• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • twentyone

    Ryser av eran trångsynthet och fördomsfullhet...och detta ska vara vuxna människor..man blir ju förbannad.

  • wozzgirl

    Nå.. alla är vi olika, nu ska jag lägga ner det här o gå o skura golven.
    Sköt om er.

  • twentyone

    JA! jag accepterar alla sexuella böjelser sålänge det inte SKADAR någon annan.
    Jag tycker det är helt okej att gilla gruppsex, analsex, bögsex, lebbsex, att bli bunden, att bajsa ner sig att bli dominerad, att få dominera, att tända på gamla, unga, smala, tjocka osv.

    Jag tycker ingen har rätt att bedöma vad som är sjukt och vad som är friskt, hjärnan är alldeles för komplicerad för att ngn hobbypyskolog ska förstå sig på den ändå.

    Och nej, jag skulle aldrig lämna min sambo heller om han tände på sådant, jag älskar honom för den han är.

  • twentyone

    Kan tillägga att jag tror det är sådana som dömer som har problem.
    Jag tror ni har ett behov av att hävda er och att ni är rädda för att själva bli "utstötta" och därför går ihop i en grupp mot dom svagare för att bygga upp ert eget självförtroende.
    Så egentligen är det nog ni som ska söka hjälp, tydligt mobbingbeteende tycker jag.

  • k girl

    wozzgirl: Du undrar om man accepterar allt inom det sexuella. Svaret är nej, det gör jag inte.

    Jag accepterar allt som sker mellan två (eller fler) samtyckande vuxna, vad det än kan tänkas vara. Allt annat är ett övergrepp - dit räknar jag exempelvis pedofili, nekrofili och tidelag - och sålunda oacceptabelt i min mening.

  • Felicia6

    Jag håller med twentyone. Så länge det inte skadar någon och att bägge är med på det hela så ser jag inget fel i att dom utövar det heller. och det gäller alla saker som twentyone räknade upp.

    Sen är det en annan sak om jag själv skulle vilja va med om det, eller utöva det. Men det är en stor skillnad på att själv gilla det, och på att ändå respektera andra för deras val.

    Skulle heller inte lämna min sambo om han skulle ha njutning för dessa saker, för jag älskar honom oxå för den han är. Men jag skulle kanske inte vilja delta i allt tillsammans med han, men jag skulle respektera han och acceptera han för det ändå.

  • DaCiss

    Jag tycker man klart har rätt till sin åsikt man rår ju inte för hur man tänker och tycker om saker och ting. Men jag tycker det är stor skillnad på att säga att man inte själv riktigt gillar en grej eller att man inte förstår och att kalla något sjukt och fruktansvärt.

  • Åke Vilse

    Jag har inte läst hela tråden, men:

    Är det vad folk känner att de vill göra och trivs med det så är det helt ok för min del.

    Jag själv vill inte pyssla med något sådant och om maken en dag skulle komma hem och säga sig vilja det så skulle jag bli besviken på mig själv över att jag känner honom så dåligt att jag inte visste om detta i så fall i från början. Jag tror inte i nuläget att jag skulle "ställa upp" på något sådant.
    Men vem vet föräns man är där

  • drömmare3

    okej. jag är all onda.. jag är trådstartaren.
    det är jag som hoppade på "vuxnabebisar".. eller inte personer men hela grejjen.
    jag visste inte vad det var ens och hade aldrig hört om det men tyckte att det såg sjukt ut. jag blev chockad o gjorde inlägget.
    jag ber om ursäkt!!! må alla vara det va de är.. jag hoppas att det är sant va ni säger att det har verkligen inget med pedofili att göra..
    vill ni att jag stänger tråden?

  • DaCiss

    Det är ju din tråd drömmare3. Du får ju själv känna efter hur du vill göra med den. Jag säger bara hur jag själv skulle göra. Jag skulle vilja få den bortplockad helt och hållet för jag skulle inte vilja riskera att jag gjorde någon mer ledsen om jag hade uttryckt mig lite klumpigt eller nått i trådstarten. Eller skriva i trådstarten någon sorts ursäkt och vad jag egentligen ville med tråden eller nått. Det är bara hur jag själv skulle göra.

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?