mysigt! Vi har också funderingar på att sätta oss i kö till en båtplats... är nog tyvärr ganska lång kö...

    Midsommar var bra här med. Vi firade den som vanligt nere i Falkenberg. Först hos Jespers föräldrar och sedan hos våra vänner.Vi var fem familjer med barn i samma åldrar så det var perfekt. I år hade barnaskaran ökat med 4 stycken sedan förra året.

    Imorgon åker vi ner till Ugglarpp och stannar i sommarstugen några nätter. Ska bli så skönt!!!

    Kanske borde gå ut. Har varit inne för mycket idag...

    Stor kram

  • Tulpan78

    Måste bara tipsa om en supergod kladdkaka. Har ju fått dille på att baka här hemma och detta var det senaste.

    Dumlekladdkaka

    Tillagning
    100 g smör
    1 påse Dumlekolor (120 g)
    2 ägg
    3 dl socker
    1 1/2 dl mjöl
    4 msk kakao
    1 tsk vaniljsocker
    ½ tsk salt

    Smält smöret och dumlekolorna i en gryta. Vispa ägg och socker. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt. Häll i smör -coh dumleblandningen. Häll smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader i ca 20 min.

  • Smurf Mamman

    hej

    varit frånvarande...
    vendel och jag har brutit upp...
    Jag bor hos en vän...
    livet är upp och ner och riktigt j*vl* piss...
    Jag lever och så men jag har inte direkt tillgång till ett vettigt internet...

    Hoppas att ni alla har det bra och njuter av sommaren!

    Kramar

  • Jenny 28

    Men Angelica då, vad jobbigt vännen! Vad kan man säga som inte låter dumt..? Vill du prata eller träffas för att skingra tankarna så är jag hemma. Stor kram till dig och hoppas att allt ordnar upp sig till det bästa snart!

  • Fröken Drutten

    Men fy vad tråkigt Angelica! Vad fruktansvärt jobbigt det låter! Jag vet inte heller vad jag ska skriva, mer än att det låter som en mardröm! Det som kändes att allt gick så bra för dig nu. Kram på dig! Det menar jag verkligen!

    Och MJ är död! Vad märkligt det känns!

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!