• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • bennys babe

    Tycker trådstartarens inlägg är så oerhört inskränkta. Den som är utan synd kasta första stenen. Det är allt jag har att säga om det här.

  • k girl

    Jag sitter och har ont i magen, så arg är jag.

    Vem är du trådstartaren att avgöra vad som är sjukligt beteende eller inte, när du inte ens förstår eller har något intresse av att ta reda på vad infantilism eller ageplay går ut på? Blöjor, nappar och leksaker kan exempelvis användas för att markera maktförhållandet mellan en dominant och en undergiven partner. Det kan också handla om en fetisch, det vill säga att ett föremål (i det här fallet en blöja) eller hur ett material känns och låter, är tändande. Det kan handla om en längtan efter att lämna över (den sexuella) kontrollen till någon annan. Ja, det är onormalt i betydelsen att det är icke-normativt. Men det är inte mer eller mindre sjukt än att raka sig mellan benen, ha sex där ingen fortplantning är möjlig, doggy och allt annat tänkbart och otänkbart. Bara mindre accepterat. Och jag skulle bli mycket förvånad om någon infantilist sade att det är mamma-barn-relationen man tänder på. De jag känner gör det inte.

    Om jag känner många? Tja, ett par stycken. Jag är inte infantilist själv, men jag är en deltagare i deras värld. Själv är jag sexuellt undergiven och bland mina 'kinks' finns smisk, våldtäkts- och förnedringslekar. Det innebär naturligtvis inte att jag vill bli slagen, våldtagen eller förnedrad på riktigt (alltså det som inte är SSC - safe, sane och consentual). Glöm aldrig bort att det handlar om ROLLSPEL. Mig veterligen har det inte hänt mig någonting, och min undergivna sida har jag känt till betydligt längre än innan jag kunde känna mig säker på min sexuella identitet.

  • collarGoll

    Nå synes jeg denne tråden har gått alt for langt, og kan like gjerne slettes.

    1. Hva har denne tråden inne på denne siden å gjøre?
    2. For å være en som synes dette er helt forferdelig, så er trådstarteren litt for glad i å kommentere.
    3. Er infantilister pedofile?
    4. Har jeg en forferdelig barndom?

    Først av alt, jeg er ikke en bruker av dette nettstedet. Men følte jeg måtte skaffe meg et brukernavn etter å ha fulgt litt med på denne tråden. Det "drømmare3" driver her og påståer, er at jegmå være så nærme pedofil som det går an, siden jeg er infantilist. Kjære "drømmare3", skaff deg litt INNSIKT i emnet du uttaler deg så bastant om! Det er veldig mange forskjellige infantilister, og det er slett ikke alle som får noe i nærheten av sexuell opphisselse av å iføre seg babyklær! Noen av oss er bare ute etter det "felicia6" skriver, og det er å bli tatt vare på, å bli "ompysslad", og å kjenne tryggheten igjen.
    Hva vi bruker for å spille dette rollespillet kan da alle andre bare hoppe og drite i!!!

    Hvis "drømmare3" synes denne fetishen er så fryktelig forferdelig, ja da synes jeg hun kan slutte med å prate om den, og slutte med å oppsøke sider som dette på nettet... Det var vel ingen som truet deg til å gå inn på denne siden?

    Jeg har vært til psykolog for å finne ut om dette var noe jeg kunne "bli frisk" av, på grunn av andre som "drømmare3" som ble forferdet over fetishen min... Og svaret jeg fikk da var at dette vil regulere seg helt av seg selv, og at jeg ikke trengte å bekymre meg mer for det... Så, NEI, jeg finnes ikke det minste syk, ut i fra ett medisinsk standpunkt.

    Jeg begynner heller å tenke på, tatt "drømmare3" sin store interesse om emnet i betraktning, at hun faktisk savner den gode følelsen selv.. Hvis ikke så ville hun ikke engasjert seg så utrolig mye i emnet.. Kanskje hun prøver å overbevise seg selv om at de følelsene hun har er stygge og forkastelige?? Jeg blander meg ikke i privatlivet til andre, så da vil jeg ha meg frabedt at andre blander seg i mitt privatliv.. "drømmare3" sier hun aksepterer homofile? tør jeg minne om at det ikke er mange ti-år siden homofili var en forbrytelse???

  • Mamma Anna

    Jag tycker det är ok att tända på att klä ut sig i blöjor men när jag kollar på bilderna funderar jag på om det även finns de som tänder på att se vuxna människor i situationer med nappflaska, blöja och pyjamas ´med sexuella anspelningar. För mig är det alldeles för nära barnporrsgränsen för att jag ska kunna vara tolerant. Men jag vet ju inte hur det funkar så om någon som tänder på blöjor (finns säkert ett riktigt ord för det) kan upplysa mig om hur det funkar så vore jag jätteglad.

  • k girl

    MammaAnna: Jo, det finns det. Men det handlar inte heller i det fallet om att man tänder på små barn, utan det handlar om en D/S-relation (dominans/submission). Det är ingen lätt sak att förklara, men det handlar om maktöverlämnande och tillit, respektive kontroll och omhändertagande. Sådana attribut som blöjor och nappflaska - men i andra fall kan det vara ett hundhalsband och koppel till exempel - polariserar rollerna ytterligare och understryker dominans- och underkastelsekänslan.

  • Mamma Anna

    Men kan det inte finnas risker att det finns människor som inte uppfattar skillnaden? om man tänder på att vara dominant till exempel och ökar känslan med attribut som blöja och nappflaska, varför inte tända på att vara dominant och ha sex med ett riktigt barn som inte kan göra motstånd?

  • drömmare3

    MammaAnna: Bra där, klok tjej som ställer frågan!!!

    Det där är just problemet att man gör BEBISEN till en sexuell varelse. o att man leker mammaroll som kan tex. suga av sin bebis...
    Undrar bara vet de här personerna var gränsen går. de kan ju påstå att de vet.. vem skulle erkänna det...

    Jag tycker sex är vackert men blöjor o bebisar har inget med det att göra!!! o kommer aldrig vara i mitt liv.

  • drömmare3

    avslutar gärna diskussionen från min del för jag mår dåligt...

  • Roloc

    Drömmare3...tycker du har all anledning att må dåligt..hoppas bara att det är för att du har dåligt samvete över ditt dömande över andras sexuella fantasier!!!
    Jag fattar heller inte varför du tagit upp ämnet om det stör dig, eller varför du ens är inne på en sån sida om det stör dig.
    Har du själv inga fantasier som kanske andra skulle tycka var "onormala"???
    Har du själv INGA fantasier som du skulle vilja leva ut??
    Och OM du gjorde det...skulle du då vilja att folk dömde dig för det???
    På vilket sätt stör de här människorna dig???
    Nä du...jag tycker du ska hålla dig till det du skrev tidigare i ett inlägg..:"vad folk gör i sina sovrum är deras ensak"....

    SKit i vad andra gör o sluta starta trådar som bara är till för att kränka folk!
    Jag bär själv inte blöjor men jag förstår att folk har olika läggning...det är inget vare sig du eller jag kan ändra på...jag har sett att det finns de som har den fetischen här på FL o jag lider med dem när jag läser din tråd....F*n vad LÅGT att döma ut folk på det viset.

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?