• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • DaCiss

    Jag kan ju även tillägga att jag väldigt gärna skulle uppleva känslan man hade som barn igen. Då man inte ännu visste vad ansvar var, att få känna sig totalt trygg och säker och lycklig. Vem skulle inte vilja uppleva den känslan?

    Jag tänker på detta:

    "jag tror inte att ngn födds till att vilja vara bebis som 30-åring. det har hänt något under utvecklingen varför man måste gå tillbaka till det stadiet. "

    Jag fattar inte varför man skulle anse att det är sjukt att vilja vara bebis? Hur många gånger hör man inte hur folk säger "tänk att vara barn igen?" eller "Åj om jag också skulle få sitta i vagnen sådär och bli runtskjutsad?" osv.. Hur många har inte tänkt tanken "tänk att vara barn igen?"?

    Tänk då om man hitta ett sätt att få uppleva den känslan igen? Rätt fantastiskt skulle jag kalla att det var då. Jag har då själv inte känt på den känslan igen, av absolut trygghet, att inte veta ens vad ansvar heter osv men tänk om man fick det? Vad skönt!

    Är jag sjuk? Är alla mänskor sjuka som skulle vilja slippa känslan och stressen av ansvaret ibland? Är man sjuk då man bara en gång tänkt tanken på att man skulle slippa vara vuxen, slippa alla räkningar, slippa allt och vara barn igen? Alltså jag tror att över hälften av alla mänskor tänkt den tanken någongång i livet.

  • larsipyjamas

    Hehehehehe.. ja du Drömmare 3".. När argumentent tryter och folk inte håller med så blir en del som ett litet barn.. Skriker = stora bokstäver och sätter sej i ett hörn för att tjura *ler elakt*

  • DaCiss

    "jag tycker det är sjukt !!! många gånger har jag sagt det nu.. annars kan folk ha vilka fetischer de vill men att göra bebis till ngt sexuellt är ngt som inte är friskt o acceptabelt.."

    Reagerade på det också. Tycker konichiwa girl skrev det bra:

    "TS: Infantilism handlar inte om att sexualisera spädbarn, lika lite som det handlar om att sexualisera djur när någon tänder på att ikläda sig hundhalsband och koppel och dricker vatten ur en skål på golvet; eller att hylla det sexualiserade våldet när en annan tänder på att lägga sig över ett knä och få smisk"

    Även om du nu sagt att du tänkt vara tyst här i tråden så läser du hoppeligen vad folk än vill säga dig eftersom du startade tråden och den är ditt ansvarsområde. Annars kan du väl lika bra fråga om att få den stängd om du tänkt lämna den till sitt öde.

    Det här handlar ju inte alls om att göra bebisar till sexuella varelser! Det är ju VUXNA mänskor som gillar blöjor. Det är INGEN här som pratat om folk som tänder på bebisar och blandar in bebisar i leken. Du har ju missat en stor poäng och det är ju väldigt kärnkande för personer med denna läggning att du kopplar ihop dem med sexualisering av bebisar tycker jag.

  • twentyone

    Jag måste säga att för mig är dom härinne som dömer tusen gånger vidrigare än någon som vill kissa i blöja.
    Jag tycker det är väldigt barnsligt att bara slänga upp en länk och skriva typ "titta här vad äckliga dom är", det är ju som barn som pekar och skrattar.
    Varifrån får man ett sådant behov av att se ner och smutskasta andra?
    Det måste ju grunda sig i något slags behov av att få bekräftat att "jag är normal, jag är accepterad, och jag tillhör gruppen".

    Jag förstår liksom inte problemet, låt dem ha sitt.
    Sålänge man inte skadar någon eller sig själv så spelar det väl ingen roll?
    Jag tror förövrigt att alla har någon "konstig" böjelse.

  • wozzgirl

    Jag blir nästan förvånad över att så många försvarar ett sånthär beteende?

  • DaCiss

    wozzgirl:

    Vad menar du? Att folk försvarar infantilismen eller utdömande av andra?

    Jag kan svara för att jag i alla fall är jätte glad åt att se att det är en hel del som försvarar denna läggning! Det är ju helt fantastiskt att det finns dom som lever och låter andra leva!

  • Mesangium

    wozzgirl: tycker du alla former av sexuella specialiteter är lika sjuka?!

  • wozzgirl

    Daciss:
    Att folk tycker att det är helt ok med vuxna som tänder på att gå i blöjor o försvarar det så hett här i tråden.

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?