• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Lina S

    LL - var inne och kikade på dina bilder. Jag tycker inte att flickorna är så lika, eller  har jag fel? Svårt att se på kort.
    Wilma har inte så mycket hår, hade Julia så "lite" också vid den åldern? Jag kommer inte ihåg. Med tanke på att hon har så jättemycket långt hår nu menar jag.

    Angelica - hoppas det går bra för er med rådgivningen. Fattar inte riktigt bara om du vill att ni ska bli ett fungerande par igen el om du vill satsa på det andra. Du verkar nykär om man ser till facebookkomentarerna? Men huvudsaken är ju att du mår bra. Skönt att W mår bra.

    Katarina - ja jag åkte själv. Det var rätt tufft att ha båda barnen själv men ändå skönt att få komma ifrån varandra lite, vi är ju aldrig det.

    Sur jag blir De har ju gjort reklam på TV nu att roomservice söker nya objekt, så jag har sprungit runt och fotat lite som jag skulle vilja ha fixat. Sen läser jag på hemsidan att det ska vara objekt i stockholmstrakten. Åhh säg det på tv då...

    Idag får jag besök av en gammal kompis som jag inte  har sett på tre år, hon bor i stockholm nu. Hon har träffat Elliot en gång när han var några månader bara. Aldrig Sam. Jag har träffat hennes äldsta några gånger men hennes yngsta dotter har jag aldrig sett, hon är 2 år. Ska bli skoj

    Jag är lycklig för mamma är hemma igen från kroatzien och hon är ledig längen nu (också lärare) och kan hjälpa mig mycket med barnen

    Så här kan en tom resesäng som jag brukar ha i trädgården till Sam förvandlas på ett par sekunder när Elliot är i farten

    Och en bild på min lille kötbulle


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    LL - jag glömde ju att skriva att hon var jättesöt Wilma. Och jag menade absolut inte att det var något fel med att hon hade lite hår, eller inte lite utan normalt, men jag hade för mig att julia hade så mycket.
    jaja du fattar vad jag menar


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • LadyLee

    Ah vad smart, har du haft Sam i resesängen och leka när ni är ute på tomten? Eller har han sovit i den? Oj vad Elliot kunde åstadkomma mycket på lite tid Gah så tråkigt det är att städa upp efter dem.
    Skönt att mammahjälpen är hemma igen, vi längtar massor tills vi ska få besök av någon släkting och då kunna göra lite saker på egen hand. Är förtillfället lite trött 2-barnsmamma. Julia har öroninflammation och Wilma kör på i samma sovstil (måste snart bli ändring för om bara 2 mån ska vi lämna henne hela natten när vi ska iväg på bröllop). Och äter minimalt gör hon ju också, väger bara 7,6 kilo...nästan 1,7 kilo mindre än Julia gjorde.

    Nej jag tycker inte de är speciellt lika, precis som du säger har ju Wilma NOLL hår...Julia hade ju en hel del. Men även i temprament och sätt är de inte heller speciellt lika. Ska se om jag kan hitta någon bild där båda är ganska jämngamla så man kan jämföra. Och tanken att du inte skulle tycka hon var söt slog mig aldrig, för vi tycker ju själva hon är värsta charmtrollet

    Kul med lite besök Jag ska ge mig iväg med båda barnen till mataffären, men Julia protesterar redan och vill vara hemma *suck* tålamodtålamodtålamod...

  • Lina S

    Han har lekt i resesängen Som en hage. Fattar inte varför man tog bort hagen, det är ju världens smartaste grej, skulle vilja ha en...
    Klart hon är ett charmtroll

    7,6 kilo!!!! Sam väger över 12


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Fröken Drutten

    Hej hej!

    Vad kul att läsa lite här i tråden

    Gud så smart med resesängen Lina! Jag har också tänkt att jag skulle valat ha en hage till Alice. Måste upp och hämta resesängen, för även om den inte är så stor så är det ju bättre än ingenting. Så söt han är Sam! Roomservice hade varit häftigt. Trist att de begränsar sig till Stockholm. Fast det är väl rätt svårt att komma med antar jag. Vi sökte till Söderläge när vi skulle flytta in i huset. Men vi hörde aldrig ifrån dom.

    LL; Jag har också sett bilderna på barnen på Fb. De är så fina så! Jag håller med om att Wilma och Julia inte är så lika. Fast någon av bilderna som jag tog på Wilma är det Julia upp i dagen. Jobbigt med öroninflamationen! Hoppas ni får bukt med Wilmas sömn snart!

    Har alla semster nu? Christer ska jobba i tre veckor till, men sen så. Det känns dock som att semestern har börjat på sätt och vis, för nu slipper Christer gå upp på övervåningen varje ledig stund. Golvet är lagt och badrumsmattan och så har vi elektrisitet. Övervåningen är ju inte klar för det, för vi har valt att sätta in elektrisiteten innan vi har spacklat klart och tapetserat (då ROT-avdraget slutade gälla 1a juli). Men nu kan vi skita i övervåningen ett tag och istället hinna umgås och fixa med trädgård mm.

    Dessutom läggs det plattor runt huset nu. De började i torsdags och blir ev. klara idag. Det känns som att vara med i ett tv-program där man blir chockad över hur snabbt de kan fixa iordning från total misär till tip-top på noll-tid. Så skönt att slippa leva med makadam runt huset.

    Ego-inlägg blev det visst.

    Kram kram

  • millou

    Hej hej

    LL: Jag har också kollat på bilderna och dom är verkligen superfina båda tjejerna. Även jag tänkte på att dom inte var så lika men jag tänkte på att W verkar väldigt lik G. Stämmer det? Lika lite hår iaf.

    Ja det där med hage är inte så dumt. Några förankrade kompostgaller kanske kan funka...

    Katarina: Det måste kännas skönt att släppa stressen med övervåningen ett tag. Som C har kämpat med den kan jag förstå att det känns som en minisemester varje helg nu. Skönt att få fixat och att fixa i trädgården istället. Jag är avundsjuk!

    Lina: Strongt att åka iväg på egen hand. Heja dig!
    Jag skulle också vilja ha en förälder som kunde rycka in lite som barnvakt just nu. Jag och P skulle vilja ha lite längre egentid tillsammans. Tjejerna är guld värda som barnvakter men man känner ändå att man är stand by hela tiden, om ni förstår vad jag menar. Vi har iaf bokat in en hotellnatt i Varberg om några veckor. Då ska Elin och hennes kille vara hemma med F (Amanda är på dansläger.) medans vi gottar oss på Asia SPA och bara relaxar tillsammans.

    Just nu är jag i stan med alla barnen. Tjejerna vägrar vara på landet iom att dom varit hos sin pappa i två veckor plus att vi åker till Öregrund i två veckor snart. P är kvar på landet och snickrar sånt som är svårt att göra när vi är där allihop. Jag längtar dit men det är ändå skönt att ha alla barnen hemma så jag är glad ändå.

    Kram på er

  • Tulpan78

    Hejsan

    LL och Lina, superfina kort på era godingar! Så kul att få se ltie kort när man träffas så sällan. ja, alldeles för sällan... Jag ska försöka lägga in lite kort på Olle lite senare med.

    Vilka goa lår Sam har på kortet. Olle har också mysiga veck på låren och armarna. det hade aldrig Albin.
    Wilma verkar vara en riktig solstråle Förstår dock att det är jobbigt med maten och sömnen. Har ni hittat någonting som hon gillar lite extra? Jag hörde när Albin åt dåligt att mamman skulle lämna huset vid maten och att pappan skulle sköta det, men jag vet inte om det hjälper...

    Angelica, hur var det på samtelet? Kände ni att ni har hittat en bra "person"?

    Duktiga Christer! Vad ni har slitet mycket med det huset!

    Millou, gissar att det är mysigt att få ha alla barnen samlade nu!

    Idag har vi varit i Skärhamn på Tjörn en runda. Kollat lite på båtar och ätit glass. Mysigt. Jesper är ju hemma på måndagarna också så det gäller att ta vara på tiden tillsammans. Igår var jag inne i stan hela dagen. Så kul! Olle var med mig och sedan träffade jag mamma och syster där inne. Var evigheter sedan jag var där sist. Shoppade två par byxor och en tröja, sedan fick jag en fin tunika av mamma när jag blev för snål för att köpa den själv Lyckades faktiskt att inte handla något till Olle eller Albin.

    Hur blir det med en liten utgång till sommaren. Ska vi planera något??

    Nu ska jag gosa med Olle!

    Kram

  • Lina S

    Va fin han är Maria {#lang_emotions_heart} jättesöt!
    Nu ser jag att han är skitlik Albin, såg inte det innan.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!