• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • Linelle

    ja, men fatt att BAJSA vuxenbajs och att någon ska ta hand om d....låter det inte lite skevt? för mig gör d det , men de ju min åsikt...

  • Barum

    Kul att läsa, hur det engagerar folk, vad som kan tänkas förekomma i sovrummet, runt om i världen. Alla är i sin fulla rätt, att tycka vad man vill om olika saker. Men att direkt skrika ut, att en i andras ögon avvikande person, behöver psykologhjälp, tycker jag är att gå för långt, jag tycker inte om allt som sker inom det sexuella, men för den skull skulle det aldrig falla mig in att skrika ut, ni behöver psykhjälp. det är juh trots allt vars och ens ensak. Så länge inte någon blir skadad på något sätt. Än en gång, att gilla blöjor, har inget med pedofili att göra.

  • sabina67

    Jag kan hålla med om det. Inte kändes den så rolig för mig i alla fall.

  • ReRant

    På något sätt är det ju ändå sjukt. En varningsklocka ringer i min skalle när människor behöver förnedras i blöja och domineras av någon som spelar barnskötare för att få sexuell njutelse?

    Jag tror alltså inte att personen i fråga mår helt bra när det krävs ett sådant scenario för att få ut sina lustar. Varför vill personer förödmjukas i blöjor? Skitsamma om ingen annan tar skada av blöjsportarnas påhitt, frågan är om de mår helt bra själva. Och jag tror inte alla gör det.

  • DaCiss

    ReRant:

    Säkert gör inte alla det, lika lite som alla till synes "normala" mänskor, som håller på med "normala" saker i sovrummet mår bra. Det är ju självklart att det i alla grupper, av alla slag av mänskor finns de som mår dåligt.

    Däremot handlar ju inte all infatilism om att vilja bli förnedrad i blöja! Jag vet inte hur stor procent det är av de som har denna läggning som vill bli förnedrade med blöja på men jag har för mig att det inte är en så himla stor procent som är ute efter just förnedring under tiden de har blöja på sig.

    Men det finns ju bra många som gillar att bli förnedrade i sängkammaren iklädd lite vad som helst. Ringer det varningsklockor också då någon gillar att bli förnedrad iklädd läderkläder? Eller är det just bara då en blöja är med i bilden det ringer mest?

  • Indianica

    Jag tror de som gör detta mår utmärkt när de gör det. Ofta har de tydligen ansvarsfulla höga befattningar med massa makt annars och mår bra av att släppa den kontrollen och leka" baby"

    Förnedring är ju en ganska stor grej har jag förstått, inte i blöjsammanhang, men i S&M är det väl vanligare. Om man mår bra när man blir förnedrad är det väl bra, men självfallet skulle man väl önska att de fick må bra på andra mer socialt accepterade sätt. Det ligger ju ofta en del skam i detta (särskilt i blöjsammanhang)

  • sabina67

    För min man är "förödmjukelsen" - den lekta alltså - ett sätt att släppa kontrollen som jag inte tror han kan få någon annanstans. Han skulle lämna mig omedelbart om jag missbrukade det förtroende han visar mig och förödmjukade honom "på riktigt". Det är ju bara ett spel, en lek med symboler, en lek med roller.

  • ReRant

    sabina67> Har din man haft en svår uppväxt kantad av problem? Eller kanske en krävande mor? Eller var tror du hans något udda sexuella fetichismer kommer ifrån?

    Jag försöker bara förstå var behovet av att förödmjukas kommer ifrån, rollspel eller ej.

  • sabina67

    Hej ReRant, den frågan har jag redan svarat på. Hoppa tillbaks till sidan 1 eller 2 så kan du se. mvh

    Sabina

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?