• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • Barum

    Till drömmare 3.

    Du skriver att du tycker det är sjukt att gå omkring i blöja som vuxen, att man lämnade det stadiet som 3 - 5 åring. Är då bögar och flator sjuka? Det skapades hanar och honor, för artens fortlevnad. 2 av samma kön kan inte fortplanta sig, för fortsatt fortlevnad. Inte utan konstgjord hjälp. Är det då sjukt, att ett barn får t.ex. 2 pappor eller 2 mammor, istället för en av var, som skapelsen är avsedd för. Du är född till en speciell läggning. Vissa vill byta kön, andra vill klä ut sig till kvinnor och så vidare. Och andra åter faller för det egna könet. Men dom har från barnsben, också fått lära sig, att världen ska bestå av hannar och honor. Enligt ditt sett att se det. Så får det inte finnas avarter. Så vad gör vi då med alla dessa bögar, flator, transor och så vidare? Jo enligt dig ska dom skickas till en psykolog för att få hjälp. För alla vi "udda" personer är psykiskt sjuka, enligt ditt sätt att se på saken. En person som mördar, den är psykisk sjuk. Men som jag ser det, så ska nog du uppsöka en psykolog, så att du kan lära dig att acceptera, alla olika läggningar, som finns på vår jord.

  • drömmare3

    Daciss: va försöker du säga egentligen? jag säger inte att ngn person är helt frisk. jag sätter inte mig själv på högre plats. jag säger att det här beteendet är sjukt. och jag har läst o pratat med vissa personer och de brukar erkänna att de har inte fått tillräcklig kärlek som barn eller har hänt något annat som orsakat detta. jag är förvånad att sånt här finns och tycker att det är fruktansvärt. ifall du inte förstår varför så läs nedan min förklaring igen. du får jättegärna undra och fråga. de här sidorna är för att diskutera och ingen behöver svara på inläggen ifall man inte vill. man behöver inte ens läsa. jag ville diskutera med andra för jag blev så chockad.

    varför tycker jag att det är sjukt?

    att som vuxen klä sig till en bebis och tända på "mamma-pappa" som tar hand om en och fantisera sexuellt om "mamma-pappa" personen, att bajsa på sig och kissa på sig i blöjan och allt detta i sexuellt syfte är så ONORMALT att ... hmm.. hittar inte ens ord..

    det handlar inte om att definera ordet NORMAL på ngt sätt.. man förstår väll annars också att sånt är bara inte friskt?

    jag vet inte ord till det vad det kan vara men det liknar någonstans incest-pedofili känslor fast inte har något med de egentligen att göra.
    att blanda i bebisar och mammor/pappor till sexlekar.. där går gränsen va som är acceptabelt i mina värderingar iaf! att göra bebis till en sexuell varelse är PEDOFILT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • drömmare3

    Barum:
    Jag har inget emot flatar eller bögar. Jag anser att de är födda till det. Det här är helt annan sak o tycker inte att jämförbar med homosexuella!!! jag gillar inte att du försöker gissa vad jag tycker o tänker.

    va du gör i sovrummet är din sak. men va jag tänker o tycker är min sak. du får göra det va du gör. men jag får ändå tycka att det är sjukt. o jag tycker att jag tillräckliga förklaringar till det!!!

    jag tror inte att ngn födds till att vilja vara bebis som 30-åring. det har hänt något under utvecklingen varför man måste gå tillbaka till det stadiet.

  • tenan

    Det gick ett program på tv för ett tag sedan där en man hade denna läggningen.
    Det diskuterades om detta fram och tillbaka.
    Så ställdes frågan: Vart skulle ni resa om ni vann en massa pengar
    Tjaaa, det skulle resas till söderhavet, till en massa trevliga ställen låååångt bort

    Jaha, och mannen med blöjorna valde att resa lite längre......

    Till sitt livs lyckligaste tid.

    Sin barndom......

  • fnösket

    Var inte så dömmande.. Visst det e främmande men låt folk göra det som passer dom bäst.. Dom stör ju inte dig å inte mig, eller

    Varför startar man en sånn här tråd för

    Inte för att stötta, va

    Men för att få klanka ner, eller hur

  • paxo

    Förstår inte varför TS brinner så för det här ämnet. Ok att du tycker att det är sjukt, men varför sånt ståhej?! Och varför ens gå in på en sådan sida och titta på bilder om du nu tycker att det är så fruktansvärt?

  • Barum

    Drömare 3. Jag har inte alls försökt styra vad du ska tycka eller inte tycka. Med dina kommentarer, så vill jag bara påpeka, att det finns andra "avarter" som jag ser det. Ska alla dessa ha psykologhjälp? Det finns 2 delar av blöjbärare, den ena kallar sig AB, adult baby. Den andra DL, DiaperLover. Jag är DL, alltså, har jag ingen som helst önskan att bli bytt på av någon "pappa eller mamma". Använder ej heller napp, tummen, eller vill ha babykläder på mig. Utan detta gör jag helt själv. Och för mig är det ingen större sexuell upplevelse att ha blöja på mig, jag gillar bara att göra på mig. Att en person klär sig som barn, och blir kåt av det. blir inte automatiskt pedofil. Pedofil, är en person med sexuell inriktning på BARN. Alltså 2 vuxna personer som är utklädda till barn, och som har 6 har ingen dragning till småbarn. För om jag klär ut mig till en björn, gör mig ite automatiskt till att vilja ha 6 med björnar.

  • Themis

    Ja visst är det konstigt att det finns krig i världen, med tanke på hur "toleranta" människor kan vara inför saker som

    a) de inte vet ett jota om
    b) de aldrig behöver vara med om om de inte vill och verkligen letar upp det
    c) inte skadar någon

    Jag blir så lessen...

    Är det egentligen ditt problem om en medmänniska har en udda läggning?

    Om de nu njuter av det och ingen tar (permanent) skada så varför ödsla tid hos psykologen säger jag, det är väl bara att acceptera och uppskatta den "extra" möjligheten till lust?

    Om man däremot inte kan få ut nåt alls av mer vanlig sexuell aktivitet så kan en fetisch eller fantasi som har blivit en fixering vara ett stort problem, för det är klart inte helt lätt att hitta en partner då. Och vissa fantasier går inte att uppfylla med alla medel i världen (eftersom det inte finns hjärnkontrollapparater, enhörningar eller rymdskepp att hyra billigt ). Blöjor verkar höra till de enklare på det viset, om man ska se rent praktiskt på det hela....

    Jag har haft ihop det med en man med ovanlig läggning och det gick tyvärr inget bra i längden, men av flera orsaker. Men många udda läggningar är ju mindre stigmatiserande än blöjor, de är mest just udda. I det fallet jag råkade ut för snackar vi nåt åt detta hållet (inga offensiva bilder eller nånting, bara en artikel, men kanske inget att läsa på jobbet)

    www.salon.com/health/sex/urge/1999/05/22/macrophilia/

    Träffar du någon som har en annorlunda läggning- läs på om den på seriösa websidor och försök åtminstone förstå lite innan du dömer ut någon, för en relation består förhoppningsvis av lite mer än bara sex?

  • Felicia6

    Såg att någon hade skrivit att man kommit förbi barnstadiet då man är vuxen, och att det är sjukt att man behöver komma tillbaka till det o börja använda blöjor..

    Jag kan säga att då jag blir sjuk eller trött så åker jag tillbaka direkt till tiden då jag var 3-4år.. Och jag blir grinig och kan gråta som en treåring och gnälla efter min mamma.. Vill bli uppassad som om jag vore tre-fyra år igen..Känna tryggheten som man hade då man var liten alltså..

    Jag antar att jag då är lika sjuk som dem som använder blöja och har något fel i huvudet?
    För jag söker ju oxå tryggheten o trösten som dom som använder blöja i många fall?

    Jag tycker att folk ska sluta att döma o håna andra människor som inte är som alla andra.
    Jag tycker det är ALL HEDER åt dom som verkligen vågar stå för sigsjälva och att dom inte är som "alla andra"!

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?