• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • Barum

    Roligt att se, att blöjbärande vuxna engagerar människor, för och emot. Kul att läsa, att alla människor inte är helt insnöade, utan kan se, utifrån varje människas läggning. Det gläder mig som blöjbärande vuxen. Att det som anses sjukt av en person, inte upplevs som sjukt av andra. Det har varit kul att läsa de olika inläggen. Vore roligt att se, hur ni skulle reagera, om er partner skulle avslöja, att han/hon gillar att gå omkring i blöjor. För trots allt så är det en hel del mäniskor som har den läggningen. Skulle ni omgående ta ut skillsmässa då? Ja kanske några av er skulle agera så. Men trot eller ej, inte alla av er skulle göra det. För kärleken är starkare en så.
    Ha en bra dag alla människor.

  • sabina67

    Hej Barum, jo det är många som har haft åsikter. Kanske är så med det som är obekant?

    Kram

    S

  • tenan

    Håller med!!!

    Och det är bra att tråden fått vara kvar trotts att TS kanske ville ta bort den.

    Den visar ju bara att vi alla ändå är lika i vår längtan och vår "olikhet" ....

    ... plus söker ju sitt minus... och minus sitt plus ....

    ...är det inte så...

    Ha en fortsatt trevlig söndagskväll,
    alla ni där ute!!!

  • lillbabyn1

    hej alla har nu läst alla inlegg va skall man sägga har alltid försökt vara öppensinad och är själv ab men försöker vara acepterande är själv blind och har därför svårt att göra inlägg men var tvungen försöka i alla fall den som vil kan gå in på min hemmsida home.swipnet.se/lillbabyn eller www.bostream.nu/lillbabyn mit intrese är alltså inte sex i de här men tycker nog man skall försöka vara acepterande och de har ju defenitivt inte med bebisar att göra på de setet ja har själv blivit ytnytjad både som barn men ocså och tar hellt avstånd från de med vänliga helsningar lillbabyn kent eriksen

  • lillbabyn1

    hej igen var väl inte så tydlig vill igentligen inte slå ner på någon här men måste säögga man som ab och dl med kan ja tänka mig blir ledsen man tror inte de är så mycket fördomar kvar som de är ja kan bara prata ur de ja själv har upplevt och ja har måt så dåligt av de här och att man kan få hjälp från någon psykolog de har ja försökt sen ja va 16 så de tror ja nog inte på mer är nog bara ett set och de är att leva ut de som i mit fal är att vara baby med allt va de inebär va de nu kan bero på ja de fins de väl många teorir om för de fins ju i alla slags familjer och så de har nog inget med de att göra om man är så eller så de är nog bara något man får och sex kan man ju heller inte styra så folkens försök vara litte mer toleranta och man skulle nog lära barn de med för fins för mycket fördomar och då inte bara gellande de här så önskar ja alla en trevlig jul med så här i förskot man vet ju inte när man är ine

  • snartfaster

    Det finns så mycket som man har väldigt svårt att förstå här i världen, folk som vill såga av sig ena benet för att de tycker att det inte ska vara där, folk som äter bajs, folk som tänder på berlinmuren osv. Det som känns konstigt och omöjligt att tänka sig för mig, är helt okej och normalt i någon annans ögon.

    Själv skulle jag inte gå med på att ha blöja eller att min sambo hade det när jag var med om det skulle komma fram att han hade en sådan läggning, för mig personligen så skulle jag bli väldigt avtänd och det skulle kännas konstigt och äckligt. Men så länge som jag slipper vara en del av det, så får väl de som vill hålla på med sånt göra det, jag har ju inte med det att göra. jag skulle inte skiljas, men frågan är väl om han kanske skulle lämna mig om han mådde väldigt dåligt av att inte få utleva sin böjelse elelr prata om den med mig.

  • TantMy

    Nej, jag skulle nog inte kunna acceptera att sambon min springer runt i blöja!!!
    Hela min manliga syn på honom skulle försvinna och jag skulle nog inte kunna ha sex mer..för tyvärr, skulle nog bilden av honom i vuxenblöja förfölja mig resten av livet.
    Tänk själv, en 2 meter lång karl med hår på bröstet iklädd blöja...nääääää, det går bara inte, jag tror faktiskt jag skulle skratta ihjäl mig!
     

  • LeoKinDer
    babyphat skrev 2005-10-07 15:51:49 följande:
    Nu kommer jag säkert bli jättepåhoppad men jag håller med TS till en viss grad.

    Jag är en väldigt öppen människa, försöker att inte döma människor.
    Men här har gränsen för min del passerats. Jag tycker inte att sex och barn har någonting med varandra att göra överhuvudtaget. För min delar spelar det ingen roll om folk gillar att bli förnedrade i sängen förövrigt, gillar lack o läder eller gillar att kissa på varandra. Det är just kopplingen i det här med blöjsex som blir för mycket för mig. Barn och sex har som sagt INGET att göra med varandra att göra.

    Gilla att bli förnedrad/smisk borde ju gå ihop med misshandel då? Blöjor har väl inte med barn att göra, det är ett hjälpmedel för folk som inte kan hålla tätt. Det är nog bara du som gör den sjuka kopplingen.
  • Asperger1989
    drömmare3 skrev 2005-10-03 08:19:06 följande:
    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

    Dra åt h'lvete med dig. jag kanske inte är vuxen men jag använder blöja endå. du är en idiot Oskyldig
  • Asperger1989
    twentyone skrev 2005-10-06 14:01:39 följande:
    Ryser av eran trångsynthet och fördomsfullhet...och detta ska vara vuxna människor..man blir ju förbannad.
    Jaaaa Gråter Jag är 14 och till och med jag vet att man inte ska reta andra Demon
  • Asperger1998
    Asperger1989 skrev 2013-02-19 23:37:14 följande:
    Jaaaa Gråter Jag är 14 och till och med jag vet att man inte ska reta andra Demon

    Detta är jag Äpple Va tvungen att göra ny, för stod 1989 ist för 1998 Gråter
  • Krabat55

    Jag är en man på 61 har precis varit och bytt blöja på mig,ser inget fel i att vi vuxna som är i behov av skydd,alla kan drabbas av Inkontinens besvär

    Mvh Bernt i Uppsala


    Blöja
Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?