• Lina S

    Skitungarnas fortsättning!

    Skitungarnas fortsättning!


    Här hänger 8 härliga skitungar, 5 bebisar och så deras mammor såklart
    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!
  • Jenny 28

    Tack Lina!
    Ja, just nu känns faktiskt livet ganska härligt. Får verkligen passa på att njuta nu och hoppas att lyckan varar lääänge.

  • Fröken Drutten

    Åh så skönt med Vendels mage!!!! Hoppas verkligen det är ihållande! Tänk att det verkligen funkar ändå med akupunktur. Och jättegrattis till husköp! Ja det var verkligen eran tur, så som ni har letat!

    Klockan är mycket och jag ska nanna. Tänkte bara höra om fredag, ska vi ses då tro? Har du tagit ledigt Caroline? Vill du haka på trots att du fyller åt Maria? Kan ni, Tulpan och Angelica? Synd att inte du kan då Jenny, men som du säger blir det ju fler gånger. Millou, du råkar inte vara ledig? Jag och flickorna har iaf inget annat för oss utan skulle mycket väl kunna tänka oss att hänga med er ett par timmar. Typ lunch och framåt kanske? Skriv gärna om ni kan så man vet...

  • Mizty

    God Morgon!

    GRATTIS JENNY & PATRIK till en harmonisk son & till ert hus!!!!! Vad glad jag blir för er skull

    Jag är ledig på fredag så jag ses mer än gärna! Kan när som helst... Bestäm tid ni som har småttingar.

    Lina - Underbara bilder Härligt med Barcelona, sotis... jag?! Nänä Vilka otroliga fynd på loppisen Får nog oxå gå på loppis.

    Vi har stor sorg på jobbet! Kollegans man gick bort i helgen {#lang_emotions_cry} Precis fyllda 51 år. En infarkt i sömnen, många mil hemmifrån. Lämnar fru på 49 år, en dotter på 27 & en son på 22. Fy vad orättvist livet är!! Blir en oerhört jobbig begravning. Jag är SÅ ledsen för deras skull.

    Nästa helg ska vi på bröllop, måste ha något att sätta på mig... Ut & leta!

    Vink, vink alla & kramizar

  • Tulpan78

    Vad skönt att akupunkturen fungerar!! Skönt för Vendel att slippa ha ont och skönt för er att han mår bra och ni kan ha lite lugnare kvällar.
    Grattis igen till huset

    Jag träffas gärna på fredag! Var ju evigheter sedan sist. Kan vi inte träffas på Plikta och sedan gå därifrån. Brukar ju vara svårt att kanske komma precis i tid och då har ju barnen något att sysselsätta sig med under tiden. Vid 12.00, skulle det passa? Det verkar iallafall nu som att det blir fint väder.

    Vilken goding du har, Lina! Vad tiden går fort! Tycker inte att det var längesedan han föddes. Barcelona... Jag drömmer....

    Idag har vi inte gjort så mycket. Skönt! Eller vi har lekt lite med grannen och bakat, men inte haft några större projekt.

  • Fröken Drutten

    Hej och hå!

    Bra idé med att ses vid Plikta! Ska vi ha lunch-picknick kanske? Enklast är väl att alla tar med sin egen mat i så fall. Jag kan ta med mig en termos med kaffe. Det räcker kanske att nån mer gör det också. Säg vad ni tycker... eller om ni tycker vi ska ha knytis eller kanske hellre vill äta på café?

    Jag skulle kunna tänka mig att ses lite tidigare ifs. Typ redan vid 11 eller 11:30, det blir så sent med lunchen annars. Men det funkar med 12 också...

    Tulpan; Du är så duktig med att baka! Tycker att du jämt skriver att du ska baka. Här bakas det minsann inte ofta. Jag blir faktiskt lite avis {#lang_emotions_smile}LL; Vad roligt att du gillar Marks kommun! Jo men det är fint här faktiskt, fast vi har inte hunnit turista så mycket här i närområdet än. Hoppas det kan bli mer sånt längre fram. Duktiga Wilma som kan hasa sig framåt nu. Alice har inte riktigt kommit på tekniken, även om även hon tar sig framåt lite granna ibland. Men annars är det mest snurr på stället, vilket hon är en mästare på både sittandes och liggande på mage + att hon backar.

    Lina; Vilken kille som redan kan ställa sig upp och krypa runt. Jag ser faktiskt fram mot den tiden, även om jag fattar att man kommer tycka att det är jobbigt då {#lang_emotions_smile} Roligt med Barcelona!

    Caroline; Trist med kollegans man. Det är aldrig roligt när någon man känner dör.

    Oj, nu måste vi dra!

    Kram kram

  • Mizty

    God Morgon!

    Jösses vad det blåser!! Låter som hela huset ska rasa (jobbethuset).

    Mig passar det när som på fredag & det spelar ingen roll för mig om vi äter på Café eller tar med. Plikta blir bra.

    Kramizar

  • Tulpan78

    Jag kan också träffas innan. Först hade jag tänkt att hälsa på på Albins gamla förskola innan, men naturligtvis har de studiedag på fredag.

    Ska vi säga 11 på plikta? Mig spelar det inte heller någon roll om vi har med fika eller fikar där. Men det verkar ju bli fint väder och då är det kanske skönare med att ta med så man kan sitta ute i det fina vädret. Sedan kanske det är smidigare med alla barnvagnar. Då kan ju barnen springa runt och leka medan vi sitter och snackar skit Jag kommer itne ha någon vagn till ALbin så jag kan inte ta en sväng i hela slottsskogen, men en bra bit orkar han gå.

    nu måste jag ta olle...

  • Fröken Drutten

    Hej svejs!

    Men då säger vi 11-snåret imorgon. Kommer man senare är det ju som sagt ingen fara då ungarna kommer vara fullt upptagna med att busa på Plikta. Det ska bli 19° och sol enligt SMHI så då tycker jag att vi kör på picknick. Det blir nog lite mer frihet för både barnen och oss. Ja ha, men då måste man förbereda lite picknick då. Jag och Smilla äter nog pastasallad tror jag.

    LL och Angelica, ni kommer väl också hoppas jag?

    Här sitter vi och väntar på att pappa och hans fru ska dyka upp. Pappa ringde igår-em och sa att de skulle ha vägarna förbi nu vid 10-snåret och undrade om vi var hemma. Jag ringde till förskolan och frågade om det var ok att hon började strax innan lunch. Men nu är kl 11 och de har fortfarande inte dykt upp. Störigt. Så Smilla hinner ju inte ner innan lunch till dagis. Får ringa dit igen. Hoppas de inte blir allt för irriterade.

    Vi ses imorgon!

    Kram!

  • Tulpan78

    Kul, då ses vi imorgon!

    Här blir det också pastasallad. Håller på att koka pastan nu.

    Jag har ingen vagn till Albin, så jag kan inte gå någon lång promenad runt hela slottsskogen imorgon. Men det är väl inte tanken?? Klart vi kan gå till barnens zoo och så, men ingen promenad runt allt.

    Kul att ses imorgon

  • Fröken Drutten
    Caroline och Tulpan och eventuella övriga! Kul det ska bli att ses imorgon och träffa alla barnen. Det var ett tag sen nu. Och det ska bli särskilt kul se nytillkommlingen Olle! 
    Nä men inte behöver vi gå runt hela Slottskogen. Det roliga är ju att träffas och umgås, inte att gå så långt som möjligt. Men barnens Zoo kan ju vara lite kul om vi orkar och hinner. 
    Det blev en hel del kladdkaka över idag när pappa med fru var här. Det räcker nog till alla om man vill ha. Jag tar med den och en full termos med kaffe. 
    Jenny; Bra tips med Twist & Tango. Klänningen jag såg där hade jag ju tänkt ha till bröllopet som var i helgen. Men det är klart, är det bra rabatt och den skulle finnas kvar i min storlek så köper jag nog den gärna ändå. Får se om jag hinner svänga förbi där imorgon. 
    Kram kram
Svar på tråden Skitungarnas fortsättning!