• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Fröken Drutten

    Hej och hå!

    Egentligen har jag inte alls tid för jag borde ringa en massa samtal bland annat till stenleverantören och överösa honom med en miljon frågor (vi ska lägga plattor om ett par veckor). Men men, nu vill jag göra något annat som inte är ett måste. En liten stund iaf.

    Ja hopp, nu vaknade Alice....

    ... nu har Alice ammats. Hoppas hon håller sig lugn på golvet en stund.

    Millou; Kul att höra lite från dig! Trist med att du blir arbetslös, men då kanske du kan hitta ett bra jobb närmare. Hoppas det! Ja de nya reglerna för ROT-avdraget är skit. Å andra sidan får vi ett nästan färdigt badrum där upp redan innan semestern. Annars hade vi nog tagit in hantverkare för det nästa år istället. Så det är ju positivt ifs. Vi har galet mycket att göra i trädgården. Listan är jättelång, men vi ska inte göra allt i år, för det går ju inte. Nä, allt var inte färdigsått förra året, men vi har hunnit så en del nu i vår. Allt är dock inte klart. När plattorna är lagda ska vi göra rabatter och det ska planteras och åter planteras. Det finns inget slut på det hela. Men samtidigt är det ju roligt att se trädgården växa fram.

    Jenny; Fy vad jobbigt det låter med kvällkoliken! Är ni säkra på att det beror på maten? Kan inte kolik bero på annat också? Vad vet jag inte, för jag har ingen erfarenhet av det. Jag har hört om bebisar som har fått akupunktur mot kolik och att det har hjälpt. Hoppas det ger med sig snart i vilket fall. Låter inte bra hur som helst att du inte får i dig någon mat. Det kan aldrig vara nyttigt. Jag har inte hunnit sitta med bilderna, jag har superdåligt samvete för det. Men nu har jag iaf lämnat in en blankett på förskolan med att jag arbetar, så att Smilla får vara där några fler timmar. Jag hoppas det kan börja gälla nästa vecka och då sätter jag mig med dina bilder.

    Angelica; Klart man vill se lite bilder! Om jag får? Du verkar ha bra koll på läget inför ert bröllop. Eller känns det stressigt och att ni inte kommer hinna med allt? Så du börjar jobba 50% nu. Hur känns det?

    Lina; Vilken störtskön kommentar från Elliot! Ja man får ju sig några skratt varje dag av roliga kommentarer. Jag minns bara inte efteråt vad Smilla har sagt {#lang_emotions_smile} Jättefina bilder på pojkarna. Är det någon slagt hoppis och skuttis som Elliot går på? Vi tänkte sätta in Smilla i någon sådan kurs redan i höstas. Men det har inte blivit av. Kanske kan bli till hösten istället. Jag har föresten också samlat alla små prylar i en ask som Smilla bara får leka med när någon är med henne. Det var en bra idé. Men tyvärr hamnar det ändå små saker på golvet som man inte ser när man plockar ihop småprylarna. Smilla är dessutom en fena på att smuggla över småsakerna till andra lådor. Hon lyssnar inte alls när jag säger att det kan vara farligt för Alice.

    Tulpan; Söt bild på Olle! Skönt att du kommer i dina kläder så snart efter förlossningen. Då har du nog inte mkt kvar. Helt nöjd är jag väl inte med min vikt än. Vet inte riktigt vad jag vägde efter Smilla, men kläderna satt bättre då än nu. Men att passera inskrivningsviken var mitt huvudsakliga mål och det har jag ju gjort nu. Så det är jag nöjd med.

    LL; Har Wilma börjat ta sig framåt ännu? Alice har inte kommit på det, men hon är supersnabb på att vända sig om. Grejar ni mkt i trädgården nu?

    Kan inte vi som är föräldrarlediga förska sammanstråla med våra barn i Slottskogen eller nåt sånt en dag när det är tillräckligt bra väder? Det hade varit så kul att ses nu när vi ändå är ett gäng som går hemma.

    Måste sluta nu, Alice är missnöjd!

    Kram kram

  • Lina S

    Millou - kul att höra från dig! Nu är det snart sommarlov, skönt va!? Ska ni vara i stugan hela sommaren?


    Jag har så satans ont i magen nu, fick tillbaka min mens idag blä jag har inte saknat den kan jag säga.


    Sam kryper nu, det känns jobbigt faktiskt.. Det går inte så snabbt än men ändå, han satt med munnen full med blomjord på terassen igår, suck...

    Skit också här haglar det som sjutton nu och Elliot är med dagis i höganäs på en stor lekplats, säkert utan regnkläder för det var jättefint väder innan och skulle vara det hela veckan. Sam ligger och sover så jag kan inte hjälpa dem heller. De ska gå till bussen med alla barnen.... Åskar gör det också. Stackars barn!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Tulpan78

    Hejsan

    Här har det också regnat men nu skiner solen. Skönt! Hoppas att den fortsätter att lysa så att jag kan ta min promenad ikväll. Igår var det en helt fantastiskt kväll att vara ute och promenera på. Solen sken, det var varmt och helt vindstilla.

    Jo, jag kommer visserligen i mina kläder, men de sitter ju inte så där jättebra Hänger lite överallt känns det som... Igår syndade jag ordentligt dessutom med både cola, chokladboll och kebab... Nu har jag och ALbin precis gjort och ätit plättar. Insåg att jag verkligen är dålig på det. Det brukar vara Jespers syssla.

    Jättebra ide med slottsskogen. Det gör jag gärna! De flesta dagar utan måndagar passar mig. Hade ju varit skönt att pricka in en solig och skön dag.

    Vad mycket ni verkar ha tt göra hemma, Katarina! Ni är verkligen duktiga som ligger i så mycket!

    Millou, hej . Kul att höra lite från dig. Är det mycket nu med betyg och slutprov? Tråkigt med jobbet Hoppas det dyker upp något snart. Nu ska ju lärarnas a-kassa kunna byggas på med en försäkring upp till 80% på lönen. Är du medlem i den? Den försäkringen ska jag absolut ta, blir ju väldigt stor skillnad.

    Caroline, var håller du hus?? Hoppas att allt är bra!

    Jenny, tack för igår! Kul att ses igen Hur gick läggningen igår när Patrik var borta?

    Lina, stackars Elliots och alla hans kompisar. Hoppas att regnkläderna var med. När har du tänkt börja jobba igen? Tror du att du får komma tillbaka på skolan du jobbade på innan?

    LL, hur har ni det? Tänker på dig ofta med din sömn. Hoppas att du inte är helt slut.

    Angelica, jag är också nyfiken på korten . Hur känns det att börja jobba lite mer?

    Kramar till er alla

  • Fröken Drutten

    Kul att du vill ses Maria! För mig är egentligen måndagar och fredagar bäst iom att Smilla går på dagis tis-tors. Men om en av dessa dagar passar er andra bättre är det väl inte svårare än att Smilla får hoppa över förskolan den dagen, alt gå kortare dag.

    Måste bara berätta vad Smilla sa innan, på tal om roliga kommentarer från våra barn. Vi besökte toaletten båda två och så tittade hon extra noga mot en viss del på mig. Efter en stunds funderande frågade hon varför jag har skägg på snippan. Nja sa jag, det är hår. Alla tjejer får det när vi blir vuxna. Det skulle hon aldrige skaffa sa hon då, för det var så sticksigt. Det är inget vi kan bestämma sa jag utan alla tjejer får det när vi blir vuxna och det sticks inte. Då blev hon ledsen och sa att hon inte alls ville få hår på sin snippa när hon blev vuxen. Men du är ju barn sa jag och det dröjer länge innan du blir vuxen. Då konstaterade hon själv att både hon och Alice är barn och sen var det samtalsämnet över. Jag blev hur som helst rätt så munter av det samtalet. {#lang_emotions_smile}

    Kram

  • Jenny 28

    Skägg på snippan... förstår att du blev uppmuntrad efter den konversationen! Var tvungen att läsa det högt för Patrik.

    Jag träffas också jättegärna i Slottsskogen eller någon annanstans nån dag framöver. Alla dagar funkar för mig, så bestäm ni andra något.

    Tack själv för igår Maria! Roligt att ses med våra killar, tiden går så fort och man tror man ska ses så mycket, och vips så har det gått en månad eller två.

    Vad händer i ert liv då Millou förutom jobb...? Hur går det med era flyttplaner, ligger de fortfarande på is? Tråkigt att du får sluta på ditt jobb som du trivts så bra med, har du något annat på gång?

    Ja Lina, kan tänka mig att det känns lite småjobbigt att Sam kryper redan. Med första barnet ville man ju att allting skulle hända så fort som möjligt, man gick liksom och väntade och såg fram emot nästa steg i utvecklingen. Med andra barnet är det tvärtom....

    Nej, nu får jag lösa av Patrik som försöker trösta en skrikande kolik-Vendel...

    Kram på er!

  • Jenny 28

    Förlåt, glömde ju dig Angelica- vilka jättefina SB-bilder! Och vad fin sviten verkar ha varit, med fina fönster och möbler. Undrar också vem som tagit bilderna..?

    Kram igen!

  • millou

    Hej hej

    Jättefina bilder Angelica, tack för att jag fick kika. Jag gillar din pres-bild och den där du sitter på golvet med en ros allra bäst. Men det var många fina. Du ser avslappnad och fin ut. Vendel blir säkert överlycklig.

    Underbart resonemang av Smilla. Man förstår ju att hon blev förskräckt över att även hon skulle få skägg...

    Jenny: Våra flyttplaner ligger där under ytan hela tiden och jag luskammar Hemnet efter intressanta objekt. MEN jag orkar nog inte med en ny försäljningsrunda än. Usch vad jobbigt det var.
    Först behöver jag lägga kraft på att hitta ett nytt jobb.

    Kram på er alla.

  • Smurf Mamman

    hej hej

    blir så trött på FL... satt och skrev ett lååångt inlägg häromdagen så blipp... var jag på start sidan utan att ha rört en enda knapp... suck...
    Så jag vart sur och vägrade skriva igen

    Tack för kommentarer om fotona! Är jätte nöjd själv ska bli så kul att ge honom dem.
    Det är vår bröllops fotograf som har fotat oss. Vi har alla samma fotograf till våra bröllops dagar!
    Han har inte SB på sin sida, men vi frågade honom om det var ngt han gör, och han sa, har fotat modeller i underkläder så det ska väl gå lika bra med er
    O visst blev det bra

    Maria så du blir utan jobb tråkigt, var vad vill du jobba??

    Hur går det med Vendels mage Jenny, jag kan få numret till hon som ger akupunktur i stenungsund. Wilhelms kusin hade kolik i tarmarna och blev fri från sina problem på ca 3 sessioner!

    Tulpan låter gott med cola och choklad boll

    lite beroende på vad ni väljer för dag att träffas i slottis så kanske Wilhelm och jag kan följa med, jag jobbar i dags läget må tis  o tors.

    Katarina vilken underbar kommentar de är för goa med allt de säger!!

    ja vad gäller bröllop här så är det väldigt under kontroll och inte så mkt att fixa med, det är väl spriten kvar... beroende på hur euron ligger om vi tar det i tyskland eller om vi handlar på systemet och kan retunera oöppnat... el ev Danmark..

    Nu på lördag är det bröllop igen... denna gången är jag dessutom tärna ....
    Sen veckan efter det så ska vi hämta ut våra ringar, ska bli så kul att se dem

    Började min 50% idag... att det är så stor skillnad på att göra 3.75h mot 5h .... helt färdig... hoppas jag klarar det nu bara, vill så gärna!!

    Nu vil Smurfen gosa i soffan

    kram på er

  • Fröken Drutten

    Hej svejs!

    Kul att träffa på dig idag Millou! Hittade du någon klänning? Jag gick till Twist & tango, det var väl den du menade? Jag hittade iaf en ursöt klänning där i lite 50-talsstuk och fick hänga undan den. Men nu har jag provat min klänning här hemma och den satt faktiskt rätt så bra. Så jag snålar lite och struntar i den söta klänningen jag såg idag.

    Jättefina bilder Angelica! Mina absoluta favorit är ju den när du sitter på golvet med en ros i handen. Alla ska visst på bröllop på lördag. Vi ska på bröllop i Varberg och Maria skulle också på bröllop i helgen {#lang_emotions_smile}Jenny; Hur går det med Vendels kolikskrik? Börjar det lugna ner sig eller är det lika jobbigt?

    Tulpan; Chokladboll och kebab, vad gott! Man måste få synda ibland {#lang_emotions_wink}Lina; Hur gick det för barnen den där dagen när det haglade? Blev de helt dyblöta?

    LL; Har ni fullt upp? Det var ett tag sen man hörde från dig.

    Caroline; Vinkvink...

    Vad kul att vi är ett gäng som vill ses i Slottis föräldrarlediga eller jobblediga! Vad sägs om nästa fredag om vädret ser ut att bli hyfsat? Man kanske kan besöka barnens zoo tex och luncha/fika/picknicka.

    Kram kram

  • Mizty

    Hej på er alla!!

    Jag lever

    Underbara kommentarer ungara kommer med! Ibland kan man ju inte hålla sig för skratt

    Angelica - Jag kikar gärna på bilderna jag med!

    Millou - Hoppas verkligen det löser sig med jobb

    Jag ses gärna oxå!!!! Jag kan se om jag kan få ledigt en dag eller halvdag. Det var någon som gav nästa fredag som förslag, jag måste bara veta i tid så vi kan ändra schemat.

    Jenny - Tycker absolut ni ska prova akupunktur. Känner flera som provat med väldigt goda resultat. Vad tråkigt att ni aldrig blir med hus, håller tummarna för att det går vägen snart!!

    Massor av kramar till alla!!

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!