• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Smurf Mamman


    En liten vår bild på SMurfen, han har plockat blommor till Pappas mormor Stina!

    Härliga bilder Lina!!
    komentaren är bara för underbar, vilka grejer de kommer på!!!
    Wilhelm är väldigt envis och ger sig inte i första taget... han hade haft en dag full av diskussiner med sin fröken Malin, så när jag hmtade honom berättade hon om dagen, och sa till honom, -Wilhelm vem har duu blivit så envis av.. Han tittade på mig o  sa mamma så klart vad säga och göra, det är så sant asg

    Grattis Katarina till vikt nedgången Tjohooooo

    Jag ska gå ner tänkte jag...
    Medicin gjjorde att jag ökade i vikt... bläää utan att äta mer så segt...
    Klänningen sitter som en smäck så den behöver jag inte bry mig om... men sen vill jag ha en juste inskrivnings vikt denna gången när det är dags...
    Så jag ska väl ta tag i mitt liv

    bröllop varje helg nu i maj... ännu en vigsel i lördags... en nästa lördag och sen så är det sista vigseln i maj... och då är hela Bridezilla gänget tärnor.... Kul!!!

    Om ngn vill se lite av mina SB bilder så hojjta så kan jag maila er!! Vill inte lägga upp här, inte att det är "farliga" el så men nja, känns så där.... alla i adressboken behöver inte se dem...

    Ska till Dr im och se om jag ev ska gå upp till 50% av mina 75% from nästa vecka... Känns som om det kan vara ok faktiskt!

    kram
  • Lina S

    Söt bild på smurfen angelica. Jag vill gäärna se dina bilder


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Smurf Mamman
    LadyLee skrev 2009-05-11 17:55:37 följande:
    Jag med Angelica
    Lina S skrev 2009-05-11 13:44:47 följande:
    Söt bild på smurfen angelica. Jag vill gäärna se dina bilder
    har ni samma mail som ni alltid har haft?!
  • Jenny 28

    Vilka fina bilder på era killar!

    Jag vill också se Angelica!

    Här hemma flyter dagarna ihop... Vendel har vääääldigt känslig mage, så vi har haft en del kvällar med vad som måste betecknas som kvällskolik dvs oavbrutet skrik i typ tre timmar utan att något hjälper. Igår var den första lugna kvällen på flera dagar, då hade jag i princip bara ätit havregrynsgröt och smörgås med skinka. Han reagerar på ALLT känns det som, från mjölk till jordgubbar och sånt som är känt gasbildande. Patrik tycker jag ska sluta amma och gå över till mjölkfri ersättning, men jag är kluven... Samtidigt så mår ju inte jag direkt bättre av att knappt få i mig någon mat.

    Men när lillkillen är nöjd så är han ljuvlig! Försöker verkligen att njuta av de stunderna och gosa med honom så mycket det bara går. Känns lite vemodigt att tänka att det här antagligen är sista gången som jag har en liten bebis. Patrik är helt bestämd på att han inte vill ha fler. Jag vill väl inte riktigt stänga dörren ännu, saknar fortfarande den lilla flickan som jag inte fick.

    Om det är någon som har tid och lust att komma o hälsa på någon dag så är ni hjärtligt välkomna!

    Hur går det för er därhemma Maria T?

    Hur går det med bilderna Katarina? Är så nyfiken på resultatet! Fast känn ingen press, det är verkligen ingen brådska egentligen. Förstår att det är fullt upp med huset och trädgården.

    Vi har precis hoppat av en budgivning idag. Ett radhus i Billdal som gått upp en halv miljon från utgångsbudet till 3.2. Vi var med upp till 3.1. Och tidigare i veckan trodde vi verkligen att vi skulle köpa det, tänkte att det vi var beredda att lägga skulle räcka, men folk är verkligen helt galna i budgivningarna nu. Så surt, känns som att det aldrig blir vår tur trots att vi budar på friskt nu. Vill så himla gärna flytta... Fast å andra sidan är det ganska bekvämt här i Linné nu när Vendel är liten, det är ju supernära till Melvins dagis, till mataffär o kommunikationer, jag försöker tänka på det positiva.

    Kram till er alla!

  • Smurf Mamman

    LL, Lina och Jenny ni har mail!!

    Jenny jobbigt med kännslig mage förstår att du är kluven till att sluta amma.. hoppas du kommer fram till ngt som både du och Vendel mår bra av!
    Funderar lite, åt du mediciner när du var gravid?
    Jag kommer att få göra det nästa gång, absolut inga problem enligt min psykiater, men jag funderar lite på BM´s åsikter om det, vet att de var väldigt frågvisa sist när jag inte ens åt men hade ätit...

  • Lina S

    Angelica - superfina bilder verkligen, Vendel kommer att bli lycklig. Gillar speciellt din presbild och bilden när du är/ser naken ut på golvet och några till som jag inte kommer på just nu.

    Jobbigt med kvällskolik Jenny, det hade Sam också. Men det berodde inte på vad jag åt. Fast jag vet inte om han skrek i tre timmar, men upp till 2 kunde det i alla fall vara. Klen tröst just nu är att det går över, vips så har det gått några månader innan man har hunnit blinka...

    Synd med huset, men som du säger, ganska skönt när man är mammaledig att vara nära stan, gå och shoppa osv. Det saknar jag lite, visst kan jag ta bilen till stan men det blir lite mer projekt och sen ska man alltid skynda hem till två när man ska hämta Elliot.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • millou

    Hej hej.

    Usch jag får så dåligt samvete för att jag skriver så sällan. Jag är inne och läser ganska ofta men det kan kännas som man missat att kommentera så mycket att man inte vet var man ska börja. Då slutar det alltid med att jag tänker att jag ska skriva sen, ikväll, eller i morgon...

    Nåja:
    Finfina bilder på era godingar. Det är tur att man får se kort på dom ibland så man hänger med lite.

    Lina: Ja, jösses vad kul det är ibland när dom pratar. Jag skrattade gott åt Elliots rumpresonemang.
    Fille har fastnat i tonårsuttryck som. "Den bilen är aaaaascool" eller "Hallåååå, Mamma! Kolla rå!"

    Jenny: Dubbelblä för ont i magen och hutlösa budgivningar. Fasen vad jobbigt att inte våga äta något av rädsla för Vendels mage. Märker ni att han reagerar på viss mat på något annat sätt än att han skriker? Kan dom bli prickiga eller nåt? Det måste ju vara helt hopplöst att gissa sig fram. Jag hoppas ni hittar rätt hus snart.

    Angelica: Nu springer tiden iväg. Snart står du brud. Börjar du bli nervös? Jag är naturligtvis nyfiken på bilderna om du har lust att visa. Vem var det som tog dom?

    LL: Hur går det med era husplaner? Det känns som ni pendlat lite mellan att bygga nytt och köpa något "begagnat". Fiffigt att låta Julia hjälpa till med att hindra Wilma från att stoppa småsaker i munnen. Jag förstår att det är ett orosmoment annars, man har ju en hel del pryttlar på golvet med en 3-åring i hemmet.

    Katarina: Vad är det för konstiga ROT-regler? Då förstår jag att Christer håller på att gå in i väggen. Vad har ni kvar att göra i trädgården? Ni sådde/la väl gräsmatta förra året iaf? Jag har för mig att ni vattnade i regn eller blandar jag ihop det?Ska det bli häck och sånt i år kanske? Spännande.

    Tulpan: Vi kommer gärna på grillning fram över. Nyfiken som man är vill man ju gärna se huset. Det låter som ni har en skön tillvaro hemma. Hur tycker Jesper det går att pendla? Jag som har klagat så över mitt tågresande ska ju snart sluta i Uddevalla och risken är ganska stor att jag blir arbetslös. Då lär jag väl längta tillbaka till de ljuva tågresorna.

    Caroline: Hur har du det nu för tiden? Du är nog mer osynlig än jag här inne. Hoppas ni mår bra alla tre iaf.

    Jag sitter här och kollar på Eurovisionssemifinalen. Jag gillar verkligen inte Sveriges bidrag... Blä!

    Kram kram på er alla!

Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!