• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Tulpan78

    Hejsan

    För mig passar fredag jättebra. Vilka är det som kan? Hade verkligen varit roligt om många kan. Superkul om du kan ta ledigt caroline. Blir det tajt med tid för att ta ledigt nu? Isåfall kan vi kanske flytta på det en vecka.

    Här hemma försvinner verkligen dagarna känns det som. Olle börjar att vara med mer och har nu fått lite rutiner. Skönt! De första riktiga leende börjar komma nu och man smälter ju verkligen. Blir ju glad i hela kroppen när man kommer och ska ta upp honom och man möts av ett ljuvligt leende. Nätterna blir också bättre och bättre. Han brukar nu sova minst fem timmar mellan han ska äta, sedan äter han och somnar om med en gång. Hoppas att det håller i sig. Jesper har även gett honom flaskka någon natt och då har jag fått sova läänge!!

    Underbara kommentarer av Smilla! De är ju så härliga nu. Gisses vad de har mycket att fråga om.

    Nu ska jag passa på att baka lite med Albin när Olle sover.

    Kram

  • Mizty

    Jag kan vara ledig nästa fredag om det blir något då! Bara det bestäms hyfsat snart...

    Tulpan - Skönt att få lite rutiner Det är SÅ värmande när man möts av ett leende när dom är så små *avis*

    Kram på er

  • Fröken Drutten

    Skriver snabbt här. Jag förslog nästa fredag för att jag tolkade det som att alla som uttalat sig om att ses faktiskt kan på fredagar inkl mig själv. Jenny kunde de flesta dagar, Tulpan kan, jag tror inte Angelcia jobbade den dagen och Caroline kan ta ledigt. Så om ingen säger ifrån om den dagen tycker jag vi kör på det. Vi får höras om tid. Vore kul om LL och Millou också kan haka på!

    Jag har en vansinnigt arg bebis här så jag måste sluta...

  • LadyLee

    Hoppla, nu är det nog dax för mig att göra ett litet avtryck...var ju ett tag sedan sist. Vi har varit iväg i Mariestad/Eskilstuna och det blev nästan en vecka totalt.

    Jag missar säkert en massa saker nu när det var så länge sen jag skrev. Här är iallafall allt bra, ja barnen är förkylda igen. Men Wilma har äntligen börjat återhämta sig på sin nedåtgående viktkurva, sist hade hon bara gått upp 20g på en månad...men nu hade hon nästan gått upp ett halvt kilo senaste månaden. Känns bra, vi har ju fortfarande problem med maten här. Men efter att ha trugat gröt _varje_ dag senaste månaden gapade hon äntligen på egen hand imorse Visserligen bara tre tuggor men ändå! Nu tar hon sig fram för egen maskin också, hasar sig fram.

    Jag tror jag ska försöka komma nästa fredag också. Det är min födelsedag så eg skulle vi ha fixat en del hemma men jag tror vi hinner det med.

    Hur har alla haft det på bröllopen? Vi ska på ett i september, och planerar barnfritt dygn på...längtar!

    Katarina - har skrattat gott åt Smillas sköna kommentar, helt logiskt i ett barns ögon. Hur går det därhemma med slutspurten på övervåningen? Vi jobbar knappt nåt i trädgården, fast vi har allt en hel del saker att göra.

    Tulpan - vad skönt att ni börjar komma in i lite rutiner och att han sover gott. Låter underbart att han tar flaskan också så du kan sova lite längre om det skulle behövas. Här ska vi snart börja vänja bort något nattmål eftersom hon ökat bra i vikt. Tror faktiskt inte hon är speciellt hungrig utan det har bara blivit en vana att somna om så. Mysigt med de där första leendena och responsen!! Kan inte fatta hur fort tiden går.

    Jenny - jag har också hört flera som har blivit hjälpta av akupunktur. Bla en kompis i Sthlm, han skrek nästintill hela tiden men på bara tre behandlingar var han bra! (hur det nu funkar men... ) Jag hoppas att ni har lite krafter kvar, och att det snart blir bättre!

    Angelica - håller tummarna för att det kommer gå bra att gå upp i tid nu, förstår att det är skillnad! Spännande att med ringarna, skönt att allt är under kontroll. Vi köpte alkoholen i Tyskland, var ju väldigt mycket billigare...men vi har fortfarande sprit kvar Blev att man plockade på sig MÄNGDER istället.

    Lina - blä för mensen, den kan man gott vara utan! Jag har inte fått tillbaka min än, men det är nog på gång inom närmaste tiden. Ska bli "spännade" att se hur det funkar med spiralen. Jobbigt att han kryper, det är ju så skönt när de är där man lämnar dem. Wilma hasar sig fram nu, inte heller alltför fort men det finns ju oftast massa småsaker inom räckhåll ändå...och det är otroligt vad lååånga armar de kan få när de verkligen vill ha nåt!

    åh igår hade vi premiär med båten för hela familjen, annars är det bara G som varit ute själv. Var jättemysigt med lite picknick i båten.

    Millou - vad tråkigt om du skulle bli av med jobbet, fast jag är övertygad om att du snart hittar något annat...så det finns någon mening i det! Håller tummarna för dig. Flyttplanerna pendlar...vi renoverar om vi skulle hitta nåt bra objekt fast högst på listan står bygga nytt. Men precis där vi vill bo finns inte så mycket ledigt. Jag vill bara ha ett ställe där jag känner att jag bor på obestämd tid. Tycker det är jobbigt att känna att "vi fiar inget här, vi ska ju ändå flytta"...för flytten kan ju dröja ngr månader eller mångamånga år. Hur går det hemma hos er? Förstår att man inte orkar med en säljsväng till än...*pust*

    Caroline - hur är det med dig och familjen? Var längesen man hörde något om hur ni har det

    Hm jag är inte helt förtjust i snabblänken högst upp till höger i trådarna nu för tiden..."dela på Facebook" osv. Måste allt synas på nätet? Synd att man inte kan ha skyddade eller dedikerade trådar eller diskussionsgrupper. Tycker FL borde ha en klubbfunktion för just sådana här typer av trådar, där man kan välja medlemmar.

    Nu protesterar Wilma HÖGLJUTT!! Hon är så mån om att ha någon inom synhåll, ibland räcker det att man böjer sig utom hennes synfält för att det ska framkalla massiva gråtattacker.

    Trevlig helg alla!

  • Lina S


    Här kommer en krypandes liten fis
    Hinner (läs orkar) inte skriva mer nu!
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    På tors åker vi till barcelona så nu packar vi för fullt!
    Steve tror att vi ska ha en resväska till hela familjen, haha vilket skämt. Minst 2plus  en rullväska (typ flygvärdinneväska) säger jag.

    Idag har jag och Elliot varit på loppis här i Viken.
    För 84 kr fick vi 2 hjälmar (en cykel och en skatehjälm) en leksakspistol, ett svärd, en riddarbrynja, en stor vattenpistol, ett spel, 3 leksaker till Sam, ett par rollerblades till Elliot (lite stora än dock), ett par solglasögon till E, 3 böcker(var av en stor fin bok om rymden), en leksakskamera och en stor leksaksmilitärbil
    Fast vattenpistolen fungerar inte tyvärr så den får vi slänga, tur den bara kostade 5 kr! Som hittat!

    Sam kryper som en liten galning nu så nu har vi inte en lugn stund här hemma. Jag tycker att det är skitjobbigt, önskar att han vore lika sen som Elliot va istället. Ställer sig gör han också.



    Här tror han nog att han är en hund leksak i munnen.JPG


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • LadyLee

    Vad festlig han ser ut Lina...visst blev livet en dimension jobbigare nu!! Wilma kryper inte men hasar sig fram till att hon är intresserad av. Man märker av att man glömt lite hur det var, vet inte hur många saker hon dragit ner eller fått tag i, som inte är lämpliga...och ALLT stoppas ju i munnen.

    Katarina - idag var jag kring dina hemtrakter, ja eller nästan. Gjorde en impulsutflykt till Skroten i Kinna för att köpa lite tyg. Ska sy två Snövitsklänningar till Julias dagisfest. Tog en reklambroshyr över Marks kommun och jag måste säga, vilket trevlig kommun det verkar vara. Och att åka genom naturen är ju en ren fröjd!!

  • Jenny 28

    Jag har fått en ny bebis!!!
    Vi har gett Vendel akupunktur sedan i fredags, alltså fyra tillfällen hitintills, och det är HELT otroligt vilken skillnad det är! Jag kan knappt tro det själv, redan efter första tillfället märkte vi en förbättring, men då var vi skeptiska fortfarande och tänkte att det kan ju vara en tillfällighet. Men sen har det bara blivit bättre och bättre för varje dag, och idag var första dagen som han inte haft ett enda hysteriskt anfall på hela dagen. Jag fick dessutom ett antal leenden idag för första gången, så nu är jag helt salig. Hoppas, hoppas att detta håller i sig nu, jag vågar knappt tro det...

    Dessutom har jag ytterligare en glädjande nyhet att berätta; vi har köpt hus!!! Nja, eller nästan iallafall. Kontraktet är påskrivet, handpenningen ska in på onsdag och besiktningen är på fredag. Men om det inte framkommer något oväntat på fredag så är det klart.
    Och gissa var vi ska bo då? Jo, i Onsala! Kan meddela att Patrik är mer än nöjd över att ha fått sin vilja igenom (det hör ju inte till vanligheterna... ). Så nu blir vi nästan grannar LL!
    Det blev till slut ett parhus på 108 kvm med 400 kvm tomt. Inte stort med andra ord, men det är iallafall väldigt bra planerat. Vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum på nedre plan samt två sovrum och toalett på övre plan. Tomt på baksidan i söderläge med altan som delvis är under tak. Och, ett riktigt plus i mina ögon, ett plommonträd. Carport och isolerat förråd. Byggt -90, så det är såpass fräscht att vi inte måste renovera något förutom lite nya golv och tapeter.
    Det känns jätteskönt att äntligen ha kommit till ett avslut efter säkert över 100 visningar i ca 4 års tid. Sen är väl glädjen iofs blandade med lite ångest också över avståndet till Göteborg, men nu får jag helt enkelt ge det en chans och hoppas att jag vänjer mig och istället kan fokusera på fördelarna med området som ju är otroligt barnvänligt. Gångväg till förskola och skola, ja ni vet ju från LL hur det är där ute.
    Det bästa av allt är faktiskt att vi inte skuldsatt oss så mycket som vi hade kunnat göra. Ca 2.2 miljoner får vi lån på, så det blir en riktigt bra boendekostnad. Skönt att känna att det fortfarande kommer finnas möjlighet till semesterresor och shopping ibland.

    Vilken tid hade ni tänkt träffas på fredag...? Antagligen missar jag nog er, eftersom besiktningen är från kl 12 och ca 3 timmar framåt. Synd, men det kommer väl fler tillfällen hoppas jag.

    Vilka fynd du gjorde på loppisen Lina! Härligt med Barcelona, där är väl högsommar nu?!

    LL, vad skönt att det börjar gå bättre med Wilmas mat nu och att hon vänder uppåt i vikt. Hur länge hade du tänkt vara mammaledig? Vi har inflyttning i huset den 1:a oktober, vore ju roligt om vi är hemma några månader samtidigt och kan träffas! Hur går det med era husplaner, några nya tomter på gång? Jag har redan planerat för vårt nästa drag i huskarriären, drömmer också om att hitta en tomt om några år och bygga nytt o större när det börjar kännas trångt.

    Angelica: Nu närmar sig dagen D med stormsteg! Vad spännande! Angående din fråga för länge sen, jag åt mina SSRI-tabletter under hela graviditeten och fortsätter även nu under amningen. Enligt alla studier som är gjorda så ska det inte ge några men/skador, och Vendel är ju frisk och fin vad vi vet och växer som han ska.

    Hoppas att alla ni andra har det bra!

    Kram

  • Jenny 28

    Förresten, Katarina, var det inte du som hade varit på Twist & Tango nyligen och nästan köpte en klänning där? Kan tipsa dig, och er andra också såklart, att Twist & Tango har utförsäljning på Kastellgatan i Gbg fr.o.m. torsdag kl 07 t.o.m. söndag denna veckan. Brukar vara riktigt bra priser, oftast strax under halva priset. Det brukar vara kollektionsprover, så en del finns ute i butik nu. Kanske din klänning finns där med lite tur Katarina??

  • Lina S

    Vilka härliga nyheter Jenny!!!
    Både Vendels lilla mage och huset, GRATTIS!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!