• Lady Dahmer

    Jo, jag är en manshatare.

    Jag hatar Mannen och allt han står för. Jag hatar könsrollen och allt vad den står för. Det Manliga.

    Jag har blivit utsatt för sexuella kränkningar och övergrepp sen jag var liten.  Inte av en man. Inte av två. Inte av tio. Utan många många många fler. I år. I en livstid. Majoriteten av män jag träffat är svin. Majoriteten av mina vänner har blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp. Majoriteten av kvinnor jag haft kontakt med har blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp.

    Av NORMALA män med normala liv. De är pappor, makar, vänner - . Inga monster alls. (för ett monster ser man) De är de slags män vars fruar och vänner och barn säger "inte han, han är så snäll så! Inte min man!"

    Jag vet att min bild och mina känslor är färgade av min verklighet och mina erfarenheter, men den vetskapen betyder ingenting. Känslan är ändå där. Jag hatar män. Jag litar inte på dem. Jag blir nervös av dem. De skrämmer och hotar mig.

    Det positiva är dock att detta gjort mig mer övertygad genusförespråkare. Könsroller och könsbunden fostran skapar offer och förövare. Män fostras att vara sexuellt aggressiva, att de ska ta för sig, ragga, inte ta ett nej, de fostras även att vara starka och kraftfulla. Kvinnor fostras att vara passiva sexuellt, att ta emot, att passa upp, att säga ja.

    Och det förlorar vi alla på.
    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-25 10:03
    jag har skrivit lite mer om just hur vi fostrar pojkar till förövare och flickor till tacksamma offer här:

    www.familjeliv.se/Forum-5-109/m50899574.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-02 19:10
    För er som är extra tröga, saknar läsförståelse eller helt enkelt inte läst ts ordentligt:

    Jag hatar inte individer. Jag går inte runt och är arg hela dagarna eller blänger på och hatar varje karl jag träffar.

    Jag skiljer på den enskilda mannen och Mannen/kollektivet/mansrollen.

    Jag hatar inte människor pga kön. jag hatar mansrollen. Könsrollen. Män är inte sin könsroll. Det är inlärt beteende. En social konstruktion.

    -----------

    tips! klicka på (visa endast) bredvid mitt namn och läs mina andra inlägg om nåt är otydligt.
  • Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.
  • Miss Skywalker
    DrKejs skrev 2010-03-02 11:30:58 följande:Helt ärligt, du har faktiskt helt fel. Du utgår från en feministisk hypotes om våra könsroller som inte stämmer med verkligheten.

    I den traditionella uppfostran av pojkar ingår det att lära sig impulskontroll och att man inte slår den som är svagare, speciellt inte flickor. Det är INTE en del av mansrollen att våldta och slå kvinnor, även om du verkar tro det. Det är kanske 1% som faller utanför denna mansroll och som våldtar eller slår någon; hur ni feminister kan få det till att våldtäkter och misshandel är en del av mansrollen övergår mitt förstånd. Då kan jag lika gärna påstå att barnmisshandel och incest är en del av kvinnorollen.

    Att du inte fattar hur sjuk din feministiska ideologi är. Ni borde få stöd att komma ur er hjärntvätt, någon slags specialanpassad terapi eller liknande. Jag tror inte att du eller de flesta andra feminister är onda men det är skrämmande tydligt att vissa av er blivit utsatta för en avancerad form av hjärntvätt.
    Om det inte beror på uppfostran vad beror det då på? 
    Och nej du kan inte lika gärna påstå att barnmisshandel och incest är en del av kvinnorollen, eftersom det är betydligt vanligare att män utsätter sina barn för det..
  • gutegirl
    Lady Dahmer skrev 2010-03-02 17:29:32 följande:
    jag blir inte "försörjd" av min man. Jag drar mitt strå till stacken och gör mitt jobb, precis som han. Jag har längre arbetsdagar än vad han har och det gör mig förbannad när mitt jobb hemma anses vara nån jävla semester. Jag sitter inte på mitt arsle och håvar in pengar. Jag sitter inte på mitt arsle och låter han försörja mig. När vi träffades så försörjde jag mig själv och en kort period även honom. (han förlorade jobbet och hade ingen a-kassa) Jag har haft heltidsjobb tills jag fick barn. Du kanske vill överlåta fostrandet av dina barn till staten (dagis) men vi anser att det är vårt jobb. Därför är jag hemma. Jag kan hålla med om att det är en kvinnofälla, men mitt barn kommer först.
    Varför är du hemma om det är ert jobb? Borde ni inte dela på det då?
    Tomten bjuder alla som vill på risgröt
  • tvåtjejstomp
    Lady Dahmer skrev 2010-03-02 17:25:12 följande:
    mansrollen ÄR en social konstruktion.
    Aha det är därför invandrare begår brott Det har med deras kultur som befrämjar brottslighet precis som det ingår i manskulturen. Du har kanske rätt. Vi måste gör nåt åt mansrollen samtidigt som vi utraderar invandrarnas kultur. Det här tycker jag luktar sd lång väg. Tänk vilken vinst med Fi och sd i en regering!
  • jfsebastian
    tvåtjejstomp skrev 2010-03-02 18:11:01 följande:
    Aha det är därför invandrare begår brott Det har med deras kultur som befrämjar brottslighet precis som det ingår i manskulturen. Du har kanske rätt. Vi måste gör nåt åt mansrollen samtidigt som vi utraderar invandrarnas kultur. Det här tycker jag luktar sd lång väg. Tänk vilken vinst med Fi och sd i en regering!
    Men om nu invandrarungar är mer kriminella än andra beror det nog på något?

    Jag hörde en teori som kanske stämmer, jag vet inte, men den förklarar iallafall en del beteenden både från unga och vuxna invandrare från främst mellanöstern.

    Pojkarna uppfostras till att tro att dom är som prinsar. Mammorna gör allt dom ber om, dom ska bestämma över familjen, försörja dom etc.

    Sen kommer dom hit(ev är födda här men kommer ut i den riktiga världen utanför Sundbyberg, där jag bor. Då upptäcker dom att dom inte får jobb, inte är prinsar som kan bestämma allt och det blir inte bra.

    Många gamla invandrare som inte lärt sig svenska (en del analfabeter) har skitsvårt att komma till freds med rollen att kanske kvinnan försörjer familjen med tex städjobb, mendan mannen går hemma år efter år.
    Jag vet flera såna exempel och männen blir deprimerade, ilskna och mår skit.

    Joo, det är nog fel på många uppfostran till könsrollerna.
  • Pelleping

    Jag tror aldrig jag har stött på en person med så många fördomar som Lady Dahmer.
    Lite samma stämning som på ett Ku Klux Klan-möte.


    omne homo mendax
  • tvåtjejstomp
    jfsebastian skrev 2010-03-02 18:19:49 följande:
    Men om nu invandrarungar är mer kriminella än andra beror det nog på något?Jag hörde en teori som kanske stämmer, jag vet inte, men den förklarar iallafall en del beteenden både från unga och vuxna invandrare från främst mellanöstern.Pojkarna uppfostras till att tro att dom är som prinsar. Mammorna gör allt dom ber om, dom ska bestämma över familjen, försörja dom etc.Sen kommer dom hit(ev är födda här men kommer ut i den riktiga världen utanför Sundbyberg, där jag bor. Då upptäcker dom att dom inte får jobb, inte är prinsar som kan bestämma allt och det blir inte bra.Många gamla invandrare som inte lärt sig svenska (en del analfabeter) har skitsvårt att komma till freds med rollen att kanske kvinnan försörjer familjen med tex städjobb, mendan mannen går hemma år efter år.Jag vet flera såna exempel och männen blir deprimerade, ilskna och mår skit.Joo, det är nog fel på många uppfostran till könsrollerna.
    Kan kanske stämma: därför skall alla killar genusfostras och invandrarna assimileras in i den svenska kulturen. Här har vi lösningen.
  • Lady Dahmer
    gutegirl skrev 2010-03-02 17:59:25 följande:
    Varför är du hemma om det är ert jobb? Borde ni inte dela på det då?
    Vi skulle förlora drygt 11.000 i månaden om jag var den som jobbade. Vi har valt att mannen tar ut tre dagar i veckan för att på så sätt dryga ut fp så att ungen slipper dagis ett tag.  

    Så om jag skulle jobba och karln vara hemma så skulle vi få drygt lön 11.000 + FP  5.000 =16.000 spänn att leva på. (plus barnbidrag 1000 spänn)

    Nu får vi in lön 22.000 + FP 5.000 = 27.000 att leva på (plus barnbidraget)

    En ganska så stor skillnad, inte sant? Det skulle alltså inte funka om det var jag som stod för försörjningen.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Lady Dahmer
    Pelleping skrev 2010-03-02 18:25:32 följande:
    Jag tror aldrig jag har stött på en person med så många fördomar som Lady Dahmer. Lite samma stämning som på ett Ku Klux Klan-möte.
    intressant -- vilka fler fördomar har jag?
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • siamusen
    Lady Dahmer skrev 2010-03-02 18:27:51 följande:
    Vi skulle förlora drygt 11.000 i månaden om jag var den som jobbade. Vi har valt att mannen tar ut tre dagar i veckan för att på så sätt dryga ut fp så att ungen slipper dagis ett tag.  Så om jag skulle jobba och karln vara hemma så skulle vi få drygt lön 11.000 + FP  5.000 =16.000 spänn att leva på. (plus barnbidrag 1000 spänn)Nu får vi in lön 22.000 + FP 5.000 = 27.000 att leva på (plus barnbidraget)En ganska så stor skillnad, inte sant? Det skulle alltså inte funka om det var jag som stod för försörjningen.
    Är han hemma 2 dagar i veckan alltsa?
  • Lady Dahmer
    Pelleping skrev 2010-03-02 18:25:32 följande:
    Jag tror aldrig jag har stött på en person med så många fördomar som Lady Dahmer. Lite samma stämning som på ett Ku Klux Klan-möte.
    och påstår du att du inte har några fördomar alls?

    jag har funnit att de som gärna pekar på andra och säger "du är så fördomsfull" (gärna medans de klappar sig själva lite på axeln för att de själva är så öppensinniga) oftare har fler fördomar än gemene man.

    Jag vågar iallafall både erkänna mina, stå för dem samt försöka förändra. Att tala om dem är första steget till förståelse. Jag inbillar mig inte att jag är felfri och fördomsfri. För det är ingen människa.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.