• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Smurf Mamman

    hej hej

    hoppas att alla mår bra!

    Vädret är helt underbart!! Så härligt att komma till förskolan och hämta en liten kille som varit ute hela dagen tom ätit lunch!! Problemet är bara att få hem honom

    JObbigt med "äldre" syskon som ger tjuvnyp och annat... hoppas det släpper. är ju väldigt vanligt vad jag har förstått.... inte roligare för det..
    Hoppas Wilhelm är snäll när vår nästa förhoppningsvis kommer nästa tidig sommar Han är snäll mot små o bebisar nu och vill ha en bebis men man vet aldrig...

    Förra veckan var jag med tre andra blivade fruar och tog sk SB bilder! Skit kul!!! Vi hade ett hotellrum på Hotell Eggers, en svit SÅ nice!!!
    Delikata fina bilder!!!
    Ska bli kul att pyssla dem och ge V dem

    Hur går det med de små bebisarna?! Har Melvins lillebror fått ngt namn?
    Förstår att Albin gillar lille Olle *så söta saker han säger* blir helt varm i kroppen och gråt mild!!

    I dag ska jag ta hand om en stackars migrän skalle
    blääää

    hoppas ni alla få en skön helg!
    För oss är det Bazara på W´s förskola och sen så aks jag pyssla!

    kram

  • Jenny 28

    Melvins lillebror heter numera Vendel!

    Trevlig helg allihop, jag får skriva mer en annan dag, är dödstrött då lillkillen inte vill sova så bra på nätterna...

    Kram

  • Tulpan78

    Hej

    Hoppas att ni alla har det bra i solen. Det är ju verkligen helt underbart väder. Sitter ute i solen varenda dag och njuter. Kanske skulle se om man kunde hitta någon bra bok och läsa...

    Idag ska vi dock åka iväg till Torp och handla så det blir inget slappande i solen. Vi har så mycket som vi behöver köpa så det ska bli roligt att åka iväg. Det fina vädret ska ju hålla i sig. På måndag skulle det ju bli 24 grader!!!

    Det är verkligen så mysigt att vara hemma med både Albin och Olle. Albin är helt fantastisk och jag njuter av att få vara så mycket med honom. Albin kommer att börja förskolan i augusti. Vi har inte fått något datum ännu, men de har lovat augusti. Har stått i kö sedan oktober då... Hoppas verkligen att vi får plats när vi vill och behöver till Olle.

    Jobbigt med sömnen Jenny! Hoppas verkligen att hans mage blir bra snart och att du får sova lite bättre.

    Olle väger nu mera 4020 g och är 56 cm lång. Stora killen

    Roligt med fotograferingen Angelica Nu börjar det närma sig... Snart är ni man och fru!!

    Trevlig helg flickor

    Kram

  • Smurf Mamman
    Jenny 28 skrev 2009-04-24 22:24:42 följande:
    Melvins lillebror heter numera Vendel! Trevlig helg allihop, jag får skriva mer en annan dag, är dödstrött då lillkillen inte vill sova så bra på nätterna...Kram
    Vilket otroligt fint namn ni har valt och unikt för 6 år sedan var det bara 7 som hade det som tilltalsnamn i Sverige och alla utan två var gamla gubbar!!!
    Hoppas Vendel vill sova bättre snart!!!

    Tulpan härligt att njuta av solen hemma i trädgården! Har du läst mons Kallentofts böcker? En heter Midvinter blot och den nya som precis har kommit i pocket heter Sommar döden. De utspelar sig i linköping riktigt bra skrivna
    Hoppas att albin får plats till augusti!  förskolan är ju bra på många sätt, göra slut på enegri o busa massor

    Idag har Förskolan vår bazar här så vi ska dit lite och sen ska jag Wilhelm och Petra ( en polare) ta och åka ut till Öckerö! Wilhelm vill åka båt,... tja färgan kanske duger

    kram
  • Fröken Drutten

    Gud, här är det verkligen ingen action! Så jag får väl ta och bidra lite. Förstår inte vad all tid jag hade till att sitta framför datorn har tagit vägen. Eller jo föresten, två barn plus att utomhussäsongen har satt igång på allvar.

    Jenny: Har Patrik vant sig vid Vendel nu   Melvin och Vendel, namnen är lika mjuka båda två. Det blir fint! Hur går det med Vendels sömn? Förlåt att det dröjer med bilderna, men det är så mkt hela tiden. Snart, snart...

    Angelica; Var det bara sju st som hette det som tilltalsnamn för sex år sen? En kompis till mig känner i så fall den ena av dessa "gubbar" Vad tyckte Wilhelm om att åka färja? Godtog han det som att åka båt? En kompis barn stod på färjan och grät över att han inte fick åka båtarna som var nere i vattnet. {#lang_emotions_wink}Tulpan; Det låter som att du har det så mysigt med dina två små barn i vårsolen (sett dina statements på Facebook). Härligt! Hur sover Olle på nätterna? Har ni bestämt er om tvillingvagn? Förstår att du skulle vilja ha en, samtidigt som den kanske inte kommer användas så länge till. Vi har ju haft stor nytta av vår. Men nu vill inte Smilla sitta där så mycket, så jag hade nog inte köpt någon nu. Vi kommer dock säkert ha kvar vår tills sommaren är över, då har den tjänat oss väl i ett år.

    LL; Tack själv! Det var jättekul att ni kom förbi! Och det var roligt att det gick så smidigt med Wilma! Hoppas ni hittar er tomt snart så ni kan bygga hus!!! Jag har bestämt mig för att ringa rektorn nu och fråga om fler timmar för Smilla på dagis. Gud vad det skulle underlätta!

    Millou; Vad var det du mallade dig om på tåget imorse? Jag är nyfiken i en strut {#lang_emotions_wink}Carline; Hur går det med pottan?

    Lina; Har ni sommar i skåne? Med tanke på hur fint det har varit här borde det ju vara ännu bättre hos dig!

    Nä, nu måste jag fortsätta här

    Kram

  • Tulpan78

    Hej

    Ja, här händer det inte mycket. Hade varit kul att få till en träff snart och pratas lite. Jag ska kolla med Jesper hur vi har det här fram över så kasnke vi skulle kunna ta en söndagskorvsgrillning med hela familjerna här om några veckor.

    Nu har vi fått plats till Albin på förskolan. Skönt! 17 augusti börjar han, så nu ska jag njuta lite extra de sista månaderna här. Visst det är lite jobbigt ibland när man är småtrött och så, emn vad mysigt det är att få vara så mycket med sina barn. Det bor väldigt många barn runt omkring så Albin har fullt upp hela dagarna här hemma.

    Olle sover bra både på dagarna och nätterna (peppar, peppar). Han sover dock bäst på dagarna då han mer eller mindre sover igenom dem förutom när han äter lite. Nätterna är ok, men visst är man inte jättepigg när man ska upp och amma. Han sover 3.4 timmar på raken, vilket är ok men han har lite svårt att komma till ro när han har ätit. Vill vara så nära hela tiden. Vilket jag iofs tycker är mysigt, men jag är så orolig över PSD.

    Nu har jag börjat att ta tag i vikten med promenader. Hoppas på att man ska kunna visa sig i bikini till sommaren...

    Hur går det med övervåningen, Katarina?

    LL, vad var det för viktväktar-program du hade? Kan man ladda ner det från nätet?

    Millou, GRATTIS!!! Hörde en fågel viska i mitt öra att du fyllde år igår. Hoppas du hade en bra dag!

    Stor kram

  • Tulpan78

    Åh, vilket fantastiskt väder! Synd att ni inte är mammalediga allihop så att vi kunde njuta tillsammans som vi gjorde med våra 06:or.

    Igår köpte vi pizza (så mycket med mitt tänk på vad jag äter...) och gick ner till havet och åt den. Så skönt väder och så mysigt. Sedan blev det en långpromenad med på en timma med hela familjen. SKÖNT! Trivs verkligen så bra här!

    Hoppas att ni alla får en skön helg! Vi får lite gäster hit från Falkenberg så det blir fullt upp. KUL!

    Kram

  • Lina S

    Här kommer lite nya bilder  

    syskonkärlek.JPG

    gungar.JPG

    flyttlåda.JPG
    närbild.JPG
    Sam2.JPG
    mamma o Sam gungar.JPG

    mamma o gullungarna.JPG
    familjen fast lillebror sover.JPG

    Elliot i sandlådan.JPG

    Oj det blev visst ganska många..........

    Har ni börjat komma in rollen som tvåbarnsmammor än Jenny och Maria? Är killarna lika sina bröder? Jättesöta båda två i alla fall!

    Kul att det blev en Vendel Jenny, det är ovanligt och passar jättefint ihop med Melvin! Jobbigt att han sover dåligt bara. Jag minns hur jobbigt det var. Jag är överlycklig att Sam sover hela nätterna nu, förutom ev nappisättning någon gång.


    Ja visst var det töntigt att jag blev anmäld för spam efter 3 inlägg...


    På ons ska jag ha klädparty här hemma, vågar inte skriva vilket för då blir jag väl avstängd igen. Men samma som Caroline hade Fast jag har redan handlat för 2400 hos en annan tjej men jag har ett ändå så får jag en tröja till Handlade 2 tunikor till mig själv också!

    I förrgår så ramlade Sam ur vagnen med huvudet före rätt ner i asfalten usch va rädd jag blev och han skrek i högan sky. Han lugnade dock sig ganska fort och blev glad igen och åt och allt var som vanligt. Men jag åkte in för säkerhets skull och kollade. Men det var ingen fara som tur var. Fan man känner sig som en idiot - "jag spände inte fast mitt barn så han ramlade ur vagnen........."

    Idag har vi vårbrukat i trädgården och varit på stranden och hämtat massa fina stenar som vi lagt på framsidan. Man får inte plocka stenar där, men det finns ju miljoner så det sket jag i.

    Millou - grattis i efterskott {#lang_emotions_cheers} hoppas du hade en trevlig dag!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Förresten Sam står i krypställning nu och vaggar, vill verkligen inte att han ska krypa nu... Elliot var ju 11 mån så jag trodde Sam skulle vänta lika länge. Han är inte 9 mån än. Han kan i alla fall vänta tills efter vi har varit i Barcelona (28 maj) tycker jag.

    Han säger numera mamma, pappa och titta


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Smurf Mamman

    Hej alla

    Hoppas ni njuter av vår solen och värmen!

    Idag är det dags att gå på bröllop o fest! Skit kul!!! Vigseln är på Kungälvs fästning, och vädret här säger att det kommer bli en utomhus vigsel!!! SUPER..

    Själva har vi lite mer än 3 månader kvar, oj vad tiden går, budade hem vår Caketopper på Ebay i går då får Vendel den han vill ha

    Gör som Lina bombaderar med ngr bilder på Smurfen http://www.familjeliv.se/hem/smurf_mamman/gallery/phpzxu2p1.jpg
    Wilhelm med kompisen Liam

    http://www.familjeliv.se/hem/smurf_mamman/gallery/phpdjucex.jpg
    Lång och smal kille... ingen bebis "tjockis" längre...

    http://www.familjeliv.se/hem/smurf_mamman/gallery/phpkfvukb.jpg
    Sonja och WIlhelm på påskafton

    http://www.familjeliv.se/hem/smurf_mamman/gallery/phpg3sipb.jpg
    På Öckerö färgan

    finns ngt till under 2009 om ngn är nyfiken

    Lite med att fixa med innan det bär i väg!
    Hoppas ni får en fin lördag

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!