• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Lina S

    ja jag visste ju redan Angelica men det känns ju ändå overkligt. Du får berätta vad som har hänt när du orkar..

    Vi har varit i Österlen nu i några dagar, det var underbart. Bodde i ett hus mitt i skogen, så fridfullt. Men bara 2 km till havet, och vilka stränder, stora och helt kritvita. Var i även Ystad stad, där var jättefint också. Men det är skönt att vara hemma, det är rätt jobbigt att ha barnen själv, Steve var ju inte med för han jobbade. Igår somnade jag kvart över åtta

    Tulpan - kladdkakan låter skitgod, den måste jag göra. Jag älskar ju dumlekolor!

    Hurra för jobbet Millou, så roligt!!!!!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • millou

    Många kramar till dig Angelica. Självklart kan du höra av dig om du vill prata eller bara skingra tankarna, som Jenny sa. Det är tufft att separera när man har barn.
    Kram igen

  • Jenny 28

    Grattis Maria till jobbet!!! Gud vad skönt det måste kännas att ha det så nära nu, efter att ha pendlat så långt förut. Jag har liiiite ångest över att jag kommer öka avståndet rejält till mitt jobb, har ju varit bortskämd så länge med att bo på promenadavstånd.

    Nu finns det bilder på vårt hus på Facebook!

    Dags för amnning igen, lillgossen är så törstig heeela tiden nu när det är så varmt.

    Är det någon förresten som har tid/ lust att ses i veckan?

  • LadyLee

    Hejhej i sommarvärmen!

    Vi har varit i Sthlm i helgen, var inte helt kul att åka bil så länge i det fina vädret men vi hade en jätte trevlig helg.

    Men Angelica vad tråkigt att höra, jag vet inte vilka ord man ska välja för att inte säga fel ord. Det finns nog inga rätta ord, jag förstår att tillvaron måste kännas väldigt tung nu. Jag skickar en stor kram och hoppas att ni kommer hitta en bra lösning. Säg bara till om vi på något sätt kan hjälpa dig, mer än att bara finnas och lyssna. Massa kramar

    Österlen låter verkligen härligt Lina!! ja även om det är lite jobb med att ha båda barnen själv. Det är ju verkligen sommar nu. Fast jag är hemskt dålig på att vara ute i solen och ta tillvara på den

    Tulpan - den där kladdkakan låter farligt god!! Den ska vi prova på semestern.

    Millou - GRATTISgrattis till jobbet!! Vad roligt och tänk att kunna promenera till jobbet Jag förstår inte hur du har orkat med 3,5 restid per DAG!! Förstår att det måste kännas underbart att slippa.

    Jenny - jag såg bilderna på Facebook, är precis ett likadant hus som ett par andra som vi känner. Det kommer ju bli jättebra rummen på ovanvåningen är ju också stora, och egen ingång till tvättstugan. De som vi känner har sökt bygglov och ska faktiskt bygga ut ett rum till på övervången, även om det inte direkt behövs. Det såg jätte fräsht och fint ut på bilderna också. Vilket datum är det ni flyttar in nu?

    Själv övervägar jag och jag ska orka ta barnen och promenera till stranden, men jag satsar nog på en stranddag imorrn istället...om vädret håller i sig.

    Kramkram till alla

  • Jenny 28

    LL, ahaa, så de ni känner ska bygga ut däruppe, intressant att veta att det går och att man får bygglov. du får presentera oss för dem så vi kan få komma dit o kolla sen.

    jag måste erkänna att jag inte heller är så jättebra på att ta tillvara på solen. tycker det är föööör varmt mitt på dagen, och vendel gillar det inte heller. men idag har jag suttit ett par timmar i slottsskogen iaf, i skuggan då förstås...

    nu har jag precis ammat lillgossen till sömns, så nu ska jag passa på att fixa lite mat.

    kraaam

  • Lina S

    Jättefint hus Jenny!

    här kommer några bilder från helgen!
    Vackra vyer.JPG
    S o E.JPG
    Elliot på muren.JPG


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Fröken Drutten

    Hej hopp i sommarvärmen!

    Lina: Härliga badbilder! Åkte du själv med barnen till Österlen. Låter lite häktiskt.

    LL: Kul med lite Stockholmsbesök. Jag hoppas vi kommer upp dit i slutet av sommaren. Men vi får se. Ingen fara med bilderna, just nu sitter jag med bröllopsbilder ändå. Vi hade också midsommarfirande hos oss. Och visst blir det en hel del att stå i inför det, precis som du skrev. Men vi hade också en supertrevlig midsommarafton, trots att det inte var jättevarmt.

    Jenny; Vilket fint hus ni kommer flytta in i! Det såg vädligt fräscht ut på bilderna! Var det i okt flyttlasset gick? Låter härligt att sitta och slappa i Slottskogen när det är så varmt. Jag har faktiskt lyckats få lite färg på överkroppen (benen är och förblir vita hur jag än gör) då jag är ute grejar i trädgården en del. Jag brukar ju aldrig bli speciellt brun annars.

    Tulpan: Har ni kommit hem från stugan ännu? Kan tänka mig att det är gott att vara där när det är så varmt. Den där kladdkakan låter enormt smarrig! Får man göra någon dag!

    Angelica: Hur mår du? Jag berättade för Christer och han blev lika förvånad han om att ni hade delat på er. Förstår om det måste kännas enormt jobbigt, det är ju bara att försöka sätta sig in i situationen själv. Fast man kan nog ändå inte förstå om man inte är där. Hur tar Wilhelm det hela?

    Millou; Stort grattis till nya jobbet! Är det vikariat, eller fast? Måste ju bli superskönt med promenadavstånd! Härligt det låter med landet... lite avis (även om jag bor på landet, men ändå).

    Caroline: Trist att jag missade partyt! Jag hade verkligen velat gå. Så går det när man har mycket för sig och hjärnan inte riktigt hänger med! Hur har du det på jobbet i sommarvärmen? När får du semster?

    Nä, måste försöka jobba nån timme innan jag ska hämta Smilla. Om Alice tillåter!

    Kram kram!

  • Smurf Mamman

    hej hej

    tack för kramar och tankar!
    Träfar er gärna och pratar lite, känns inte så sktuellt att ta det här inne på et öppet forum, spec som Smurfmamman är myntat på webben.
    Wilhelm han är lite kramigare än vanligt, annars så har han blivit napp och blöjfri under dessa veckorna, vilket vi trodde skulle bromsas helt, han tom vaknar på natten och vill gå på toaletten, så i det hela så känns det underbart att se att vi har en så trygg son!!

    Jag kan skriva så mkt här inne att det är jag som har fått kännslor på annat håll, inte att jag inte älskar V längre men, ngn har väckt kännslor hos mig som jag inte förstår var de kommer i från...
    I morgon ska vi hur som gå på vårt första familje terapi pass, så får vi se hur vi kan bena ut kännslor etc. Vi har i ala fall insett att vi definitivt inte har komunicerat så bra som vi trott och att mkt är missförstånd etc, men när en känsla gros så kan det behövas en tredje part för att reda ut och prata igenom, tragiskt bara att vi inte gjorde det redan 06... men men lätt att vara efter klok!

    Sorry att jag inte komenterar era andra aktiviteter. Har läst så klart men jag är aningens forcherad.

    KRAMR ALLA

  • LadyLee

    Angelica - förstår att man inte vill skriva alltför mycket om det så här öppet, man glömmer lätt ibland att den här tråden faktiskt kan synas av vem som helst. Skönt att det går så bra för Wilhelm, och att du och Vendel jobbar på att reda ut situationen och vågar ta hjälp av familjeterapi. Känslor följer ju sällan någon rationell logik, hur gärna man än vill. Hoppas att ni får en familjeterapeut som ni kommer trivas men och kan ha förtroende för.

    Nu ska jag iväg och handla lite krukor till trädgården, tänkte passa på att fixa lite mysigt inför semestern.

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!