• drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • drömmare3

    collarColl: jag förstår inte ens hälften av din text men säger bara att jag har ABSOLUT INGENTING emot homosexuella!!!!!!!! NEJ! d e en helt annan sak.

    och varför jag hittade sidan? här i familjeliv ngn hade en sån man o jag blev så CHOCKAD.hade aldrig ens hört om sånt här. jag var inne o kollade o blev sååååå spyfärdig.

    jag tycker det är sjukt !!! många gånger har jag sagt det nu.. annars kan folk ha vilka fetischer de vill men att göra bebis till ngt sexuellt är ngt som inte är friskt o acceptabelt..

    NU kan jag lämna diskussionen... Ha det bra..

  • Roloc

    å varför ska du lämna den..??
    det var ju du som startade den...

  • ebben

    Vill bara göra ett inlägg,o påpeka att man behöver inte "döma" nån,för att man tycker annorlunda!? Jag tycker vissa saker är "fel" o "sjukt" som andra gör,o andra tycker antagligen att JAG gör "fel" saker o "sjuka" saker.
    DET är det bra med vårt land-att vi faktiskt FÅR tycka annat än nån annan,utan att egentligen behöva förklara ihjäl oss.
    Om jag tycker folk som gillar blöjsex är lite "konstiga" så DÖMER jag väl inte den för det?
    Jag TYCKER bara!

    Hur som helst var det bara DET jag ville tillägga. Tänker inte fortsätta nån debatt eller så....... Ville bara säja att alla har ju rätt att göra vad de vill,så länge man inte skadar nån,OCH andra FÅR tycka att det är oförståeligt.

  • drömmare3

    Roloc: för att jag vill inte veta mera. JO VISST det var JAG som startade den! men skitsamma va??? jag tycker det blev äckligt!!!
    vill inte höra , se eller läsa mera...
    jag trodde fel jag trodde att det skulle bli lättare genom att prata om det här men tvärtom.

  • Ananak

    Att personer har en sexuell lägning med blöjor o nappfalaska får väl stå för dom? Dom som tänder på bondage och lite hårdare tag är dom oxå ett freak? Eller de som gillar spanking och andra udda saker?
    Var går gränsen för udda? Är alla vi som gillar andra saker än missionären med släckt lampa frekas?

    Alla människor har sina egna små feticher och tur är väl det? Bry dig inte om att gå in på såna sidor så slipper du se sånt

  • drömmare3

    och ebben: det här är absolut sista jag säger till det här ämnet o det är bara så att ALLA FÅR HA SÅNA FANTASIER SOM DE VILL ... Jag är ingen sån som inte har såna. MEN EN SÅN PERSON SOM HAR NÅGOT MED SMÅBARN O SEXUALITET ATT GÖRA ÄR FEL!!! jag vet inte varför det är så svårt att förstå???
    En vuxen person blir en bebis i de här lekarna o sexuell...
    sen kan de här personerna själva gå runt o kolla på sidor i nätet var finns tjejer/killar med blöjor o nappar.. de kan vara unga tonåringar... eller helt vuxna..
    MEN VAR GÅR SEN GRÄNSEN??? JAG TROR INTE PÅ DET ATT DE HÄR PERSONERNA SKULLE INTE TÄNKA ATT DET ÄR SEXIGT MED BLÖJOR ÖVERHUVUDTAGET PÅ BEBISAR även äkta såna.
    ni missförstår mig jag har inget emot sexuella fantasier o fetischer men i det här fallet blir det kring bebislekar... o incest.. att "mamman" håller på att leka med sin "bebis" i sexuellt syfte...DET ÄR DET ENDA VARFÖR JAG ÄR EMOT DET HÄR!!!!!!!!!!!!

    nu kommer jag inte skriva något annat....

  • Felicia6

    Mamma Anna, det som du pratar om nu.. Att folk inte vet gränserna och kan då lika gärna gå över till att gå på ett barn..
    Kan inte det hända inom alla situationer? Ska vi då döma alla som gillar att utöva det hemma i sängen?

    Finns ju vissa som gillar att leka att dom blir våldtagna av sin sambo tex.. Ska vi då döma dom, för att det finns en liten procent av dom som kanske tar det steget längre o börjar våldta på riktigt?

    Eller som som gillar bondage.. Ska vi döma alla dom dom gillar att bli bundna hemma i sängen och piskad, bara för att vissa börjar leva ut det på riktigt o tar främmande människor o kidnappar dom och binder dom o piskar?

    Om vi i såna fall INTE ska döma dom, VAD exakt är skillnaden mellan mina två exempel och just exemplet med att använda blöja?

  • k girl

    MammaAnna: Den allra mest grundläggande regeln i bdsm, vilka uttryck det än tar, är att det är säkert, att det görs med uppmärksamhet och försiktighet, samt - viktigast av allt - att det sker mellan två vuxna människor som båda ger sitt samtycke. Infantilister har, precis som alla andra friska människor, gränser som inte kan överträdas. Och även om det inte vore så, så är en bebis eller ett barn maktlöst - det har alltså ingen makt att överlämna. Där finns inte någonting för en maktutbytesentusiast, även om han eller hon tänder på att se sin partner i blöja.

    TS: Infantilism handlar inte om att sexualisera spädbarn, lika lite som det handlar om att sexualisera djur när någon tänder på att ikläda sig hundhalsband och koppel och dricker vatten ur en skål på golvet; eller att hylla det sexualiserade våldet när en annan tänder på att lägga sig över ett knä och få smisk.

    ebben: Det är en sak att säga att man inte förstår, eller att uppleva någonting som konstigt, och att säga att någonting är sjukt och oacceptabelt just för att man inte förstår eller tycker att det är konstigt.

  • k girl

    Jag vill tillägga att det finns en handbok för psykiatrin med godkända psykiatriska diagnoser. Där definieras pedofili som detta:

    A. Over a period of at least 6 months, recurrent, intense sexually arousing fantasies, sexual urges, or behaviors involving sexual activity with a prepubescent child or children (generally age 13 years or younger).

    B. The person has acted on these urges, or the sexual urges or fantasies cause marked distress or interpersonal difficulty.

    C. The person is at least age 16 years and at least 5 years older than the child or children in Criterion A.

    Att tända på en vuxen partner i blöja är med andra ord något mycket annorlunda från att ha sin primära sexualitet riktad mot barn.

  • DaCiss

    drömmare 3:

    Det jag vill säga är att om man nu verkligen bara undrar över något, vill diskutera något, varför i hela världen skriva "såg något SJUKT: vuxna med blöjor!" Vad gör det med alla dom som bär blöja? Hur reagerar människor som inte alls tycker att dom är sjuka då någon med stora bokstaver kallar dem det? Hur månne det uppfattas och känns för dem? Är det inte uppenbart att man inte skriver på det viset?

    Vad jag förstått finns det många som bär blöja som inte gör det just för att kunna kissa och bajsa i dem och leka mamma-pappa-barn lekar heller. Vad jag förstått finns det dom som bär blöja helt enkelt bara för att känslan bärandet av blöja ger. Som ett rus, ett ordentligt lyckorus. Kiss och bajs är oväsentligt, en mamma som tar hand om en likaså. Bara att få ha på sig en blöja i sig ger ett lyckorus för vissa. Vad är det sjuka i det?

    Jämför med att jag t ex kan få ett riktigt lyckorus av att få ha en chokladbit i munnen, det är bara så gott

    Jämför med att jag kan få ett riktigt rus av att ha på mig väldigt sexiga underkläder, sk raffset och eller då jag är helt rakad. Andra kan tycka det är sjukt.

    Så, om du ser med mina ögon på detta med blöjor, då skulle du väl inte kalla ALLA som bär blöja för sjuka, att något måste gått snett i barndomen? För annars, enligt mitt sett att se det, bör alla som tänder på att bära sexiga underkläder vara sjuka, eller alla som tänder på att vara helrakade vara sjuka. Vad har gått snett i min barndom då mån tro?

    Förstår du, jag tror att helt klart kan det finnas dom som varit med om något tragiskt, att blöjan är ett resultat av något som gått "fel". MEN tror helt klart INTE att alla som gillar att ha på sig en bläja nu som då är sjuka på något vis alls. Lika lite som jag är sjuk för jag vill vara helrakad ibland. Säkert finns det även dom som varit med om något tragiskt och som resulterar i att de vill vara helrakade.

    Ska man verkligen så snabbt koppla ihop blöja-sjuk? Ska man samtidigt koppla ihop allt annat då som skulle kunna uppfattas av någon som onaturligt? Rakat-sjuk, raffset-sjuk, dildos-sjuk, smink-sjuk, personer som gillar att leka, har barnasinnet kvar-sjuk osvosv

    Funkar det att göra så? Det var DIT jag ville komma, hur placerar man alla i ett fack så där bara, stämplar facket med stora bokstäver "SJUK" och sen kastar ut det för alla att se?

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?