• Gulsåpa

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.
    Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.

    En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.

    Lite senaste nytt ang vaccinet:

    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff

    Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?

  • Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?
  • march
    Majsan70 skrev 2010-01-19 14:05:13 följande:
    Var du glad att du inte blev sjuk. Själv trodde jag inte jag skulle få influensan...tji fick jag och jag är sjuk fortfarande i sviterna efter den. Snart 5 månader sedan jag insjuknade och mååånga sjukdagar senare.
    Jobbigt att vara sjuk så länge. Det är otur.
    Flicka 051028, pojke 070625, BF 100615
  • Majsan70
    march skrev 2010-01-19 14:16:10 följande:
    Jobbigt att vara sjuk så länge. Det är otur.
    Ja det är verkligen oflyt. *S* O jag trodde verkligen inte att jag skulle bli sjuk.
    Som tur är så slapp mina barn att drabas o sen blev de omgående vaccinerade eftersom de är högriskpatienter.  Så liite tur hade jag ändå att jag inte smittade dem.
  • Modesty Blaise
    Dr Mupp skrev 2010-01-19 12:25:24 följande:
    Så glad att vi sket i vaccinet. 1,5 veckor tog det från första insjuknad till att sista i familjen kunde återgå till dagis. Bara förra veckan snackades det på makens praktik om grisjukan. Alla var vaccinerade och de diskuterade biverkningarna. De frågade min make vilka biverkningar han fick, då sa han som det var att han inte veccinerat sig men fick sjukdomen. De tittade på honom och frågade helt seriöst. Har du haft svininfluensan? Den dör man ju av.
    Du vet ju inte ens om det var den nya influensan som ni hade...
  • Hästtjejen78
    Majsan70 skrev 2010-01-19 14:05:13 följande:
    Var du glad att du inte blev sjuk. Själv trodde jag inte jag skulle få influensan...tji fick jag och jag är sjuk fortfarande i sviterna efter den. Snart 5 månader sedan jag insjuknade och mååånga sjukdagar senare.
    Nej, jag är inte glad över att jag inte blev sjuk! Influensa är en svår sjukdom vare sig den heter säsongsinfluensa eller svininfluensa. Det ska man inte sticka under stol med. Jag hade säkerligen blivit apsjuk, men överlevt med ett starkt skydd mot detta virus och dess likar.

    Du har haft tur i oturen! Du, inte dina barn, har ett livslångt skydd mot just denna influensa och dess muterade släktingar tack vare att du blev sjuk! Men jag förstår att ni valde att vaccinera dom eftersom de är i en riskgrupp.

    Jag hoppas du tillfrisknar snart från sviterna och beklagar att du blev så sjuk!
  • Majsan70
    Hästtjejen78 skrev 2010-01-19 15:30:30 följande:
    Nej, jag är inte glad över att jag inte blev sjuk! Influensa är en svår sjukdom vare sig den heter säsongsinfluensa eller svininfluensa. Det ska man inte sticka under stol med. Jag hade säkerligen blivit apsjuk, men överlevt med ett starkt skydd mot detta virus och dess likar. Du har haft tur i oturen! Du, inte dina barn, har ett livslångt skydd mot just denna influensa och dess muterade släktingar tack vare att du blev sjuk! Men jag förstår att ni valde att vaccinera dom eftersom de är i en riskgrupp. Jag hoppas du tillfrisknar snart från sviterna och beklagar att du blev så sjuk!
    Den vanliga influensan är inte på några sätt lik den nya. Den nya går ner i lungorna och sen kan den sitta kvar där...spelar lix ingen roll om du varit kärnfrisk innan. Därför anser jag att ni haft tur. Själv kommer jag kanske aldrig bli frisk igen o hade hellre sett att jag slapp influensan.
    Att mina lungor nu är i så dålig form innebär att jag kanske måste vaccinera mig mot säsongsinfluensan oxå, det innebär att en lite liten förkylning kan innebära sjukhusvård.
    Alltså ser jag mig som en stor förlorare som blev sjuk.

    Känner för övrigt flera som blev svårt sjuka o var sjuka länge.
  • TvåHärEttPåVäg

    En kille på min mans jobb fick svininfluensan och var hemma i fyra veckor och fortfarande idag så måste han vila direkt efterj obb för han blir så utmattad... han fick smittan i oktober och blev testad för den..

    Han är 25 och övrigt helt frisk.

    Så ni som inte vaccinerat er ska vara glada att ni inte fått den för vem vet hur den skulle drabba just er, eller era barn... Bara för att vissa bara var sjuka tre dagar så är det inte säkert att ni också kommer vara det..

    skitlöjlig tråd förresten

Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?