• Gulsåpa

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.
    Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.

    En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.

    Lite senaste nytt ang vaccinet:

    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff

    Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?

  • Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?
  • Liljeblomman

    Det är inte längre någon konspirationsteori att influsensafaran blev starkt överdriven av läkemedelsbolagen som startade denna masshysteri för att tjäna pengar.

    Låt oss bara HOPPAS att skvalenet de sprutade in inte kommer att leda till några följdsjukdomar. Det är nämligen det som är den andra "konspirationsteorin": att vaccinet på sikt kommer att leda till diverse åkommor och följdsjukdomar som samma läkemedelsbolag - av en händelse! - råkar ha medicin mot. Vi får väl vänta och se om det också är sant eller om det åtminstone är en konspirationsteori.

  • Päron1986

    Om det är en bluff är det väldigt osmart, för hur trygg känner man sig då och vad händer om vi riskerar en ÄKTA pandemi i framtiden och alla säger "Men tänk tillbaka på hysterin om svininfluensan, äh det är bara buff å båg allting"... då kommer minsann ingen att vaccinera sig!

    Själv så vaccinerade jag mig på min omgivnings skull, för min mor och mina andra nära och kära. Dessutom tyckte jag att det var det mest riktiga att göra, eftersom jag jobbar inom vården!

    Jag skulle ha vaccinerat mig igen, om det gällt idag med.

  • Tokern

    Jag känner mig inte blåst alls. Tvärt om känner jag mig nöjd med att jag inte lyssnade på konspirationsteoretikerna utan att alla i min familj som fick vaccinerade sig.

  • Themis

    Jag brukar ta flunsavaccin även annars och är nöjd med att säkert ha undkommit denna flunsa som en kollegas svärmor låg i respirator två veckor av och två andra personer jag vet också blivit långvarigt sjuka av.

  • stockrosen

    Inte alls blåst överhuvudtaget. Är trygg i mitt beslut med tanke på hur allt var i novmeber.. Däremot osäker på om jag skall ge mina små en andra spruta (tror ej det i nuläget).

Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?